Anksčiau „Lidl“ pirkėjai žinomų gamintojų prekes galėdavo rasti specialių savaičių metu, nuo šiol – bet kada užsukę apsipirkti. Be to, džiugi žinia dėl gausesnio pasirinkimo startuoja su išskirtinėmis akcijomis, kurios siekia net iki 46 proc.

Siekia patenkinti pirkėjų lūkesčius

Bendrovės „Norstat” atliktas reprezentatyvus tyrimas rodo, kad šiais metais gyventojai ketina taupyti keisdami savo apsipirkimo įpročius. Pavyzdžiui, 54 proc. apklaustųjų labiausiai nori sutaupyti pirkdami tik tuos produktus, kurių tikrai reikia, o maždaug trys iš dešimties gyventojų ketina taupyti labiau stebėdami įvairias akcijas.

„Džiugu matyti, kad žmonės ieško būdų, kaip išmintingiau tvarkyti savo kasdienius finansus, tačiau suprantame ir tai, jog įpročius keisti nėra labai paprasta. Kartu su savo komanda nuolat galvojame apie pirkėjus, kad galėtume atliepti jų norus, įpročius ir galimybes. Būtent dėl to mūsų nuolatinis tikslas – pasiūlyti ir žemas kainas, ir įvairų asortimentą, o kaskart apsilankius parduotuvėje žmonės rastų tai, ko reikia ir išleistų mažiau. Išplėtus asortimentą pasaulyje ir Lietuvoje garsiais vardais, padėsime pirkėjams tai padaryti dar paprasčiau“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Norimos prekės – vienoje parduotuvėje

Tie, kurie savo pirkinių krepšelius mėgsta pildyti žinomų gamintojų vardais, turėtų dar dažniau užsukti į „Lidl“ parduotuves, kur kasdien ras tokių prekių – tiek maisto produktų, tiek gėrimų, buities priežiūros, higienos ar vaikų prekių.

Kaip pažymi K. Mažeikytė, norėdami sutaupyti pirkėjai tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje dažniausiai renkasi privačių prekės ženklų produktus, kurių „Lidl“ parduotuvėse – itin gausu. Tačiau siekdami patenkinti norus ir tų pirkėjų, kurie ieško plačiai reklamuojamų vardų, „Lidl“ nuolatinį asortimentą pildo ir žinomų gamintojų prekėmis.

 Parduotuvė

„Joms taip pat nuolat stengsimės užtikrinti konkurencingas kainas. Todėl pirkėjams nuo šiol dėl savo įprasto prekių krepšelio reikės mažiau blaškytis po skirtingus prekybos taškus. Tokiu būdu jie sutaupys ir laiko, ir pinigų, ir apsipirks tvariau – tik vienoje parduotuvėje“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė.

Didžiulės nuolaidos, ir ne vien tik maistui

Šią savaitę išskirtinės nuolaidos leis užpildyti ne tik šaldytuvus, bet ir vonios spinteles. Net 30 proc. pigiau galėsite įsigyti tualeto valiklio „Domestos“, skalbinių minkštiklio „Lenor“, daugiau nei trečdaliu pigiau rasite „Margarita“ dušo želė su pieno baltymais, o net 40 proc. nuolaida puošiasi dantų šepetėlis „Jordan“. Šių prekių kainos prasideda nuo 1,59 Eur.

Didelį vištienos šlaunelių kumpelį iš „Vilniaus paukštyno“ įsigykite už superkainą – 1,49 Eur, o 250 g. pakuotė dešrelių „Berlinki“ net perpus pigiau – 1,24 Eur. Šaltai rūkyta arba sūdyta lašišų filė „Zigmas“ kainuos 2,79 Eur, o desertui rinkitės „Vilkyškių“ glaistytą varškės sūrelį (kaina – 0,33 Eur) arba „Kinder“ užkandį su pieno ir lazdyno riešutų įdaru „Choco Fresh“ (kaina – 1,19 Eur). Daugiau „Žinomų vardų savaitės“ pasiūlymų rasite „Lidl Plus“ mobiliojoje programėlėje arba www.lidl.lt.

Platesnis ir įvairesnis prekių asortimentas – visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.