Sulaukusios svečių įmonės neabejotinai nori šiems skirti kuo daugiau dėmesio ir pasirūpinti aukščiausio lygio paslaugomis – nuo pasitikimo oro uoste iki apgyvendinimo bei visapusiško aptarnavimo viso vizito metu.

Pirmas įspūdis – įsimintiniausias

Garbūs ir laukiami svečiai sutinkami dar oro uoste, tad šią paslaugą svarbu patikėti savo srities profesionalams. Juk nuo to, kas ir kaip pasitiks svečią, kokiu automobiliu pakvies juos keliauti, sudaroma nuomonė ne tik apie svečią priimančią įmonę, bet ir apie šalį. Pirmos mintys neabejotinai veikia svečių nuotaiką bei požiūrį į verslo susitikimą.

„Nuo pat veiklos pradžios keliame sau aukštus reikalavimus ir siekiame užtikrinti nepriekaištingo lygio aptarnavimą. Į kiekvieną keleivį orientuotas individualus požiūris garantuoja išskirtinį dėmesį”, – pasakoja keleivinio transporto nuomos įmonės „Evitra LT“ direktorius Vitalij Zareckij.

Oro uoste šios bendrovės vairuotojus lengva atpažinti ne tik pagal ryškią vardinę lentelę, bet ir išvaizdą – jie dėvi marškinius ir kostiumines kelnes.

Elegantiška išvaizda, malonus pasisveikinimas ir palydėjimas iki naujausio modelio automobilio – viskas, ko reikia šiltam svečių pasitikimui.

„Siekiame, kad kiekvienas keleivis būtų šiltai sutiktas ir saugiai nuvežtas į norimą vietą, nepriklausomai nuo to, kiek keleivių ir kuriuo paros laiku atvyksta. Ne veltui kartojame: mūsų vertybė – mūsų keleivis”, – teigia projektų vadovė Aurelija Korenikova.

Klientai – nuo mokyklų iki ambasadų

„Evitra“ aptarnauja įvairius užsakovus „Į mus kreipiasi ne tik ambasados, kurios sulaukia valstybės svečių, bet ir privatūs asmenys, kurie organizuoja savo progines šventes”, – sako A. Korenikova.

Neretai pasitaiko ir tokių atvejų, kuomet į „Evitros“ bendrovę kreipiasi ir mokyklos.

„Mūsų mikroautobusais mokiniai keliauja į edukacines išvykas, nes tėveliams rūpi jų vaikų saugumas kelionių metu. Esame tam, kad patenkintume kiekvieno užsakovo lūkesčius ir įgyvendintume jo poreikius”, – sako įmonės direktorius V. Zareckij.

Įmonės autoparkas suteikia platų pasirinkimą. Kad ir kokia proga bebūtų, transportas atsakingai parenkamas, atsižvelgiant į keliautojų skaičių bei jų turimą bagažo kiekį.

Anot V. Zareckij, pastaruoju metu padaugėjo keliaujančių šeimų su vaikais – tėvams ypač svarbu pasirūpinti, kad jų vaikai keliautų saugiai automobilinėse kėdutėse, ir visai nesvarbu, ar tai yra trumpa kelionė, ar ilgesnė.

„Dažnai iš užsakovų girdime, kad jų turimas bagažas netelpa į automobilio bagažinę. Šiuo atveju mūsų įmonė siūlo komfortiškus ir naujus minivenus, kuriuose telpa ne tik gausi šeima, bet ir visi jų turimi daiktai”, ­– sako „Evitros” vadovas.

Pasiūla – pagal individualius poreikius

Pasak direktoriaus, visas „Evitra” autoparkas gaminamas pagal individualius įmonės užsakymus. „Tai leidžia mums užtikrinti unikalų kelionės komfortą ir išskirtinį dizainą. Visi automobiliai atvyksta tiesiogiai iš oficialaus atstovo”, – teigia V. Zareckij.

Šįmet „Evitra” pristatė naujausio modelio „Audi A6”, kuris pasižymi elegancijos sinteze, o modelis turi daugybę įspūdingų akcentų. Šis modelis yra visapusiškai ištestuotas ir ypač palankiai vertinamas daugumos verslininkų. „Audi A6” automobilis pasižymi išskirtiniu populiarumu – svečiai juo vežami ne tik mieste, bet ir už jo ribų.

Ieškantiems išskirtinio komforto kelionės metu įmonė siūlo naujausią „Mercedes-Benz S-class W223“. Šio modelio automobilyje dėmesys sutelkiamas į esminius dalykus: unikalų komfortą ir patikimas saugumo technologijas, taip pat į tobulas proporcijas eksterjere ir šiuolaikinę prabangą interjere. Tai ypač pajus keleiviai, įsitaisę aukščiausios klasės galinėse sėdynėse.

Keliaujantiems draugų ar šeimos būryje „Evitra” pristato naujausio modelio „Mercedes-Benz Vito”. Šis automobilis – tai prabangumo ir komforto santykis. Keliaudami jausitės užtikrintai, nes mikroautobusas nuomojamas su KASKO draudimu ir pagalba kelyje, kurie apsaugos nuo galimų nemalonumų.

Nuotaikingoms kelionėms siūlomas prabangus minivenas „Mercedes-Benz V-class”, kuris tinka ne tik vestuvių šventei, bet ir linksmai šeimos išvykai. O dar didesnes kompanijas įmonė kviečia keliauti turistiniu mikroautobusu „Mercedes-Benz Sprinter”.

Kurkite komfortišką gyvenimą, mėgaukitės kelionėmis, o pro automobilio langą žavėkitės nuostabiomis gamtos spalvomis!