„Dabar apsilankę „Iki“ pirkėjai gali rasti mėgstamų kosmetikos bei higienos priemonių gerokai mažesnėmis kainomis. Tai – dar viena iš mūsų teminių savaičių, kai paskelbiame ypač dideles nuolaidas ištisai prekių kategorijai. Matome, kad tokiomis teminėmis nuolaidomis kaskart pasinaudoja didelė dalis klientų – tai rodo, kokios naudingos yra šios akcijos. Galime pažadėti, kad šią sutaupyti leidžiančią ir pirkėjų labai pamėgtą tradiciją tęsime ir toliau“, – sako V. Budrienė.

Nuo pirmadienio „Iki“ prasidėjusi „Grožio fiesta“ – gera proga papildyti savo higienos, kosmetikos prekių atsargas namuose. „Iki“ lojalumo programos dalyviai net iki perpus pigiau gali įsigyti šampūnų, kremų, kondicionierių, tonikų, veido prausiklių, dezodorantų, dušo želių, intymios higienos, skutimosi, burnos priežiūros priemonių ir kitų prekių.

Akcija „Iki“ parduotuvėse leis stipriai sutaupyti nedarant jokių kompromisų kokybei – „Grožio fiestoje“ dalyvauja tokie prekių ženklai kaip „Nivea“, „Garnier“, „Loreal“, „Maybeline“, „Always“, „Gillette“, „Margarita“ ir kt.

Svarbu paminėti, kad nuolaidos galioja ir elektroninėje „Iki“ parduotuvėje. Užsisakius prekes joje, galima pasirinkti ne tik pristatymą į namus, bet ir galimybę patiems atsiimti pirkinius parduotuvėje ir taip sutaupyti laiko.

V. Budrienė primena, kad išlaidas pirkiniams gerokai sumažinti padeda ne tik teminės, kassavaitinės akcijos, bet ir atnaujintas „Pigintuvas“ bei azartiška „Iki“ lojalumo programa. Apsipirkdami pirkėjai dalyvauja iššūkiuose ir renka taškus, kuriuos gali išleisti taip, kaip jiems patogu ir naudinga: rinktis nuolaidą krepšeliui, dalyvauti visuomet laimingoje loterijoje, pasiimti prekę už 1 ct arba išmainyti juos į vertingus partnerių įsteigtus prizus.

„Iki“ prizų dalins tik dar daugiau. Savo 31-ojo gimtadienio proga „Iki“ pirkėjams dovanos net 31 „magišką“ šaldytuvą su 3000 eurų vertės čekiais apsipirkimui „Iki“ parduotuvėse ir šūsnį nuolaidų visam pirkinių krepšeliui.

Dalyvauti žaidimuose, pasinaudoti pinigus taupančiomis iniciatyvomis ir geriausiais „Iki“ pasiūlymais visai paprasta – taisyklės, akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje „Iki“ programėlėje.