Balandį „Lidl Lietuva“ paskelbs atranką, kurioje tėvai ar globėjai galės registruoti savo vaikus ir loterijos būdu laimėti vieną iš dešimties vietų šioje komandoje. Atrankoje bus galima registruoti 6–10 metų amžiaus vaikus, nepriklausomai nuo jų lyties, kilmės, fizinių ar protinių gabumų. Paskelbus atranką, programėlėje „Lidl Plus“ vaikų tėvai arba globėjai galės užpildyti specialią dalyvio formą, o laimėtojai bus atrinkti burtų keliu, užtikrinant lygias galimybes laimėti visiems. Vienas laimingasis bus atrinktas iš „Lidl“ darbuotojų šeimų.

Atrankos nugalėtojai ne tik gaus išskirtinę galimybę į aikštę palydėti futbolo žaidėjus čempionato metu, „Lidl“ taip pat apmokės visas kelionės į Vokietiją išlaidas – tiek vaikui, tiek vienam iš jo tėvų ar globėjų. Tokiu būdu į čempionatą galės vykti visi atrankos nugalėtojai – jiems nereikės rūpintis kelionės išlaidomis. Pageidaujama, kad tiek vaikai, tiek ir juos lydintys asmenys turėtų bent minimalias anglų ar vokiečių kalbos žinias – tai leis dar labiau patirti visos futbolo šventės dvasią. Šios kelionės programa bus kupina ir kitų smagų pramogų bei įsimintinų įspūdžių, kurių kulminacija taps įžengimas į futbolo aikštę kartu su geriausiais Europos futbolininkais, tūkstančių „UEFA EURO 2024“ sirgalių akivaizdoje.

Nuo birželio 14 iki liepos 14 dienos Vokietijoje vyksiančiame turnyre geriausios Europos šalių futbolo rinktinės varžysis dėl Europos čempionų titulo. Vaikai lydės futbolininkus visose 51 turnyro rungtynėse, kuriose dalyvaus po 22 abejų komandų žaidėjus. Todėl galimybių laimėti neužmirštamus įspūdžius vienoje didžiausių futbolo švenčių yra itin daug.

„Žmonės yra visų „Lidl“ veiklų dėmesio centre. Todėl mus itin džiugina galimybė kartu su UEFA suteikti šią išskirtinę galimybę savo klientams, suformuojant „Lidl“ vaikų komandą. Klientams siunčiame žinią – mes esame jūsų komandoje. Taip pat ir užtikrinant žemas kainas parduotuvėse, ir šviežius vaisius bei daržoves lentynose ar sudarant galimybes dalyvauti didžiausiose futbolo šventėse“, – sako „Lidl Lietuva“ vadovas Armando Lopes.

Daugiau nei 30 šalių veikiantis prekybos tinklas „Lidl“ pasižymi itin įvairialype kultūra. Kartu su atnaujinta misija „Kartu su „Lidl“, tarptautinio tinklo valdyba vieningai pademonstravo, kaip „Lidl“ skatina ir užtikrina sąžiningumu, atvirumu ir pasitikėjimu pagrįstą bendradarbiavimą ir netoleruoja diskriminacijos. Žinią apie lygių galimybių ir įtraukties svarbą „Lidl“ siųs ir viso futbolo čempionato metu. O galimybė tapti „Lidl“ vaikų komandos“ nariu yra tik pradžia.

Šiemet „Lidl“ suburs milijonus futbolo sirgalių švenčiant Europos futbolo čempionatą kartu – namuose su šeima ir draugais, arba specialiose „Lidl“ sirgalių zonose. Be to, „Lidl“ klientai taip pat turės galimybę laimėti bilietus į Europos futbolo čempionato UEFA EURO 2024 čempionato rungtynes. Daugiau informacijos apie tai bus paskelbta mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“.

„Lidl“ vaikų komandos“ atrankoje bus galima registruotis nuo balandžio 1 dienos iki balandžio 28 dienos imtinai. Primenama, kad atrankoje gali dalyvauti tie vaikai, kuriems 2024 m. Europos futbolo čempionato metu bus sukakę ne mažiau nei 6, bet ne daugiau nei 10 metų amžiaus. Atrankos nugalėtojus „Lidl Lietuva“ informuos elektroniniu paštu, kuriuos dalyviai nurodys registruojantis programėlėje „Lidl Plus“.