Maksimizuokite produktyvumą

Vienas būdų dirbti maksimaliai produktyviai - koncentruotis tik į savo tiesiogines užduotis, be blaškymosi nereikšmingoms detalėms. Tam gali padėti atitinkama aplinka: įkvepiančio dizaino erdvė, kurioje dirbtumėte ramiai ar kaip tik – su kolegų pagalba – taip, kaip patogiau jums.

Ne mažiau svarbus dalykas – darbų sklandumą užtikrinančios paslaugos. Tai – internetas, valymas, kava, svečių priėmimas – pasirūpinkite, kad šiais aspektais rūpintis nereikėtų ir galėtumėte ramiai atlikti savo užduotis.

Komfortiška darbo vieta Workland

Laura Panovienė, „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių vadovė Lietuvoje teigia, kad tokias paslaugas renkasi efektyvūs žmonės, taupantys savo laiką ir siekiantys optimizuoti visus darbus, nešvaistant laiko.

„Laikas – brangiausia visų laikų valiuta. Vasarą tai tampa ypač aktualu: stengiamės greitai nudirbti darbus, pasimėgauti šiluma ir saule, kurios vėliau tikrai trūks. Pasikrauname gerų emocijų bei energijos artėjančiam intensyvesniam sezonui,“ – teigia L. Panovienė

Workland

Darbo vietos pokytis

Pakeisti tradicinę darbo vietą – net į pasivaikščiojimą skambučio metu, ar tam tikros užduoties atlikimą lounge erdvėje, o ne biure – gali paskatinti kūrybiškumą ir padidinti produktyvumą. Psichologų teigimu, keičiant darbo vietą, aktyvuojamos pasyvesnės smegenų dalys, kas leidžia surasti naujų sprendimų.

Workland lounge erdvė

„Tai suteikia darbas bendradarbystės erdvėje: įvairių vietų gausa, tiek kalbant apie vieną lokaciją, tiek galimybę kasdien naudotis kitu centru. Vieną dieną galite dirbti Kaune, kitą – Vilniuje. Vieną – Senamiesčio širdyje, kitą – verslo rajone. Taip lengvai suderinsite susitikimus ir užtikrinsite dienos darbams tinkamiausią erdvę,“ – sako „Workland“ vadovė Lietuvoje.

Siūlo specialią narystę

Suprasdami darbo vasaros metu specifiką, „Workland“ siūlo prisijungti prie stipriausių profesionalų bendruomenės išskirtinėmis sąlygomis – su dar daugiau lankstumo būtent vasaros laikotarpiui.

„Siūlome išmainyti namų biurą į įkvepiančią erdvę nors daliai laiko ir dirbti daug produktyviau – sukūrėme naują narystę būtent vasaros laikotarpiui, su kuria būtų patogu planuoti savo laiką – tiek darbo metu, tiek po jo, renkantis patogiausias lokacijas, tinkamiausias dienas,“ – teigia L. Panovienė.

Su „Summer Flex“ naryste lengvai susidėliosite dienotvarkę ir rinksitės darbo vietą: galbūt dalį laiko dirbate iš namų ir norite pakeisti aplinką; gal darbo erdvė reikalinga svarbaus susitikimo reprezentatyvumui užtikrinti. Su šia naryste kasdien galėsite rinktis net iš 4 bendradarbystės erdvių Vilniuje ir Kaune, kurios užtikrina produktyvią ir malonią darbo dieną.

Daugiau apie specialią „Workland“ narystę vasarai: https://wrkland.com/lt/summer-flex-membership