„Mūsų pirkėjai jau žino, kad „Iki“ yra tas tinklas, kuris garsėja agresyviomis akcijomis, nuolaidomis. Nuolat ieškome būdų, kaip padėti mūsų pirkėjams sutaupyti nedarant nuolaidų produktų kokybei. Ir tai mums pavyksta – reguliariai mažiname įprastas kainas, taikome naujas nuolaidas, taip pat skelbiame įvairias temines savaites, per kurias tam tikros rūšies prekes galima įsigyti net iki perpus pigiau. Šią savaitę eilė atėjo gyvūnų šeimininkams: siūlome iki 50 proc. nuolaidas, kurios galioja prekių augintiniams įvairovei“, – sako Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Pasak jos, nesvarbu, kokiu augintiniu rūpinatės, – verta užsukti į „Iki“ ir išsirinkti prekių jam už gerokai sumažintas kainas.

Perpus pigiau jau nuo pirmadienio galima įsigyti įvairių rūšių šunų užkandžių, konservuoto ėdalo. Nuolaidos galioja ne tik maistui – palepinkite šunį nauju kamuoliu ar pliušiniu žaislu, kurie „Augintinių fiestos“ proga taip pat siūlomi už ypatingas kainas.

Dienoms trumpėjant, augintiniui ir jo šeimininkui tikrai pravers ir specialus šviečiantis antkaklis. Jam ribotą laiką „Iki“ parduotuvėse taikoma 50 proc. nuolaida – tekainuoja 9,99 Eur.

Kačių šeimininkai taip pat sutaupys pirkdami tiek sausą, tiek konservuotą maistą. Nuolaidos „Iki“ taikomos tokiems populiariems prekių ženklams kaip „Gourmet“, „One“, „Perfect Fit“, „Whiskas“ ir kt. Verta išbandyti įvairių rūšių – gal atrasite naują murklės favoritą.

Svarbu paminėti, kad nuolaidos galios ir elektroninėje „Iki“ parduotuvėje. Užsisakius prekes joje, galima pasirinkti ne tik pristatymą į namus, bet ir galimybę patiems atsiimti pirkinius parduotuvėje ir taip sutaupyti laiko.

V. Budrienė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti visai paprasta – akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.