Daugiausiai „Maximos“ pirkėjai praėjusį mėnesį sutaupė pirkdami traškučius „Pringles“, žieminį stiklų ploviklį, biskvitinį batonėlį „Kinder Maxi King“. Populiariausiu pirkėjų pasirinkimu tapo gazuotas mineralinis vanduo „Birutė“.

„Po didesnėmis išlaidomis pasižymėjusio šventinio laikotarpio daugeliui pirkėjų metų pradžioje buvo itin aktualu sutaupyti, todėl sausio mėnesio „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymai buvo itin populiarūs. Pasinaudoję juokingų kainų pasiūlymais pirkėjai sutaupė įsigydami taip mėgstamą „Birutės“ mineralinį vandenį, taip pat augalinį pieną „Alpro“, kavos pupeles, sauskelnes ir skalbiklį „Woolite“. Duomenys rodo, kad šių prekių pardavimai praėjusį mėnesį „Maximos“ parduotuvėse vidutiniškai per savaitę išaugo nuo pusantro iki 8 kartų“, – sako „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė.

Praėjusį mėnesį pirkėjus viliojo ir reikšmingai pigesnėmis kainomis paženklinti įvairių užkandžių bei saldėsių „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymai. Daugelį sausio pasiūlymo prekių, pasinaudoję lojalumo kortele „Ačiū“, pirkėjai įsigijo net 50 proc. mažesne kaina.

Nuo perpus pigesnio lydyto sviesto iki indaplovių kapsulių

Be to, pasak „Maximos“ atstovės, prekybos tinklo nuolatines pastangas suteikti pirkėjams geriausius kainų pasiūlymus įrodo ir kainas stebinčio nepriklausomo portalo „Pricer.lt“ naujausi duomenys – sausį „Maxima“ ir vėl užtikrino pigiausių maisto produktų vidutinio krepšelio lyderės poziciją.

I. Trakimaitė-Šeškuvienė pastebi, kad pirkėjai jau įprato, jog „Maximos“ parduotuvėse kiekvieną mėnesį galima rasti prekių už juokingai mažą kainą.

„Vasarį mūsų pirkėjams turime naujų patrauklių pasiūlymų. Gerokai pigiau šį mėnesį pirkėjai galės rasti daugelio pamėgtų, populiarių karališkųjų „Liūtukas ir Ko“ koldūnų, ypač gryno alyvuogių aliejaus „Basso“, bulvių traškučių „Estrella“ ar pasinaudoti išskirtiniu kainos pasiūlymu įsigijant net 4 vienetus populiarių prekės ženklų – „Pepsi“, „Mirinda“ ir „7Up“ – gazuotus gėrimus reikšmingai pigesne kaina“, – dalinasi „Maximos“ atstovė.

Pirkdami „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymų prekes su „Ačiū“ lojalumo kortele „Maximos“ pirkėjai vasarį galės ženkliai pigiau įsigyti ir „Reeva“ greitai paruošiamų makaronų, šaltai rūkyto pjaustyto česnakinio saliamio, lydyto sviesto „Khanum Ghee“, spurgų.

Beje, perpus pigiau, pasinaudoję „Ačiū“ kortele, pirkėjai galės įsigyti ne tik maisto prekių. Pavyzdžiui, šluosčių, kempinėlių „Spontex“, WC valiklių-gaiviklių „Bref“, indaplovių kapsulių „Somat“ ar net avių vilnos paklodę „Merkys“.