Atliepia kiekvieną gyvenimo aspektą

Seras Mo Farah yra itin sėkmingas britų sportininkas ir vienas geriausių pasaulyje ilgų nuotolių bėgikų, tačiau jo sėkmė atėjo nelengvai. Jis gilinasi į savo išmaniųjų laikrodžių funkcijas tam, kad maksimaliai pagerintų savo treniruotes ir maksimaliai išnaudotų ne tik savo fizinio pasirengimo galimybes, bet ir išmaniojo laikrodžio galimybes.

„Naujasis „Huawei Watch 4 Pro“ yra dar vienas laimėtojas savo kategorijoje. Man patinka aukščiausios kokybės titano apdaila ir ekranas, kuris yra tarsi iš kito pasaulio – su safyro stiklu, užtikrinančiu neįtikėtiną patvarumą treniruočių metu. Nors dauguma žmonių mano, kad mane ir mano trenerį domina tik mano bėgimo parametrų stebėjimas, iš tikrųjų svarbūs yra bendri sveikatos rodikliai, padedantys analizuoti, kaip man sekasi kiekvienos treniruotės metu. Todėl naujojo „Huawei“ išmaniojo laikrodžio vos vienu paspaudimu atliekama sveikatos apžvalga leidžia labai lengvai gauti šią informaciją“, – sako lengvosios atletikos superžvaigždė.

Viskas viename: asmeninis sveikatos asistentas ir treneris

Maratono bėgimas reikalauja ištvermės, ryžto, disciplinos ir protingų strategijų, kurias galima įgyti tik nuosekliai treniruojantis. Seras Mo Farah tiki, jog maratonai yra didžiausias ištvermės išbandymas ir jau ilgą laiką treniruojasi naudodamasis įvairiomis „Huawei“ išmaniosiomis dėvimosiomis priemonėmis tam, kad pasiektų savo tikslus.

„Naujausias išmanusis laikrodis „Huawei Watch 4 Pro“ išsiskiria svarbiomis sveikatos valdymo funkcijomis, pavyzdžiui, tikslūs širdies ritmo rodmenys, elektrokardiograma (EKG), deguonies kiekio kraujyje (SpO2) matavimai ir miego stebėjimas. Šios funkcijos leidžia man aktyviai stebėti savo kūno būklę visą dieną, nesvarbu, ar ilsiuosi po įtemptos dienos, ar aktyviai treniruojuosi. Funkcijos „Health Glance“ ir „Health Trends“ taip pat yra labai patogios kasdieniam naudojimui, nes jose pateikiama lengvai suprantama vertinimų apžvalga, todėl bet kuriam laikrodžio nešiotojui lengva įvertinti savo sveikatos duomenis", – teigia sportininkas.

Laikrodis „Huawei Watch 4 Pro“ turi titano korpusą, užtikrinantį aukščiausios kokybės medžiagos pojūtį ir patvarumą. Laikrodžio ciferblatą dengia sferinis safyro stiklas, kuris yra atsparus įbrėžimams, todėl prietaisas dar ilgai atrodys kaip naujas. Naujasis išmanusis laikrodis pasižymi 3D išlenktu stiklu, todėl atrodo elegantiškai ir futuristiškai. Skaitmeniniai laikrodžio ciferblatai yra įkvėpti mėnulio ir šešių skirtingų planetų bei atspindi bendrą šios serijos temą. Dėl novatoriškų dizaino savybių ir aukštos kokybės medžiagų naujoji „Huawei“ išmaniųjų laikrodžių serija netipiškai papildo esamą išmaniųjų įrenginių asortimentą ir sužavės kiekvieną jų naudotoją.