Tobulos Kalėdų dovanos – kokios jos šiandien?

Kruopščiai atrinkdami prekes į internetinio salono katalogus, „Imdeco“ specialistai visuomet atsižvelgia į šiandienos tendencijas ir šiuolaikinių namų filosofiją. Kokia ji? Nesvarbu, koks bebūtų namų stilius, interjero dizaineriai akcentuoja unikalius, ilgaamžius kūrinius bei sumanius dizaino sprendimus.

Kalbant apie neeilines stilingų namų detales, pastebima, kad vis dažniau pasirenkamos natūralios tekstūros. Atsakingo vartojimo idėja natūraliai skatina rinktis ilgaamžiškumą. Šiandien namai – mūsų gyvenimo būdo atspindys. Tad, tikslingai rinkdami dovanas artimiesiems, pirmenybę teikite:

• funkcionalumui,
• unikaliam pateikimui,
• aukščiausiai kokybei.

Kaip nepasimesti tokioje didelėje pasiūloje? „Imdeco“ komanda primena, kad galimų variantų gausoje nepasiklysti leis paprasta taisyklė – geriau vienas, bet itin kokybiškas daiktas. Galiausiai, juk ši graži šventė siejasi su apgalvotomis detalėmis ir dėmesiu, o ne daiktų kiekiu.

10 originalių kalėdinių dovanų idėjų kiekvieniems namams

Kokybiškų ir nestandartinių interjero sprendimų entuziastai savo interneto svetainėje sukaupė nemažą asortimentą. O geriausia dalis ta, kad jame patogiai rasite universalias dovanas namams, nepriklausomai nuo šių stilistikos. Toliau – 10 idėjų, kurios tikrai pradžiugins kiekvieną, vertinantį savitumą ir komfortą.

1. Nišiniai namų aromatai

Dairotės nedidelės, bet prabangios dovanos? „Imdeco“ interneto salonas nuolat papildomas išskirtiniais patalpų aromatais. Specifinėje srityje besispecializuojančių kūrėjų pasižymi ne tik nišinėmis natomis, bet ir unikaliu dizainu.

Inovatyvi alternatyva – kvapų lempos rinkinys. Beje, tiems, kurie neįsivaizduoja Kalėdų be jaukios žvakių šviesos, internetinį verslą įkūrusi komanda siūlo pasidairyti ir po kvepiančių žvakių asortimentą.

2. Unikalios vazos

Dar viena praktiškos ir stilingos dovanos idėja – vaza gėlėms. Juk šis daiktas praverčia kiekvienuose namuose. Ir ne tik tuomet, kai žydi gėlės. Stilingos spalvoto stiklo vazos ar nenugludinti keramikos kūriniai – funkcionalios šiuolaikinių namų dekoracijos. Žinoma, į jas galima įstatyti ir dirbtines skintas gėles.

3. Keramikos dirbiniai

Įvairiausi keramikos dirbiniai – ne tik stilinga, bet ir universaliai panaudojama dovana. Pavyzdžiui, „Imdeco“ virtualiame kataloge išrinktus indus gavėjas pritaikys pagal savo individualius poreikius. Dekoratyvioje lėkštėje galima laikyti tiek vaisius, tiek papuošalus. Meno kūrinį primenanti namų detalė kuo puikiausiai puoš namus ir tuščia.

4. Jaukūs ir šilti pledai

Daugeliui žiemos šventės asocijuojasi su šiluma, ramybe, sustojimu. Namus jaukiai užpildo kepinių aromatas ir vis dažniau randame laiko knygoms. Tokia idilė neatsiejama nuo jaukumą kuriančių detalių – minėtųjų žvakių, šiltų pledų. Kalbant apie pledus, kokybiškas, natūralios medvilnės gaminys bus ideali dovana vertinantiems komfortą.

5. Natūralios staltiesės

Dairotės kažko ypatingo namams, kuriuose kvepia ne tik gardžiais savaitgalio pusryčiais, bet ir subtiliu estetikos pojūčiu? „Imdeco“ komanda primena apie šiuolaikinio stalo serviravimo tendencijas – esminis akcentas čia yra natūralaus audinio staltiesė. Marginti gėlėmis ar minimalistinio dizaino gaminiai nustebins tiek kokybe, tiek stiliumi.

6. Dizainerių kurti indai

Sakoma, kad šiuolaikiniuose namuose dekoro elementais tampa kasdien buityje naudojami daiktai. Žinoma, įdomesniais pirkiniais patys save palepiname rečiau. Todėl Kalėdos yra puiki proga neeilinėmis, praktiškomis smulkmenomis nustebinti artimuosius ar draugus. Dairykitės prabangios tortinės, dekanterio arba taurių rinkinio.

7. Prabangios papuošalų dėžutės

Nustebinkite artimuosius padovanodami jiems specializuotą papuošalų dėžutę. Tokie kūriniai išsiskiria tiek prabangiu dizainu, tiek funkcionalumu. Visai nesvarbu, dovanos gavėjas nešioja žiedus, sąsagas, laikrodžius ar auskarus, juvelyrai ragina aplinkos veiksniams jautrius dirbinius laikyti tinkamomis sąlygomis. O jei tai dar galima padaryti stilingai, kodėl gi ne?

8. Smulkmenos aktyviam laisvalaikiui

Nestandartinių dekoro elementų entuziastai siūlo pagalvoti ne tik apie jaukesnius namus, bet ir malonesnį laisvalaikį. O jei tiksliau, stilingą ir patogų keliavimą – kasdien ir ne tik. „Imdeco“ salone rasite funkcionalius kelioninius krepšius, gertuves, kelioninius puodelius.

9. Detalės išskirtiniam namų SPA

Šaltuoju metų laiku kaip niekad malonu pasilepinti namų SPA ritualais. Tam, žinoma, reikia susikurti malonią, estetiškai patrauklią aplinką. Tai gali tapti įkvėpimu ir besidairantiems originalių dovanų. Žvalgykitės kokybiškų rankšluosčių komplektų ar talpių kosmetinių. Naujakurius pradžiugins elegantiški muilo dozatoriai, dekoratyvūs padėklai.

10. Neeiliniai kalėdiniai žaisliukai

Galiausiai, jeigu ieškote mielos kalėdinės dovanėlės, draugams galite įteikti po išskirtinį, kokybišką Kalėdų eglės žaisliuką. Pavyzdžiui, stikliniai dirbiniai stebina iki smulkmenų apgalvotomis detalėmis, spalvomis, dizaino sprendimais. Vienas kokybiškas akcentas prisidės prie namų jaukumo ir primins apie jus kaskart puošiant eglutę.

Originalios kalėdinės dovanos gali būti tiek stilingos, tiek funkcionalios. O kur dar galimybė dovanas artimiesiems patogiai užsisakyti iš anksto, internetu. Jaučiatės įkvėpti šiuolaikiniams namams atsidavusios „Imdeco“ komandos sąrašo? Panašu, kad belieka leistis į malonias paieškas!

Užsakymo nr.: PT_88648735