„Žinoma, norėčiau čia užsukti dažniau“, – juokauja „IKEA Lietuva“ prekių judėjimo užtikrinimo vadovas Romanas Morozka, pridurdamas, kad galimybė pažaisti su kolegomis ar atsipalaiduoti masažinėje kėdėje leidžia trumpam atitrūkti nuo darbų ir grįžti prie jų su nauja energija.

„Stengiuosi bent porą kartų per savaitę pasinaudoti šia galimybe ir matau, kad susidomėjimo nauju poilsio kambariu netrūksta. Bendradarbiai ateina čia pailsėti, o man patinka, kad jausmas lyg namie. Pritemdžius apšvietimą ir grojant ramiai muzikai, kai kuriems net pavyksta nusnūsti“, – pasakoja IKEA darbuotojas.

IKEA

Premija, masažas ir kiti privalumai – kiekvienam

„Labai stengiamės, kad IKEA darbuotojai jaustųsi motyvuoti ir patenkinti“, – dalijasi „IKEA Lietuva“ Personalo ir įmonės kultūros skyriaus vadovė Milda Šapokienė. Pasak jos, IKEA tikslas – būti daugiau nei vien tik darboviete.

Įmonė vadovaujasi lygybės kultūra, todėl visi – tiek finansiniai, tiek ne finansiniai -privalumai prieinami kiekvienam darbuotojui.

IKEA

„Įmonei pasiekus užsibrėžtus tikslus, premija išmokama kiekvienam darbuotojui – nepriklausomai nuo užimamų pareigų ar skyriaus, kuriame dirba. Valymo komanda, Logistikos skyriaus, Pardavimų skyriaus ir administracijos darbuotojai – visi be išimties gauna premiją, sveikatos draudimą, galimybę mokytis ir tobulėti bei naudotis specialia nuolaida IKEA prekybos vietose“, – tvirtina IKEA atstovė.

IKEA yra Švedijos mažmeninės prekybos baldais įmonė, Lietuvoje valdanti IKEA parduotuvę Vilniuje bei prekių užsakymo ir atsiėmimo vietas Kaune bei Klaipėdoje.

Užsakymo nr.: PT_88955373