„KIVI“: trumpa apžvalga

Tarptautinė įmonė „KIVI“ jau užkariavo milijonų vartotojų širdis Europoje. Per pastaruosius 5 metus prekių ženklas tapo daugiau nei 1,5 milijono šeimų dalimi. Įmonė sutelkusi dėmesį į „Smart“ televizorių kūrimą ir gamybą, produktų platinimą Europoje ir Azijoje; šiandien prekių ženklas pateikiamas 20 pasaulio šalių.

Tyrimų ir plėtros skyriai yra Ukrainoje ir Kinijoje, pagrindinis biuras Budapešte. KIVI yra sertifikuotas „Google“ ir „Netflix“ partneris. Šį rudenį, antrus metus iš eilės, įmonė pristatė savo produktus didžiausioje pasaulio vartotojų elektronikos parodoje IFA Berlyne ir supažindino su „Smart“ televizoriumi, specialiai sukurtu vaikų kambariui – „KIVI“ KidsTV.

32 colio Full HD „KIVI“ KidsTV ekranas yra apsaugotas grūdintu stiklu, kuris atsparus smūgiams ir net pjūviams. Siekiant sumažinti mėlynos šviesos poveikį, „KIVI“ KidsTV aprūpintas specialia „Low blue light“ technologija. Lietuvoje vaikų televizorius pasirodys 2023 m. gruodį.

Inovacijos ir technologijos

Lietuvoje „KIVI“ pristato liniją, kurioje yra berėmio dizaino televizorių modeliai su nuo 32'' iki 65'' įstrižainės bei skirtingos rezoliucijos ekranais. Populiariausių įstrižainių modeliai yra ir baltos korpuso spalvos.

Televizoriai veikia su „Android TV“, palaiko „Play Market“ programėles TV platformai, sinchronizuojasi su kitais „Google“ ekosistemos įrenginiais. „Chromecast“ palaikymas leidžia transliuoti turinį iš išmaniojo telefono į televizoriaus ekraną vos vienu prisilietimu, o „Google Assistant“ vykdo balso komandas.

Visi „KIVI“ televizoriai tiekiami su 3 metų garantija ekrano moduliui. Nereikia nerimauti dėl „Netflix“ – „KIVI“ turi tam sertifikatą. Tačiau tai dar ne viskas. Dėl HDR (aukštos dinamikos diapazonas) ir MEMC (judėjimo įvertinimas, judėjimo kompensacija) technologijų „KIVI“ užtikrina aukščiausią vaizdo kokybę tiek internetiniam turiniui, tiek žaidimams.

Unikali „Super Contrast Control“ technologija leidžia reguliuoti vaizdo kontrastingumą tam tikrose ekrano srityse tamsiose scenose. „UltraClear“ funkcija gerina vaizdo aiškumą žemesniam nei 4K turiniui.

Žaidimai ir pramogos

Su „KIVI“ vartotojai turi prieigą prie daugiau nei 200 modernių kompiuterinių žaidimų, įskaitant tokius hitus kaip „Fortnite“ ir „GTA 5“. Dėl „AirConsole“ platformos palaikymo šeimos gali mėgautis paprastais žaidimais, prijungdamos iki 16 išmaniųjų telefonų vienu metu prie vieno ekrano.

Minimalistinis dizainas

Nuotolinio valdymo pultelis jungiasi prie televizoriaus per „Bluetooth LE“. Jis aprūpintas jautriu mikrofonu balsu valdomoms komandoms ir asistento iškvietimui, taip pat „Air Mouse“ funkcija patogiai naršymui.

Vienas iš pagrindinių akcentų yra dizainas. Su minimaliu rėmelio pločiu (tik 2,6 mm) šie televizoriai pabrėžia eleganciją ir modernumą, tampa tikru interjero papuošalu. Dėl pažangios technologijos, tokios kaip OD20 (optinis atstumas), „KIVI“ televizoriai atrodo dar plonesni.

Kasmet į dizaino atnaujinimus įmonė investuoja apie milijoną dolerių, kurdama drąsiausius revoliucinius sprendimus. „KIVI“ televizoriai yra aprūpinti A+ klasės ekranais iš pirmaujančių pasaulio gamintojų. Vartotojai taip pat mėgaujasi garso kokybe dėl kalibravimo pagal 16 parametrų.

Kur įsigyti Lietuvoje?

„KIVI“ televizorių galima ieškoti „Varlė“ ir „Pigu“ parduotuvėse.

„KIVI“ siūlo unikalų patirtį visiems Lietuvos gyventojams, norintiems įsigyti aukštos kokybės produktą su naujausiomis technologinėmis inovacijomis. Su 3 metų garantija ekranui ir kokybiškomis panelėmis „KIVI“, be abejo, vertas jūsų dėmesio.