Visų išsiilgtas pavasaris, sako „Vilnius Outlet“ marketingo vadovas Edgaras Valickas, jau beldžiasi į kiekvieno širdis. Norint jas įkvėpti dar daugiau grožio bei šilumos, prekybos centre lankytojams atidaromas unikalus pavasarinis parkelis.

Tai – įspūdingų floristinių dekoracijų erdvė, kurioje jau „žydi“ sakuros, „žaliuoja“ citrinmedžiai, stovi bijūnais puošta angliško stiliaus telefono būdelė ir yra įrengta beveik 4 metrų aukščio arka, padabinta visterijos žiedais. Dalis šio parko augalų – natūralus, o kiti – dirbtiniai, sukurti iš tvarių, gamtai draugiškų medžiagų.

„Mūsų prekybos centre įsikūrusios „outlet“ tipo parduotuvės jau kviečia atsinaujinti pavasariui. Pasižvalgyti po lentynas, kurios vis labiau šviesėja, yra pildomos sezono naujienomis. Čia galima rasti laisvalaikio batelių, šviesių suknelių, sportinės aprangos – visko, kas simbolizuoja prasidedantį pavasarį. O siekdami, kad malonius apsipirkimus lydėtų kuo džiaugsmingesni potyriai, kartu su partneriais įrengėme žydinčią ir gyvą foto erdvę. Kviečiame apsipirkus, skaniai savaitgalį papietavus mūsų restoranuose visus po ją pasivaikščioti bei pasidarysi gražiausią asmenukę ar jaukią visos šeimos nuotrauką. Galime užtikrinti – kadrą su jau „pražydusiomis“ sakuromis turėsite pirmieji Vilniuje, o gal net visoje Lietuvoje“, – šypsosi Edgaras Valickas.

Jai antrina dekoracijas kūrusio augalų prekybos ir interjero bei eksterjero dekoro kūrėjų salono „Jungle Flora“ vadovas Tauras Mikantavičius. Pašnekovo teigimu, šis parkas – išties išskirtinis, mat projekto idėją 4 žmonių komanda vystė beveik pusę metų, o vien žiedais padabinti sakuras užtruko apie mėnesį.

„Jų ant šių medžių – tūkstančiai. Sakuras pagaminome iš natūralaus lietuviškų vyšnių kamieno, o žiedams panaudojome perdirbtą plastiką. Nors jie – dirbtiniai, tvarios bei kruopščiai atrinktos medžiagos leido sukurti natūralų, labai gyvą vaizdą. Tokį patį įspūdį erdvės lankytojai susidarys ir apie telefono budelę, dirbtiniu būdu apželdintą iš austinės medžiagos pagamintais bijūnų žiedais. Čia stovi ir du citrinmedžiai, taipogi sukurti panaudojus natūralų kamieną. O į parkelį lankytojai pateks pro didžiulę arką, kuri papuošta šviesiais, sodrios kreminės spalvos dirbtiniais visterijų žiedais“, – pasakoja T. Mikantavičius.

Sakurų erdvė „Vilnius Outlet“ centrinėje aikštėje 2-ajame aukšte veiks iki balandžio 23 dienos. Jos lankymas – nemokamas.