„Mes į šeimą orientuotas tinklas. Stengiamės, kad sau patinkančius akinius čia galėtų įsigyti visi: nuo vaikų iki senelių. Dažnai šeimoje būna ne vienas narys, kuriam reikėtų akinių. Išsirinkti juos patogiausia drauge ir vienoje vietoje", – sako UAB „Vision Express", įmonės, kuriai priklauso„OptiO" optikų tinklas, generalinis direktorius Ernestas Petrauskas.

„Outlet Park" prekybos centre labai atsakingai atrenkame parduotuves, kviečiame rinkoje įsitvirtinusius ir klientų pamėgtus prekės ženklus. Stengiamės reaguoti į klientų poreikius ir džiaugiamės naujos „OptiO" atidarymu mūsų specializuotame outlet tipo prekybos centre. Kiekvienais metais stengiamės pristatyti bent keletą vertingų naujų parduotuvių", - sako „Outlet Park" direktorė Vida Minkštimienė.

„Džiaugiamės, kad gerai pažįstamas prekės ženklas „OptiO" jau ir mūsų prekybos centre. Lankytojai ne tik galės su gera nuolaida įsigyti kokybiškų ir madingų akinių, bet ir patogiai pasirūpinti savo sveikata. Konsultaciją klientai galės gauti viso parduotuvės darbo metu, kadangi optometrininkai konsultuos tiek gyvai, tiek nuotoliu", – papildo „Outlet Park" plėtros direktorė Evelina Šriupšaitė.

„Outlet Park" įsikūrusi „OptiO" klientams siūlys visas regėjimo patikrinimo, korekcijos skyrimo ir akinių parinkimo paslaugas, kokias galima gauti ir kitose šio tinko optikose. Tačiau ši, kaip ir dera išparduotuvei, pasižymės išskirtiniu asortimentu už mažą kainą ir specialiais pasiūlymais garsių prekės ženklų kolekcijoms. „Noriu pabrėžti, kad čia bus ne tik ankstesnių metų kolekcijos. Bus galima įsigyti ir naujausių modelių", – sako E. Petrauskas.

Naujoji „OptiO" optika džiaugiasi galėdama pasiūlyti aktualiausių tendencijų akinių rėmelių ir saulės akinių modelius, pasaulinių prekės ženklų kolekcijas, kurios kruopščiai įmonės specialistų yra atrenkamos didžiausiose optikos pramonės skirtose parodose Milane ir Paryžiuje.

„Lietuviai mėgsta klasikinius akinius, juose mažiau dominuoja ryškios spalvos ar masyvūs rėmelių papuošimai. Žmonės itin kreipia dėmesį į kokybę, patogumą, tačiau nėra perdėto noro demonstruoti garsų prekės ženklą", – lietuvišką skonį apibūdina ilgametę darbo patirtį šioje srityje turintis verslininkas. E. Petrauskas taip pat priduria, kad apie 30 proc. klientų turi išskirtinių norų ir ieško originalumo. „Tokio tipo klientams taip pat turime ką pasiūlyti", – šypteli jis.

„OptiO" išparduotuvėje, kaip ir visame tinkle, didelis dėmesys yra skiriamas vaikams ir senjorams. „Visame tinkle vykdome socialines programas, kurių metu visiems vaikų iki 18 metų ir senjorų korekciniams akiniams yra taikoma 50 eurų nuolaida. Mums svarbu, kad kokybiška regėjimo korekcija būtų prieinama visiems, kam ji reikalinga", – pasakoja E. Petrauskas.

Išparduotuvėje dirba ilgametę darbo patirtį turintys optometrininkai, kurie ne tik parinks tinkamus akinius ar kontaktinius lęšius, bet ir patars, kaip palaikyti gerą regėjimą, atsakys į kylančius klausimus, susijusius su gera rega. Itin svarbus korekcinių akinių sudedamasis elementas yra akinių lęšiai, juos išsirinkti klientams padės tiek optometrininkai, tiek profesionalūs konsultantai. „Mes visada teiraujamės klientų poreikių ir lūkesčių, klausiame koks yra jų gyvenimo būdas ar laisvalaikis. Tai padeda tikslingiau parinkti akinių lęšius, kad regėjimas būtų ryškus ir džiugintų kasdien", – patirtimi dalinasi E. Petrauskas.

Šiais laikais galima rasti itin modernių regėjimo korekcijos būdų, pritaikytų kiekvieno žmogaus poreikiams. „Akinių ir kontaktinių lęšių technologijos labai sparčiai pažengusios į priekį. Mes ir patariame, ir edukuojame. Parenkame tai, ko klientams reikia, ir svarbiausia taip, kad jie nepermokėtų", – sako direktorius.

„OptiO" optika rasite: „Outlet Park" Verkių g. 31C, šalia C įėjimo.