Išmaniojo televizoriaus privalumai

Žiūrėti animacinius filmus ir pramogines programas dideliame ekrane daug patogiau nei išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje. Vaikai, kaip ir jų tėvai, nori gauti kuo daugiau naudos iš žiūrėjimo. O kai šeimoje auga du ar daugiau vaikų, konkurencija dėl ekrano padidėja. Net suaugusieji ne visada pasirengę atsisakyti didžiojo ekrano dėl vaikų.

„Kivi KidsTV“ buvo sukurtas su idėja suteikti vaikams nuosavą televizorių. Pirma, tai daugialypės terpės pramogų centras, transliuojantis turinį su aukštos kokybės ir ryškiu „Full HD“ vaizdu. Antra, tai kūrybiškumo ir saviraiškos erdvė bei vaikų žaidimų dalis.

Dėl vaikų kambaryje esančio „Kivi KidsTV“ tėvai gali būti ramūs, kad jų vaiką supa saugūs įrenginiai ir jis žiūri jo amžių atitinkantį turinį. Nereikia nerimauti ir dėl televizoriaus – apsauginis ekrano stiklas ir patikima televizoriaus tvirtinimo prie įrengimo vietos sistema apsaugos įrenginį, jei vaikai netyčia žaisdami persistengtų ir įvyktų „dūžio bandymas“.

Pritaikymas ir personalizavimas naudojant kaladėles

Plastmasines kaladėles galima pritvirtinti prie „Kivi KidsTV“ televizoriaus rėmo, stovų ir centrinės plokštės. Ant rėmo galite statyti bet ką – nėra jokių dydžio, formos ar spalvos apribojimų. Vaikas kiekvieną kartą gali sukurti unikalų rėmą, atspindintį jo asmenybę, kūrybiškumą ir meninį skonį. Televizorius suderinamas su populiariausių serijų konstravimo rinkiniais – galite naudoti jau turimą vaiko rinkinį arba nupirkti naują, norimos temos.

Grūdintas stiklas

Naujojo „Kivi KidsTV“ 32 colių „Full HD“ ekranas apsaugotas grūdintu stiklu. Patvarus ir atsparus įbrėžimams jis optimaliai apsaugo ekraną, pavyzdžiui, nuo sunkaus žaislo, knygos ar net kamuolio. Stiklas atsparus, jei netyčia ekraną „perskrostų“ naminių gyvūnėlių nagai, metalinis drabužių užtrauktukas ar telefono įkrovimo laidas. Ant jo galima net piešti ir rašyti žymekliais (markeriais). Televizorius yra saugus vaikams ir džiugins juos ryškiu vaizdu daugelį metų. Tradiciškai „Kivi“ suteikia 3 metų garantiją ekranui.

Saugiai pritvirtintos TV stovo kojelės

Televizoriaus kojelės tvirtinamos tiesiai prie metalinio rėmo ir tarpusavyje sujungiamos horizontalia plokštele. Ši didelė jungiamoji plokštė yra papildoma kūrybiškumo sritis, nes prie jos tvirtinamas konstrukcinis komplektas ir visas rėmas.

Komplekte taip pat yra dvipusių lipdukų rinkinys, kad tėvai galėtų saugiai priklijuoti televizorių prie paviršiaus, ant kurio jis bus pastatytas.

Naktinė lemputė geram miegui be baimės

„Kivi KidsTV“ televizoriaus nugarėlėje yra „AlumiGlow“ naktinė lemputė, skleidžianti švelnų, raminantį švytėjimą. Ji sukuria jaukią atmosferą vaikų kambaryje ir padeda vaikams greičiau užmigti, ypač jeigu šie nemėgsta miegoti tamsoje. Naktinė lemputė gali veikti net tada, kai televizorius išjungtas. Lempos šviesos ryškumo lygį gali reguliuoti tėvai (arba vaikas), naudodami televizoriaus nuotolinio valdymo pultą arba mygtuką ant paties televizoriaus.

Operacinė sistema

Televizoriuje veikia moderni „AndroidTV 11“ operacinė sistema. Tai oficiali sertifikuota „Google“ operacinė sistema, užtikrinanti greitą ir stabilų išmaniojo televizoriaus veikimą. „AndroidTV 11“ suteikia prieigą prie daugiau nei 10 000 žaidimų, mokomųjų ir kūrimo programų. Operacinė sistema taip pat leidžia valdyti įrenginį balso komandomis, o tai svarbu patiems mažiausiems naudotojams, kurie dar nemoka raidžių, bet moka kalbėti. Be to, „AndroidTV 11“ turi plačias turinio tėvų kontrolės nustatymo parinktis.

Patogus TV nuotolinio valdymo pultas

Atnaujintas „Kivi“ televizoriaus nuotolinio valdymo pultas yra ergonomiško dizaino, jame yra nedaug mygtukų, todėl net vaikas gali valdyti išmanųjį televizorių. Populiariausios programėlės nuotolinio valdymo pulte išdėstytos atskirais mygtukais, kad žiūrovas vienu spustelėjimu galėtų pasiekti mėgstamą turinį. Naujasis nuotolinio valdymo pultas patogiai telpa delne, o mygtukai yra švelnūs ir tylūs.

Kitos funkcijos: ryški mėlyna spalva, įmontuotas mikrofonas valdymui balsu ir naktinės šviesos valdymo mygtukas. Tamsoje šviečianti logotipo etiketė integruota į nuotolinio valdymo pulto apačią, kad jį būtų lengva rasti.

Naujausios vaizdavimo technologijos

„Kivi KidsTV“ turi pažangias vaizdo gerinimo technologijas:

  • Superkontrasto valdymas sureguliuoja tamsaus vaizdo kontrastą veikdamas tam tikras sritis ir „ištraukdamas“ vaizdą;
  • „Ultra Clear“ optimizuoja SDR vaizdo įrašus (daugelis senų filmų ir laidų vis dar rodomi šiuo formatu) ir pritaiko juos žiūrėti „Full HD“ ekrane;
  • „Max Vivid“ kontroliuoja vietinį ryškumą ir vaizdo sodrumą, todėl beveik bet kokį turinį galima paversti HDR.

Nekenkia akims

Siekiant sumažinti žalingą mėlynos šviesos poveikį, „Kivi KidsTV“ televizoriuje įdiegta speciali technologija „Low blue light“. Ekrano šviesa gali sukelti akių nuovargį ir turėti įtakos užmigimo greičiui. Tuo tarpu „Kivi“ filtruoja pavojingą šviesą ir padeda apsaugoti akis, ypač tamsoje.

Specialiai vaikų kambariams skirtą televizorių „Kivi KidsTV“ galima iš anksto užsisakyti „Topo centre“ – ir tai bus puiki kalėdinė dovana, kuri įžiebs jūsų vaiko vaizduotę.

Apie „Kivi“

„Kivi“ yra 2016 m. įkurta tarptautinė įmonė, kurios Europos biuras įsikūręs Budapešte. Jos pagrindinė veikla – išmaniųjų televizorių kūrimas ir gamyba bei platinimas Europoje ir Azijoje. Mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius yra įsikūręs Ukrainoje ir Kinijoje. Iki šiol parduota daugiau kaip 1,5 mln. įrenginių. „Kivi“ yra sertifikuota „Google“ ir „Netflix“ partnerė.