Visa sveikatos suvestinė vos per vieną minutę

Šiais laikais sveikata tapo dar svarbesniu kasdieniu klausimu, o visuomenė ieško būdų, kaip realiuoju laiku patikrinti įvairius sveikatos parametrus. Išmanieji laikrodžiai jau kurį laiką padeda spręsti šią problemą, tačiau dabar per vieną minutę galite pasitikrinti net septynis sveikatos ir savijautos rodiklius tam, kad greitai ir lengvai sužinotumėte savo sveikatos būklę.

„Ši nauja funkcija bus ypač naudinga tiems, kurie visada skuba, bet nori kuo daugiau sužinoti apie savo sveikatą. Naujasis išmanusis laikrodis „Huawei Watch 4 Pro“ per vieną minutę pateikia septynių sveikatos rodiklių ataskaitą, kurioje pateikiama naudotojo elektrokardiograma (EKG), širdies ritmas ir deguonies kiekis kraujyje (SpO2), matuojamas streso lygis, odos temperatūra, arterijų standumas, taip pat atliekamas gyvybiškai svarbus kvėpavimo patikrinimas, padedantis nustatyti plaučių talpą. Vos per vieną minutę naujasis išmanusis laikrodis pateikia labai išsamią informaciją įrenginio ekrane ir „Huawei Health“ programėlėje išmaniajame telefone. Tokiu būdu, jei išmaniojo laikrodžio naudotojas įtaria, kad jo savijauta blogėja, jis gali greitai patikrinti septynis sveikatos kriterijus ir imtis reikiamų veiksmų sveikatai pagerinti“, – sako Urtė Eidžiūnaitė, „Huawei“ produktų mokymų vadovė Lietuvoje.


Išmanusis laikrodis pasirūpins visais priminimais

Vasara taip pat yra tas metas, kai norisi viską suspėti – atlikti darbus, atsipalaiduoti, praleisti laiką su artimaisiais ir dar spėti padoriai įdegti. Todėl tokius svarbius dalykus kaip valgymas, pakankamas vandens kiekis ir judėjimas dažnai užgožia vasaros pramogos.

„Per karščius lengva pamiršti pavalgyti ar net atsigerti vandens, todėl išmanusis laikrodis yra puiki priemonė reguliariai gauti priminimus. Be to, jei laikui bėgant pastebimi staigūs ar laipsniški sveikatos pokyčiai, „Huawei Watch 4 Pro“ praneša apie tai vartotojui ir pateikia praktinių patarimų, kaip greičiau užkirsti kelią sveikatos pablogėjimui. Jei naudotojui reikia priminimų dažniau judėti ir vartoti reikiamas maistines medžiagas, jis taip pat gali nustatyti šiuos priminimus pageidaujamu dažnumu“, – nurodo technologijų ekspertė.

Atostogų metu taip pat nereikės nerimauti dėl to, kad išmanusis laikrodis atsijungs nuo išmaniojo telefono, nes naujasis išmanusis laikrodis „Huawei Watch 4 Pro“ palaiko eSIM funkciją, todėl galėsite skambinti ir atsiliepti į skambučius vaikštinėdami prie jūros ar tiesiog ilsėdamiesi kieme.

Miego kokybė yra svarbi, net ir per karščius

Karštomis vasaros naktimis gali būti ypač sunku užmigti, todėl tiksli miego kokybės analizė gali padėti geriau suprasti savo savijautą ir energijos lygį ateinančiai dienai.

„Naujajam išmaniajame „Huawei“ laikrodyje įdiegta miego stebėjimo technologija gali sekti miego fazes, stebėti širdies ritmą miego metu, fiksuoti kvėpavimą miego metu ir pateikti išsamų miego kokybės įvertinimą. Remdamasis per naktį surinkta informacija, išmanusis laikrodis pateikia duomenis apie miego kokybę, trukmę, analizuodamas, kuriuo momentu vartotojas buvo giliame, lengvame ar budriame miege. Šie duomenys, kartu su informacija apie fizinį aktyvumą ir kitus sveikatos parametrus dienos metu, gali padėti suprasti, kodėl organizmas jaučiasi pavargęs ir ką su tuo daryti. Taigi, šią vasarą verta ne tik atsipalaiduoti saulėje, bet ir atidžiau stebėti savo sveikatos rodiklius tam, kad šiltuoju metų laiku nepritrūktumėte jėgų“, – pataria U. Eidžiūnaitė