„Superior Taste Award“ – tai aukščiausias maisto produktų ir gėrimų skonio įvertinimas, kurį skiria Tarptautinis skonio ir kokybės institutas Belgijoje. Ši nepriklausoma organizacija vienija geriausius Europos virtuvės šefus ir someljė. Skonio ekspertai aklos degustacijos metu šimto balų skalėje vertina pirmą produkto įspūdį, išvaizdą, kvapą, tekstūrą ir skonį. Apdovanojimai skiriami tik tiems produktams, kurie surenka daugiau nei 70 proc. komisijos balų. Prestižinį apdovanojimą šiemet pelnė net 2 574 maisto ir gėrimų produktai.

2022-aisiais Tarptautinio skonio ir kokybės instituto komisija, įvertinusi degustacijos rezultatus, aromatizuotam gaiviajam gėrimui „WALLKER Tonic Original“ skyrė net dvi aukso žvaigždes. Dvi aukso žvaigždės skiriamos išskirtinio skonio produktams, surinkusiems 80–90 proc. vertinimo komisijos balų.

„Didžiuojamės ir vertiname šį apdovanojimą ne tik kaip kruopštaus darbo įvertinimą, bet ir atsakomybę stengtis dar labiau. Kuriame naujus produktus bei atrandame naujus skonius, siekdami patenkinti mūsų vartotojų poreikius ir didinti lietuviškos produkcijos populiarumą“, – teigia p. Aurelija Gumbrevičienė, UAB „Gelsva“ vadovė.

Nuo 2021 m. sausio mėn. gaminamas gazuotas aromatizuotas gaivusis gėrimas „WALLKER Tonic Original“ yra vienas iš „WALLKER“ gaiviųjų gėrimų linijos produktų. Šis gėrimas pasižymi ypatingai gaiviu, švelniai karčiu skoniu ir gausiu burbuliukų kiekiu, jis paprastai vartojamas vienas arba kaip kokteilių sudedamoji dalis. Dėl sudėtyje esančio chinino šis gėrimas dar yra ir puikus troškulio malšintojas.

Kiti „WALLKER“ gaiviųjų gėrimų linijos produktai: „WALLKER Tonic Pink“ gazuotas aromatizuotas vaisių skonio gaivusis gėrimas yra subtilaus ir švelniai saldaus kartumo, o „WALLKER Soda“ – pirkėjų pamėgta gazuoto vandens su soda klasika.