Jau šiandien specialios transliacijos metu žiūrovai kviečiami praleisti vakarą su Lietuvos garsenybėmis ir ne tik pirmą kartą Lietuvoje išvysti naujausius išmaniuosius įrenginius, bet ir džiaugtis įspūdingais, trumpą laiką galiojančiais pasiūlymais. Negalintys renginyje dalyvauti gyvai lai nenukabina nosies – organizatoriai dalyvių lauks ir nuotoliniu būdu – speciali transliacija vyks „Samsung“ „Facebook“ paskyroje ir „Delfi“ portale.

Išskirtiniame renginyje žiūrovus džiugins žinomi Lietuvos veidai. Vedėjų kėdėse išvysite „Samsung“ ambasadorius – humoristą Dominyką Klajumą ir dizainerę, TV laidų vedėją Simoną Nainę. Kartu su jais bus galima sutikti ir komunikacijos ekspertą Saugirdą Vaitulionį, fotomeninką Dainių Ščiuką ir soc. tinkle „TikTok“ sparčiai populiarėjančią Agnę Turauskaitę. Renginio vedėjai bei dalyviai turės progą išgirsti apie ką tik pristatytą naująjį „Samsung“ išmanųjį telefoną bei jo ypatybes, mėgautis išskirtiniais pasiūlymais ir dalyvauti nuotaikinguose žaidimuose.

Beje, renginio metu žymūs Lietuvos nuomonės formuotojai Monika Survilaitė ir Antanas Jakimavičius kvies kartu su jais dalyvauti deimantų lobių medžioklėje. Kaip jiems sekasi kviečiame stebėti jų „Instagram“ paskyrose – antanasjfit ir survilaite.monika. O žiūrovai nepakilę nuo sofos ne tik turės galimybę stebėti sudėtingų užduočių narpliojimo procesą, bet ir patys galės prisidėti prie jų įveikimo. Linksmos lobių medžioklės metu kiekvienas norintis galės padėti žaidėjams įminti užuominas, o labiausiai įsitraukusio dalyvio laukia specialus prizas – tikras deimantas!

Tiesioginę „Samsung Galaxy“ transliaciją galėsite stebėti čia: