Tikimybė laimėti net 1 iš 10

Galimybė, kokios tikriausiai iki šiol dar nėra buvę – NT vystytojas „Rinvest“ ir dar trys bendrovės, siūlančios įsigyti būstus naujuose sostinės nekilnojamojo turto projektuose, nuo gegužės 22 dienos vykdo žaidimą: būstą perki – automobilį laimėti gali. Kaskart sudarius 10 notarinių sutarčių, bus išrinktas 1 iš 10 elektromobilio „Tesla Model 3“ laimėtojų, kurių iš viso bus net 5. Rakteliai jau laukia savo šeimininkų.

„Suprantame, kad rinkdamiesi naują būstą, žmonės neretai atsisako kitų reikšmingų pirkinių. Vertindami pirkėjų norus ir poreikius, suteikiame galimybę turėti ir viena ir kita – perkant būstą automobilį gauti dovanų“, – sako Inga Račevska, „Rinvest“ direktorė.

BKvadratu

Žaidime dalyvaujantys NT projektai

Galimybę laimėti elektromobilį turės net 50 pirkėjų, įsigijusių būstą „Riverland“, „B Kvadratu“ arba „Tu3a“ projektuose, kurių rinkodara, komunikacija bei pardavimais rūpinasi UAB „RED M“. Būtent šiai savo srities profesionalų komandai, užtikrinančiai vystomų projektų sėkmę, kilo idėja surengi žaidimą.

„Norėdami suteikti pirkėjams gausų bei įvairų pasirinkimą, apjungėme skirtingose Vilniaus dalyse esančius projektus. Žaidime dalyvauja trys išties ypatingi ir unikalūs projektai. Mūsų komanda nuolatos ieško būdų paįvairinti lauko erdves ir suteikti gyventojams galimybių smagiai ir turiningai leisti laiką lauke su visa šeima. Taip pat pirmenybę teikiame ne tik praktiškiems, bet ir estetiniams privalumams. Pavyzdžiui, vieno mūsų projekto fasadus kūrė itin žymus Lietuvos dizaineris. Tad esame tikri, jog kiekvienas naujo būsto besidairantis pirkėjas galės išsirinkti sau tinkamą variantą, o kartu pelnys ir galimybę atnaujinti savo autoparką“, – sako NT rinkodaros ir pardavimų įmonės „RED M“ vadovė Elina Mesengiser-Garber.

„Riverland“ projektas – tai mažaaukštės statybos daugiabučių namų ir kotedžų kvartalas Lazdynėliuose, šalia Neries upės vingio, Bukčių miško apsuptyje. Tarp kvartalo namų tekantys specialiai suformuoti upeliai – tik vienas iš daugybės architektų ir kraštovaizdžio projektuotojų sugalvotų idėjų, siekiant gamtos apsupties jausmą atspindėti visuose projekto sprendimuose.

Riverland

Septyniuose keturaukščiuose daugiabučiuose namuose įrengti 1–3 kambarių butai. Mėgstantys daugiau laiko leisti gryname ore gali rinktis butus su terasomis ir didesniais balkonais. Šių namų gyventojams įrengtos antžeminės ir požeminės automobilių stovėjimo aikštelės – jose vietos ir su elektromobilių įkrovimo stotelėmis.

Kiekvienas kotedžas šiame projekte turi savo atskirą vidinį kiemą bei dvi automobilių stovėjimo vietas. Kiekvienam kotedžo pirkėjui vystytojas dovanoja 10 kW saulės elektrinės dalį nutolusiame saulės parke.

„B Kvadratu“ projektas – tai Bajoruose, Verkių regioninio parko apsuptyje kuriamas stilingas ir modernus keturių gyvenamųjų namų kompleksas, leisiantis pajusti išskirtinius gyvenimo šalia gamtos privalumus. Mišku, pėsčiomis ar dviračiu pasieksite sutvarkytą Neries krantinę, o į miesto centrą nuvyksite vos per kelias minutes.

BKvadratu

Būsimieji gyventojai įvertins ir kitus privalumus: šalimais įsikūrusios parduotuvės, autobusų stotelės norintiems keliauti viešuoju transportu, kaimynystėje duris jau atvėrė naujas Vilniaus miesto savivaldybės lopšelis-darželis „Bajorėlis“, o ne už ilgo bus pradėta statyti ir nauja moderni mokykla.

„B Kvadratu“ – dviejų NT vystymo bendrovių „Rinvest“ ir „Borgus“ kuriamas bendras projektas, kuriame pirkėjai galės išsirinkti 1-3 kambarių butus. Projekto teritorijose bus įrengtos poilsio ir sporto zonos, vaikų žaidimo aikštelės.

„Tu3a“ projektas – tai perspektyvioje bei patogioje Vilniaus vietoje, Tuskulėnų gatvėje, kuriami namai veržliems modernaus miesto gyventojams. Išplėtota infrastuktūra, nedidelė bendraminčių kaimynystė ir miesto centras, nuo kurio jus skirs tik Neris – čia atsiveria visos galimybės jaukiai gyventi, dirbti, ilsėtis ir pramogauti tiek namuose, tiek už namų ribų.

Tu3A

Moderniame 26 butų mažaaukštės statybos name įrengti 1–3 kambarių butai, pilnai sutvarkyta aplinka. Atsikvėpti ar pasisemti idėjų kvies moderni apželdinta stogo terasa, nuo kurios atsiveria vaizdas į Gedimino pilį, o išvalyti mintis ir iškrauti energiją galėsite vidiniame kieme su sporto treniruoklių zona. Žengiantys koja kojon su technologijomis tikrai įvertins ir modernius šio projekto sprendimus. „Tu3a“ namuose įrengtos „Smart Lock“ sistemos leis buto duris atrakinti išmaniąja programėle arba piršto atspaudu, tad puikiai tiks ir tiems, kurie būstą perka kaip investiciją siekiant jį išnuomoti.

Namai, sukurti kokybiškam gyvenimui

Elektromobilius „Tesla Model 3“ būsimiems gyventojams dovanoja „Rinvest“ „RE-SPV-2“, „Borgus“ ir „Statybų pliusas“.

Pagrindinis žaidimo organizatorius „Rinvest“ daugiau nei 10 metų sėkmingai plėtoja gyvenamosios paskirties pastatų projektus Vilniaus mieste ir rajone, kuriuose ypatingą dėmesį skiria gyvenamajai aplinkai, ją kaskart stengiamasi maksimaliai pritaikyti klientų gyvenimo būdui.

Nuo 2012-ųjų „Rinvest“ įgyvendino beveik 40 įvairių naujos statybos butų, kotedžų ir gyvenamųjų namų projektų. Daugiau nei 65 000 kv. m. tapo jaukiomis namų erdvėmis, dovanojančiomis gražiausias akimirkas. 2019 metais įmonė tapo Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos (LNTPA) ir Lietuvos žaliųjų pastatų tarybos nare.