Kiek vėliau, kai žmonės ėmė suprasti tokių ausinių galimybes, prasidėjo tikrasis jų evoliucijos kelias – patobulintas ausinių versijas žmonės ėmė naudoti muzikos klausymui. Tokia ausinių funkcija išliko ne tik iki šių dienų, bet ir pasidarė neatsiejama laisvalaikio dalimi.

Galimybė pasijausti tarsi koncerte

Muzika padeda ne tik lavinti įvairius gebėjimus, bet ir atsipalaiduoti. Kita vertus, ne visada klausydamiesi muzikos galime būti vieni, todėl svarbu tampa turėti ausines su puikiai išvystytomis technologijomis. Būtent tokios yra ausinės „Huawei FreeBuds Pro 3“.

„Šiandien muzikos klausomės visur – važiuodami, skrisdami lėktuvu ar keliaudami link darbo, todėl labai svarbu, kad ausinės suteiktų malonią garso patirtį. Būtent „FreeBuds Pro 3“ ausinės pasižymi itin plačiu dažnių diapazonu ir žemų dažnių detalių gausa, o dvigubas didelės raiškos L2HC 2.0 ir LDAC dekodavimas užtikrina, kad klausydamiesi muzikos pasijaustumėme taip, lyg stovėtumėte gyvo garso koncerte. Tokia technologija užtikrina, kad aiškiai išgirstume kiekvieną girdimą muzikos detalę – instrumentą, vokalinius niuansus“, – sako technologijų ekspertė ir „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė.

Ausinės – ne tik melomanams

Muzikos klausymasis – ne vienintelis populiarus atsipalaidavimo būdas. Sparčiai populiarėjantys podakstai taip pat tampa nepakeičiama mūsų laisvalaikio dalimi.

Remiantis statistika, šiandien priskaičiuojama net 464,7 mln. podkastų klausytojų visame pasaulyje, todėl svarbu, kad naudojamos ausinės užtikrintų ne tik gerą muzikos klausymosi patirtį, bet būtų puikiai pritaikomos ir kitokio garsinio turinio vartojimui. „FreeBuds Pro 3” ausinės pasižymi aukšto tikslumo garso atkūrimu, kuris išryškina natūralų žmogaus kalbos toną ir skambesį. Kiekvienas girdimas žodis tampa aiškus, todėl podkastų ir panašaus turinio klausymas tampa be galo patogus“, – ausinių išskirtinumais dalinasi U. Eidžiūnaitė.

Ilgas tarnavimo laikas ir greitas įkrovimas

Vartotojai, rinkdamiesi ausines, visuomet atkreipia dėmesį ne tik į jų garso kokybę, bet ir veikimo laiką. Todėl tobulindami belaides ausines, „Huawei“ gamintojai didelį dėmesį skyrė ir ausinių baterijai.

„Esame įpratę ausines nešiotis visur kartu su savimi, todėl vis mažiau norisi galvoti ar rūpintis dažnu jų įkrovimu ar ribotu naudojimo laiku. Būtent šiuo atžvilgiu „FreeBuds Pro 3” tikrai nesukels nesklandumų, nes vienas svarbiausių šių ausinių išskirtinumų – ilgai, net iki 6,5 valandos vienu įkrovimu veikianti baterija. O kartu su dėklu tokios ausinės, su išjungtu ANC, gali veikti ir iki 31 valandos“, – pabrėžia technologijų ekspertė.

Ausinėms išsikrovus taip pat nereikės smarkiai koreguoti savo planų, nes jų įkrovimas neužtruks net valandos.

„Ausinės palaiko 3C greitąjį įkrovimą, todėl pilnai jas įkrauti galima vos per 40 minučių. Tokia funkcija puikiai pasitarnauja ilgos kelionės metu, kai ausinėmis norime naudoti visą laiką“, – išskiria „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje Urtė Eidžiūnaitė.