Akcinės bendrovės „Orlen Baltics Retail“ generalinio direktoriaus pavaduotojas, komercijos direktorius Artur Bugara džiaugiasi, kad ši degalinė duris atvėrė „Via Baltica“ maršrute:

„Ši vieta mums labai svarbi, nes čia didžiulis keliautojų, taip pat ir iš Lenkijos, srautas. Čia patogu ne tik papildyti automobilį degalais, bet ir maloniai prisėsti, atsikvėpti, užkąsti ir pailsėti.“

Maloniai bus nustebinti ir vegetarai

A.Bugara sako, kaip įprasta visose „Stop Cafe 2.0“ erdvėse „Orlen“ degalinėse, taip ir šioje naujoje vietoje bus galima skaniai ir sočiai užkąsti:

„Labai džiaugiamės galėdami pasiūlyti keliaujantiems išskirtinį gastronominį asortimentą. Dauguma patiekalų gaminami čia pat, vietoje. Tai jau keliautojų pamėgti mėsainiai, tortilijos, įvairios salotos, šviežios sultys, išskirtinės kokybės kava...“

Pašnekovas akcentuoja, kad „Orlen“ degalinėse maisto pasiūla išskirtinė dar ir tuo, kad siūloma daugybė vegetariškų patiekalų.

„Erdviame parkinge patogu pastatyti automobilį, o norintys ne tik užkąsti, bet ir ilgiau atsikvėpti, galės maistu džiaugtis tiek degalinės viduje įrengtose komfortiškose vietose, tiek lauke tam skirtoje patogioje terasoje“, – tvirtina komercijos direktorius.

Kuras atitinka aukščiausios kokybės kriterijus

A.Bugara sako, kad „Orlen“ degalinėse prekiaujama tik „Orlen Lietuva“ pagamintais degalais: „Todėl drąsiai galiu sakyti, kad čia pilatės kurą, kuris atitinka aukščiausius kokybės standartus Lietuvoje. Džiaugiamės, kad mūsų klientai tai vertina.“

AB „Orlen Baltics Retail“ generalinio direktoriaus pavaduotojas sako į ateitį žvelgiantis optimistiškai. Tai atsispindi ir bendrovės bei „Orlen“ koncerto planuose. Ateityje „Orlen“ žada dar įvairių investicijų Lietuvoje, įskaitant ir projektus, susijusius su žaliosios energetikos gamyba.

Didžiausias Lenkijos investuotojas Lietuvoje

„Orlen“ prekių ženklas yra vertinamas dėl savo produktų ir paslaugų kokybės. Lietuvoje, Lenkijoje, Vokietijoje, Čekijoje, Slovakijoje ir Vengrijoje yra daugiau kaip 3100 „Orlen“ degalinių.

Koncernas „Orlen S. A.“ yra didžiausias Lenkijos investuotojas Lietuvoje. 2006 m. įsigijusi lietuvišką degalinių tinklą „Ventus“ ir AB „Mažeikių nafta“, bendrovė iškart ėmėsi modernizacijos. Šiuo metu „Orlen“ degalinių tinklas Lietuvoje išsiplėtė iki 30 degalinių. Būtent naujoji, atidaryta Kaune (Kalvarijos g. 138), yra ta jubiliejinė – 30-oji.