Kalbant apie darbo erdvę – jos svarba išlieka tiek mąstant apie įmonės reprezentaciją, tiek darbuotojų pritraukimą, išlaikymą ir pasitenkinimą. Biuro nuoma – sritis, kurioje kyla ir papildomų užduočių įmonių vadovams: pradedant biuro įrengimu, visų reikalingų atributų ir paslaugų, kaip internetas, kava, patalpų valymas užsakymu bei administravimu.

 Workland“ Gedimino pr. 20, Vilnius

Besiplečianti komercinio nekilnojamo turto sritis – pilnai aptarnaujami biurai, kurie nuo tradicinės biuro nuomos skiriasi pilnu įrengimu, administravimu ir lankstesnėmis nuomos sąlygomis. Tokia biuro nuomos paslauga ne tik pasirūpina didele administracine našta, atsakomybe už kokybišką visų su biuru susijusių paslaugų tiekimą, bet ir leidžia lanksčiau bei užtikrinčiau planuotis finansus, skirtus darbo erdvei.

Privataus biuro nuoma – net ir trumpiausiam laikotarpiui

„Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų vadovės Lietuvoje Lauros Panovienės teigimu, viena pagrindinių priežasčių renkantis lanksčią nuomą – tai galimybė išvengti ilgų įsipareigojimų ir su jais susijusios rizikos.

„Pastarieji metai pasauliui parodė, kad gyvename išties sunkiai prognozuojamais laikais. Verslas tai supranta ir linksta tokių sprendimų, kurie padėtų greitai prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos, link. Šiandien lengvai išsinuomoti biurą vos kelioms dienoms, jei norite suteikti komfortišką darbo erdvę, pavyzdžiui, tam tikro projekto darbo grupei. Populiariausios – 6 arba 12 mėnesių biuro nuomos paslaugų sutartys. Tikėtina, kad per tokį laikotarpį esminių pokyčių nebus, tačiau planuojantis naują sezoną įmonės gali koreguoti ir darbo vietų skaičių, biuro lokaciją bei naują nuomos terminą,“ – pasakoja L. Panovienė.

 Workland“ vadovė Lietuvoje Laura Panovienė

„Populiariausios – 6 arba 12 mėnesių biuro nuomos paslaugų sutartys. Tikėtina, kad per tokį laikotarpį esminių pokyčių nebus, tačiau planuodamos naują sezoną įmonės gali koreguoti ir darbo vietų skaičių, biuro lokaciją bei naują nuomos terminą.“

 Workland Quadrum“, Konstitucijos pr. 21B, Vilnius

Jokių investicijų, viskuo pasirūpinta

Šalia lankstaus nuomos termino, pilnai aptarnaujami biurai – įrengti iki smulkiausių detalių. Čia už nuomininkus pasirūpinama ne tik stilingu, moderniu interjeru, ergonomiškais baldais, bet ir kitų su biuru susijusių paslaugų koordinavimu: kasdieniu valymu, kavos aparato priežiūra, virtuvės reikmenų užsakymu, internetu, einamaisiais patalpų priežiūros, remonto darbais.

 Workland“ Laisvės al. 82, Kaune

Kiekviena „Workland“ pilnai aptarnaujamų biurų lokacijų turi administraciją – priimamąjį, kuriame už centrą atsakinga bendruomenės asistentė rūpinasi svečių pasitikimu, siuntų priėmimu ir kitomis administracinėmis užduotimis.

„Kai derybų metu potencialūs nuomininkai mūsų paklausia, kada galima įsikelti, dažniausias atsakymas – kad ir šiandien. Visos patalpos yra paruoštos, belieka atsinešti savo kompiuterį ar kitą įrangą ir nuo pirmos minutės jus pasitinka ne tik stilinga ir komfortiška erdvė, paslaugi komanda, aukščiausios kokybės aptarnavimas, bet ir draugiška, motyvuojanti verslo bendruomenė,“ – teigia „Workland“ vadovė Lietuvoje Laura Panovienė.

Verslo plėtrai – bendruomenė ir kontaktų tinklas

Ne mažiau moderniam verslui svarbus aspektas – galimybės plėsti savo kontaktų tinklą, kurti naujas partnerystes, mokytis iš realių patirčių. Būtent tai siūlo „Workland“ buriama bendruomenė, kurios nariu tampama paprasčiausiai išsinuomavus biurą ar darbo vietą viename „Workland“ centrų, įsikūrusių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje.

Kas mėnesį organizuojami bendruomenės renginiai, seminarai ir kitos iniciatyvos leidžia lengviau susipažinti su kitais bendruomenės nariais, dalintis patirtimi, žiniomis, inicijuoti ir naujus projektus, spręsti verslo iššūkius. Visa tai – prieinama kiekvienam „Workland“ nariui, taip pat kaip ir galimybė keisti darbo vietą, dirbti iš bet kurios lokacijos, bet kurioje šalyje ir kontaktų tinklą plėsti dar plačiau.

 Workland” organizuojami bendruomenės, profesiniai renginiai