Premium klasės padangos elektromobiliams

Daugkartinio Lietuvos ralio čempiono Roko Lipeikio įkurta įmonė „Egzotika“ jau ne vieną dešimtmetį įsitvirtinusi kaip padangų prekybos lyderė Lietuvoje.

Kasmet ypatingus pasiūlymus pristatanti įmonė šį sezoną vairuotojus kviečia atkreipti dėmesį į Kinijos padangų gamintoją „Prinx Chengshan“.

Šis gamintojas tapo rimtu konkurentu garsiausiems prekių ženklams – pirmąkart „Prinx Chengshan“ pristatė pasaulinio lygio Premium klasės padangas, kurias „Egzotika“ siūlo įsigyti ypač patraukliomis kainomis.

Specialiai Europos rinkai sukurtos ir apdovanojimus pelniusios Premium klasės „Prinx“ padangos sujungia naujausias technologines inovacijas su tvarumu.

Elektromobiliams skirtos „Prinx“ padangos pritaikytos ilgiems nuvažiuojamiems atstumams ir suprojektuotos taip, kad būtų užtikrinamas sklandus ir tylus važiavimas.

Be to, dėl revoliucinės lazerinės technologijos „Prinx“ padangos yra tamsesnės ir sodresnės išvaizdos. Jose taip pat įdiegtas specialus savaime sandarinamosios gumos sluoksnis, kuris užtikrina, kad atsiradus pažeidimui slėgis padangoje nesumažės ir bus išvengta pavojingų situacijų.

„Austone“ padangos – siekiantiems aukščiausios klasės kokybės

Rinkoje ypač vertinamos ir aukščiausios klasės „Austone“ padangos. „Austone“ yra vienas iš kompanijos „Prinx Chengshan“ prekių ženklų, kurio padangos parduodamos daugiau kaip 130 šalių.

Šis pasaulyje pripažintas prekių ženklas padangų gamyboje pirmenybę teikia aukštai kokybei, patikimumui, ilgaamžiškumui ir saugumui.

„Austone“ atlieka inovatyvius mokslinius tyrimus, bendradarbiaudama su Šanchajaus Jiao Tong universitetu, Čingdao mokslo ir technologijų universitetu bei Pekino technologijos universitetu. „Austone“ – pirmasis gamintojas, Kinijoje sukūręs radialinių padangų liniją. Šiandien „Austone“ priklauso net 225 licencijuoti patentai, įskaitant 12 išradimų patentų.

„Austone“ savo padangose integruoja aukštųjų technologijų sistemas, išmaniąją įrangą, taip pat skiria dėmesio aplinkai draugiškų medžiagų kūrimui ir taikymui. Šio prekių ženklo padangos yra kuriamos aplinką tausojančioje gamyklose.

„Egzotika“ salonuose galima įsigyti šiuos pavasario ir vasaros sezonui skirtus „Austone“ padangų modelius: SP-801, SP-802, SP-701, SP-303, ASR71.

Kompanijai „Prinx Chengshan“ – ypatingas kokybės įvertinimas

Svarbu pažymėti, jog „Prinx“ ir „Austone“ prekių ženklus valdanti kompanija „Prinx Chengshan“ turi „Bureau Veritas” ISO 9001:2015 kokybės standarto sertifikatą.

„Bureau Veritas” yra viena didžiausių pasaulyje nepriklausoma atitikčių vertinimo, inspekcijų ir sertifikavimo paslaugų grupė, turinti atstovybes 140-je šalių. „Bureau Veritas“ įkurta 1828 m. Prancūzijoje ir šiuo metu yra viena pagrindinių kompanijų, teikiančių paslaugas įvairioms pramonės šakoms.

Ši tarptautinė kompanija žinoma dėl savo profesionalumo, patikimumo ir pripažinimo, todėl jos sertifikatai gali būti vertinami kaip svarbus patvirtinimas organizacijų veiklos kokybei.

„Maxtrek“ – ir automobilių entuziastams, ir profesionalams

Ieškantiems vienų kokybiškiausių ekonominės klasės padangų, vertėtų atkreipti dėmesį į Kinijos gamintojo prekių ženklą „Maxtrek“. Jis priklauso 2006 metais įkurtai kompanijai „Junhong“, kuri užsiima pusiau plieninių radialinių padangų moksliniais tyrimais ir plėtra.

„Junhong“ yra įregistravusi virš 90 patentų JAV, Europoje ir Kinijoje ir kuria padangas visiems sezonams bei įvairiems automobilių tipams, įskaitant SUV, daugumą sedanų, visureigių, MPV.

„Maxtrek“ padangos dėl savo našumo, patikimumo ir konkurencingos kainos yra užsitarnavusios gerą reputaciją visame pasaulyje. Jas renkasi tiek automobilių entuziastai, tiek profesionalai.

Jos atitinka tarptautinius standartus, yra sertifikuotos JAV, Europoje, Kinijoje ir kitose šalyse.

„Egzotika“ salonuose galima įsigyti šiuos pavasario-vasaros sezonui skirtus „Maxtrek“ padangų modelius: MAXIMUS M1, MAXIMUS M2, SU-830, SU-810, SIERRA S6, FORTIS T5, MK700, MAXIMUS DS01.

„Egzotika“ užtikrina aukščiausią kokybę už palankiausią kainą

„Egzotika“ padangas importuoja tiesiogiai iš patikimų gamintojų. Tai klientams leidžia įsigyti aukščiausios kokybės padangas palankiausiomis kainomis.

Kiekvieną sezoną „Egzotikos“ parduotuvėse užtikrinamas platus padangų asortimentas – nuo pasaulyje pripažintų iki mažiau žinomų prekių ženklų. Visos padangos, esančios „Egzotikos“ asortimente, yra atitinkančios aukščiausios gamybos standartus.

Lietuvoje itin populiarios korėjietiškos „Roadstone“ padangos, garsėjančios aukšta kokybe, ilgaamžiškumu ir patraukliu kainos bei kokybės santykiu. „Egzotika“ jau trisdešimt metų yra vienintelis šio prekių ženklo importuotojas Baltijos šalyse.

Ypač patrauklų kokybės ir kainos santykį atitinka gamintojo „Starmaxx“ padangos. „Starmaxx“ žinomas ir dėl to, kad jo gamykloje gaminamos įvairios paskirties padangos – nuo skirtų F-16 naikintuvams iki užsakomų „Falken“, „Sumitomo“ ar kitų garsių padangų prekių ženklų.

„Egzotikos“ parduotuvėse ilgametę patirtį sukaupę specialistai kiekvienam klientui padeda išsirinkti tinkamiausias padangas pagal individualius poreikius ir galimybes. Čia pat, naudojant moderniausią įrangą, yra teikiama ir padangų montavimo paslauga, kurią atlieka profesionalūs ir kvalifikuoti šios srities meistrai.