„Kivi“ yra 2016 m. įkurta tarptautinė bendrovė, kurianti ir gaminanti išmaniuosius televizorius. Šiandien šio prekių ženklo gaminiai parduodami beveik 20 šalių. „Kivi“ siūlo išmaniuosius televizorius, kurių įstrižainė yra nuo 24 iki 65 colių, su įvairiomis ekrano raiškomis (HD, Full HD, Ultra HD) ir berėmiu dizainu.

Gamintojo naudojamos technologijos užtikrina aukštą vaizdo kokybę ekrane, net jei turinys transliuojamas ne 4K formatu:

● Funkcija „Super Contrast Control“ leidžia keisti atskirų vaizdo dalių kontrastą tamsiose scenose;

„UltraClear“ pagerins bet kokio mažesnio nei 4K turinio vaizdo aiškumą;

● „Kivi“ televizoriuose HDR palaikomas ne tik išorinėse laikmenose esančiuose failuose, bet ir žaidžiant srautinius vaizdo įrašus ar žaidimus.

Jei jums reikia pagrindinio „Smart TV“ modelio už mažą kainą, KIVI 32H740NB modelis yra geriausias pasirinkimas. Šis modelis turi 32 colių HD ekraną su MVA matrica ir „Direct LED“ foniniu apšvietimu. Televizoriuje veikia operacinė sistema „Android TV 11“, palaikanti „Google Assistant“ valdymą balsu, užtikrinanti galimybę akimirksniu transliuoti turinį iš išmaniojo telefono ar kitų įrenginių į ekraną per „Chromecast“. Įrenginys sinchronizuotas su „Google Home“ sistema.

Nepaisant nedidelės įstrižainės, televizorius atrodo brangus dėl savo minimalistinio ir elegantiško dizaino su itin plonais 2,6 mm šoniniais rėmeliais. Du 8 W rankiniu būdu suderinti garsiakalbiai su „Dolby Digital“ technologija užtikrina aukštos kokybės garsą. Papildomą įrangą galima prijungti belaidžiu ryšiu per „Wi-Fi“ arba „Bluetooth“. Galimos jungtys: „Ethernet“ (LAN), 2 USB jungtys, 3 HDMI jungtys, garso lizdas, optinė garso išvestis, RCA.

KIVI 43U740NB

Šis modelis yra berėmės konstrukcijos ir puikiai tiks moderniame minimalistiniame interjere. Televizorius turi 40 colių FULL HD ekraną su pažangiomis vaizdo gerinimo technologijomis, kad net ir prastos kokybės turinys atrodytų kuo įspūdingiau. Modelyje įdiegta oficiali „Android TV 11“ operacinė sistema.

8 W garsiakalbiai su „Dolby Digital“ erdvinio garso užtikrinimo palaikymu. Yra „Bluetooth 5.1“ ir „Wi-Fi 5G“ moduliai, taip pat šie prievadai: „Ethernet“ (LAN), 2 USB prievadai, 2 HDMI prievadai, garso lizdas, optinė garso išvestis, mini RCA. Šis modelis palaiko balso asistento ir „Chromecast“ funkcijas, kad galėtumėte transliuoti turinį iš savo telefono, taip pat yra sinchronizavimo su „Google Home“ funkcija.

KIVI 55U740NB

55 colių modelis puikiai papuoš jūsų kambarį ir leis žiūrėti filmus dideliame ekrane. Jis pasižymi moderniu ir minimalistiniu dizainu, stilingomis stovo kojelėmis ir plonais rėmeliais šonuose, kurie neatitrauks dėmesio nuo 4K ekrane rodomų vaizdų. Vesa 300×300 mm tvirtinimas suteikia galimybę televizorių pritvirtinti prie sienos.

Gamintojas panaudojo „Super MVA“ skydelį su plačiais žiūrėjimo kampais ir „Direct LED“ foniniu apšvietimu. Televizorius automatiškai atpažįsta HDR turinį ir naudoja „Super Contrast Control“ ir „Ultra Clear“ vaizdo gerinimo technologijas, kad automatiškai sureguliuotų vaizdo raišką ir kontrastą.

Modelyje veikia „Android TV 9“ operacinė sistema su „Google Assistant“. Yra 8 GB ROM, o belaidės sąsajos apima „Bluetooth 5.1“, „Chromecast“, „Wi-Fi 5G“ ir DLNA. Yra visi reikalingi prievadai: „Ethernet“ (LAN), 3 USB, HDMI ARC, HDMI 2.1, HDMI CEC, garso lizdas, optinė garso išvestis, mini RCA. Du 10 W garsiakalbiai užtikrina erdvinį garsą, palaikomas „Dolby Digital“ ir iš anksto nustatyti garso nustatymai.

„Kivi“, bendradarbiaudama tik su Pigu.lt, Juodojo penktadienio sezono metu pristato išmaniuosius televizorius ypatingomis kainomis. Tai puiki proga išpildyti savo svajonę turėti „Smart TV“ televizorių ir kartu pasinaudoti papildomais privalumais. Susipažinkite su akciniais pasiūlymais apsilankę Pigu.lt.

Apie „Kivi“

„Kivi“ yra 2016 m. įkurta tarptautinė įmonė, kurios Europos biuras įsikūręs Budapešte. Jos pagrindinė veikla – išmaniųjų televizorių kūrimas ir gamyba, produktų platinimas Europoje ir Azijoje. Mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius yra įsikūręs Ukrainoje ir Kinijoje. Iki šiol jau parduota daugiau kaip 1,5 mln. įrenginių. „Kivi“ yra sertifikuota „Google“ ir „Netflix“ partnerė.