Išmanesnė kasdienio naudojimosi patirtis

Siekdama pagerinti naudotojų patirtį, „Huawei“ pristatė naują inovatyvų įrenginį – „Huawei Watch Buds“. Tai – įrenginys, kurį galima būtų pavadinti „du viename“: stilingas išmanusis laikrodis, kuriame yra integruotos ir belaidės ausinės. Nesvarbu, ar einate į sporto salę, pasivaikščioti, ar į parduotuvę – ausinės visuomet, prireikus, bus ant jūsų riešo. Šis įrenginys užtikrins, kad daugiau niekada nepamirštumėte ausinių namuose ir visada galėtumėte patogiai atsiliepti į svarbų telefono skambutį.

Stilingas įrenginio dizainas sujungia ausines su elegantišku laikrodžiu. Jo apačioje yra mygtukai, kuriais aktyvuojamas modernus mechanizmas, atveriantis išmaniojo laikrodžio vidų su dvejomis belaidėmis ausinėmis.

Gera žinia technologijų entuziastams ir tai, kad naujojo išmaniojo laikrodžio modelio dizainą papildo meistriška kokybė bei griežtas gamybos procesas. Laikrodžio ciferblatų plieninis korpusas išgrynintas daugiau nei 1300 laipsnių temperatūroje ir rankomis nupoliruotas satininiu paviršiumi, o raštuotos kniedės puošia rankenėles bei karūnėlę unikaliu metaliniu blizgesiu. Visiškai odinis dirželis užbaigia laikui nepavaldžią išvaizdą. Tad nesvarbu, ar tai verslo susitikimas, ar prašmatni vakarienė – „Huawei Watch Buds“ yra madingas aksesuaras bet kokiai progai.

Daugiau nei nauja mados tendencija

„Huawei Watch Buds“ yra ypatingas savo funkcionalumu, užtikrinančiu, kad jo nešiotojas galėtų mėgautis nesudėtinga naudojimosi patirtimi nepriklausomai nuo to, koks yra jo gyvenimo būdas.

Išmaniajame laikrodyje įdiegta „Huawei“ patentuota „Mutual Magnet Array“ technologija, padedanti pritraukti ausines prie laikrodžio dangtelio tam, kad jį atidarius ausines būtų galima lengvai pasiekti. Tiek kairės, tiek dešinės ausies ausinės yra identiškos ir gali būti naudojamos pakaitomis. Ausinėse įdiegta technologija, kuri automatiškai nustato kairįjį ir dešinįjį garso kanalus, o tai savo ruožtu dar labiau supaprastina naudotojo patirtį.

Naujas „Huawei“ belaides ausines galima valdyti liečiant ausį, todėl jas naudoti itin patogu. Keli sąlyčio taškai padeda naudotojui vienu prisilietimu pasiekti įvairias funkcijas. „Huawei“ dirbtinis intelektas, kartu su integruotu akselerometru, sumažina klaidingų paspaudimų skaičių, todėl naudotojas gali susitelkti į klausymo patirtį.

„Huawei Watch Buds“ yra skirtos visiems

Akivaizdu, kad vartotojai vis labiau rūpinasi savo sveikata ir aktyviai ieško būdų, kaip pagerinti savo fizinę savijautą. 2022 m. „Deloitte“ atlikta apklausa atskleidė, kad 79 proc. respondentų norėjo daugiau sužinoti apie sveiką gyvenimo būdą. Su „Huawei Watch Buds“ savo fizinę gerovę pagerinti lengviau nei iki šiol.

Naujai patobulinta „Huawei“ miego stebėjimo technologija suteikia geriausią galimybę tiksliau stebėti savo miegą. Laikrodis taip pat nuskaito širdies ritmo kintamumo (ŠRV) statistiką tam, kad efektyviai nustatytų naudotojo miego ciklą su mažesniu klaidų skaičiumi. Pažangus išmaniojo laikrodžio algoritmas ir širdies ritmo stebėsenos technologija dar labiau padeda nepertraukiamai stebėti naudotojo sveikatą visą dieną.

„Huawei Watch Buds“ laikrodžiuose su atskiru dirbtinio intelekto palaikymu yra 80 sporto režimų, iš kurių 10 – profesionalūs režimai. Taip pat įrenginyje papildomai siūloma daugiau nei 70 sporto šakų, kurias aktyvaus laisvalaikio entuziastai gali pridėti rankiniu būdu. Mokslu pagrįsta „Huawei“ sporto sistema taip pat suteikia prieigą prie išmaniojo bėgimo trenerio, atlygio už aktyvumą sistemos ir pritaikomų asmeninių treniruočių planų.

Todėl ieškantiems išmaniojo įrenginio, kuris savyje pilnai apjungtų tiek laikrodį, tiek belaides ausines, „Huawei Watch Buds“ tikrai gali pasiūlyti būtent tokią išskirtinę patirtį. Tai įrenginys, kuris ant riešo sutalpina geriausias išmaniųjų laikrodžių ir belaidžių ausinių savybes.