Prisijunkite jau dabar ir specialioje transliacijoje kartu su vedėjais Gabriele Martirosian, Vytautu Rumšu jaunesniuoju ir reporteriu Žygimantu Geču sužinosite apie karščiausias technologines naujienas ir net dvi valandas galėsite naudotis unikalia proga įsigyti „Samsung Galaxy“ įrenginius su neįtikėtinomis nuolaidomis. Rinktis tikrai yra iš ko – asortimente naujausi išmanieji telefonai, išmanieji laikrodžiai, ausinės ir kiti priedai.

Tai dar ne viskas – žiūrovai turi galimybę dalyvauti šou metu vykstančiame konkurse ir laimėti ypatingus prizus: stilingąjį „Galaxy Z Flip3“ sulenkiamą telefoną ar dar daugiau naujų funkcijų turintį „Galaxy Watch4“ išmanųjį laikrodį.

Nepraleiskite progos – prisijunkite prie tiesioginės transliacijos ir įsitikinkite patys!

Asociatyvi nuotr.

Karštos „Samsung“ naujienos jau prekyboje

Naujausi „Samsung“ sulenkiami telefonai „Galaxy Z Fold3“ ir „Galaxy Z Flip3“ yra dar tvirtesni už pirmtakus ir leidžia daug geriau išnaudoti sulenkiamo ekrano privalumus. Pirmą kartą sulenkiamų išmaniųjų telefonų istorijoje šie įrenginiai yra aprūpinti „IPX8“ atsparumu vandeniui, o „Galaxy Z Fold3“ yra suderinamas ir su išmaniuoju rašikliu „S Pen“.

Kompanija šį mėnesį pristatė ir naujus išmaniuosius laikrodžius. „Galaxy Watch4“ ir „Galaxy Watch4 Classic“ veikia nauja „Wear OS“ operacinė sistema, kurta bendromis jėgomis su „Google“, bei intuityviausia kompanijos „One UI Watch“ vartotojo sąsaja. Ši serija skirta mėgautis geriausiais sveikatos rodiklių stebėjimo ir stiprinimo įrankiais. Nuo šiol kūno kompoziciją galima sužinoti tiesiog ant riešo, prilietus dviem pirštais – per maždaug 15 sekundžių laikrodžio jutiklis užfiksuos informaciją iš 2400 duomenų taškų.

Prie naujosios „Galaxy Z“ serijos prisijungia ir „Galaxy Buds2“ belaidės ausinės. Būdamos „Galaxy“ ekosistemos dalimi, „Galaxy Buds2“ yra puikios „Galaxy“ išmaniojo telefono, laikrodžio ir planšetės kompanionės.

Daugiau informacijos apie naujuosius įrenginius galima rasti adresu www.samsung.lt.

Užsakymo nr.: PT_88311215