Daugiau nei kokybiškas valymas

Ieškantiems roboto siurblio svarbiausiu prioritetu įprastai tampa valymo kokybė, tačiau tai tikrai ne viskas, ką gali pasiūlyti šiuolaikinės technologinės galimybės. Pamirškite, ką reiškia dulkių talpos ištuštinimas ar šluosčių plovimas rankomis. Naujasis robotas siurblys „Roidmi EVA" nuo šiol visus grandų tvarkymo darbus atliks už jus, be menkiausio žmogaus prisilietimo.

„Roidmi EVA" turi penkias skirtingas funkcijas – siurbia dulkes, plauna grindis drėgna šluoste, savaime išvalo ir išdžiovina šluostę, ištuština dulkių konteinerį bei slopina bakterijų dauginimąsi ir nemalonius kvapus. Nepriekaištingai švarūs namai nepajudinus nė piršto – svajonė jau spėjo virsti realybe.

Iš savo pirmtakų paveldėjęs geriausias savybes, „Roidmi EVA" pasipildė ir visiškai naujomis galimybėmis. 3200PA siurbimo slėgis leidžia robotui lengvai susidoroti tiek su smulkiomis dulkėmis, tiek su stambesniais nešvarumais, o dar didesnis roboto veikimo diapazonas užtikrina, kad net ir didžiausius plotus siurblys išvalys idealiai, nepalikdamas jokių dėmių.

LDS 4.0 lazerinės navigacijos dėka „EVA" ne tik kruopščiai valo, bet ir išvengia kelyje pasitaikančių kliūčių, tad daugiau nereikės sukti sau galvos dėl baldų, laidų ar ne vietoje numestų vaikų žaislų. Robotas lengvai įveiks slenksčius ir kitas kliūtis iki 20 mm aukščio, puikiai išvalys vietas palei sienas. Išmanioji programėlė „Roidmi EVA" leis jums patogiai valdyti robotą siurblį tiek esant namuose, tiek nuotoliu, o mobiliąją programėlę sujungus su „Amazon Alexa" ar „Google Assistant", nurodymus savo naujajam namų pagalbininkui galėsite perduoti tiesiog balsu.

Naujos funkcijos, taupančios jūsų laiką ir energiją

„Roidmi EVA" robotas siurblys ne tik siurbia ir plauna grindis, bet ir atlikęs darbą pats susitvarko. Sugrįžęs į universalią namų bazę, plačiu funkcionalumu pasižymintis „Roidmi EVA" visas surinktas dulkes vos per 12 sekundžių perkelia į specialią uždarą 3 litrų talpą, kurioje sutelpa per 60 dienų surinkti nešvarumai. Antibakterinis dulkių maišelis sunaikina 99,9 proc. bakterijų ir neskleidžia nemalonaus kvapo. Du mėnesius galėsite nesukti galvos dėl roboto siurblio valymo, o atėjus metui dulkių maišelį nauju pakeisite vos per kelias sekundes. Apie tai, kad metas atlikti šį nedidelį darbą, primins bazinė stotis arba mobilioji programėlė.

„Roidmi EVA" bazinėje stotelėje taip pat sumontuota dviejų 4 litrų talpos rezervuarų sistema, kuri atskiria švarų ir nešvarų vandenį. Iš vieno rezervuaro vandenį robotas siurblys ima grindų plovimui bei šluosčių valymui, kitą rezervuarą naudoja nešvariam vandeniui pašalinti. Naujos kartos robotas siurblys taiko aukštą 12 N slėgį, todėl įveikia net ir įsisenėjusias dėmes, o naudojamos antibakterinės šluostės užtikrina papildomą apsaugą nuo bakterijų bei pelėsio dauginimosi. Jokių šlapių ir nešvarių šluosčių po darbo – „Roidmi EVA" ne tik pats išplaus, bet ir išdžiovins panaudotas šluostes.

Naujasis buitinės technikos gamintojo „Xiaomi" kūrinys aprūpintas ne tik išmaniausiomis funkcijomis, bet ir išties galinga 5200 mAh baterija. Vienu įkrovimu robotas siurblys „Roidmi EVA" kruopščiai valo namus net 74 – 228 minutes, tad kol robotas dirba už jus, galėsite mėgautis laiku sau.