Laimėjimų bendrininkai

„Jei čia būtų nusikaltimas, tai sakytume, kad bendrininkai esame visi“, – taip juokavo kauniečių šeima, vasario mėnesį susižėrusi „Teleloto“ Aukso puodą.

„Gimimo dienos proga sesuo man padovanojo pinigų. Už juos įsigijau „Teleloto“ bilietų, o pasitikrinęs sužinojau, kad dalis laimėjo nedideles sumas. Tada laimingus bilietus įteikiau mamai, kurios ranką vadiname laiminga – ir paprašiau parduotuvėje iškeisti į naujus. Vienas iš tų naujų bilietų ir susižėrė daugiau nei 370 tūkstančių eurų“, – visą šeimą įtraukusią sėkmės istoriją pasakojo laimėtojos sūnus.

Šiemet „Teleloto“ Aukso puodą pirmą kartą laimėjo ir sindikato žaidėjų grupė. Dešimtis vienas kito nepažįstančių, skirtinguose Lietuvos kampeliuose gyvenančių „Teleloto“ dalyvių įsigijo bendrą bilietą, kuris juos sujungė laimėjimu.

„Pasiremontuosime būstą, žmona galės išsilaikyt vairavimo teises. Ir dar esam numatę kelionę, tai joje galėsim sau daugiau leisti nei planavom“, – ką veiks su savo laimėta dalimi, pasakojo vienas iš laimingųjų grupės – kaišiadoriškis Virginijus.

Automobiliai – žmonai, tėčiui, anūkei

Per pirmą 2023-iųjų pusmetį Lietuvos autoparką papildė 52 nauji „Teleloto“ laimėti automobiliai. Tačiau ne už visų jų vairų sėdo patys laimėtojai.

Štai pavyzdžiui, „Nissan Leaf“ atiteko vilniečiui Algirdui, kuris bilietą įsigijo vykdamas į medžioklę. Tačiau sumedžioto elektromobilio raktelius vyras įteikė žmonai.

Gunaras iš Žiežmarių „Teleloto“ laidoje laimėjo automobilį „Ford Fiesta“. Tačiau studijoje jis atsidūrė sūnaus dėka – šis laimingą loterijos bilietą vyrui įteikė tėvo dienos proga.

O automobilį „Toyota Corolla“ žaidime „Laimėjimų korys“ atradusi kaunietė Aldona jį iškart padovanojo anūkei.

„Rugpjūtį švęsime jos 18-ąjį gimtadienį. Dabar anūkė kaip tik laikosi vairavimo teises. Tai rimta proga, rimta ir dovana“, – užtikrintai sakė dosni močiutė.

Internetinės loterijos „Teleloto+“ žaidėjams – iš viso 171 007 Eur

Pirmasis šių metų pusmetis buvo sėkmingas ir mėgstantiems žaisti su savo skaičiais. Papildomame, tik bilietus perkantiems internetu skirtame „Teleloto+“ žaidime didieji prizai laimėti net 11 kartų.

O labiausiai pasisekė vilniečiui, kuris, atspėjęs penkis skaičius – susižėrė daugiau nei 17 000 Eur.

„Pasirinkau du „Teleloto“ bilietus ir prie kiekvieno po vieną „Teleloto+“ derinį. Tiesa, pirmą kartą pasirinkęs pamiršau apmokėti – tai vėliau rinkausi iš naujo. Gal čia ir buvo mano sėkmės paslaptis“, – juokais svarstė žaidėjas.

Laimėjimą vyras žadėjo skirti sodybos prie ežero įrengimui ir kelionei į Ameriką.

„Teleloto“ loterija organizuojama nuo 1996-ųjų. Per visą jos istoriją Aukso puodas laimėtas 193 kartus – 65 iš tų laimėtojų tapo milijonieriais.

Šiemet susižerti pagrindinį loterijos prizą žaidėjams pavyko dukart: vasario 26 dieną 740 898 Eur pasidalino du laimingieji – iš Kauno ir Gargždų, o kovo 12 dieną 450 574 Eur laimėjo keturi bilietai – pirkti Jonavoje, Alytuje, Kaune ir internetu – sindikatu.