„Žinome, kaip aplinkinių biurų darbuotojai laukia IKI parduotuvės „Europoje“, tad jos atidarymo proga rengiame jiems vakarėlį. Aplink dirbantys ir gyvenantys žmonės – skubantys ir užimti, todėl norime pasiūlyti jiems progą prasiblaškyti ir atsipalaiduoti be rūpesčių ir planavimo: viskas vyks čia pat, šalia jų, todėl į renginį per pietų pertrauką ar po darbo galima spontaniškai užsukti pėsčiomis“, – sako Viktorija Gražienė, „Europos“ valdytoja.

Aplinkinių biurų darbuotojai kviečiami į kone visą dieną vyksiantį vakarėlį.

Kovo 4-ąją aplinkinių biurų darbuotojai turės papildomą priežastį ištrūkti papietauti „Europoje“: nuo 11.30 val. komikai Nedas Zimantas ir Deividas Vizgirda jų lauks su įvairiais žaidimais ir iššūkiais. Atlikę juos po vieną ar su komanda ne tik prisijuoksite, bet ir laimėsite prizų!

Laukia dinamiškas ir įkvepiantis pokalbis su žinomais aktoriais ir keliautojais Bružu ir Leo.

Nuo 17.30 val. amfiteatro erdvėje laukia dinamiškas ir įkvepiantis pokalbis su žinomais aktoriais ir keliautojais Bružu ir Leo, kuriame jie pristatys savo „Kvepiančias keliones“.

Netrukus po to atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos ir pasijuokti iš savo kasdienybės kvies komikai N. Zimantas, D. Vizgirda, Laura Dragūnaitė, Kristoforas Vaidutis bei Arūnas Garšva, parengę šiai progai specialią stand-up programą.

Prekybos centre „Europa“ atidaroma ilgai laukta IKI parduotuvė.

Naujoji trijų širdelių formato IKI nuo kovo 4-osios visus centrinio Vilniaus verslo rajono lankytojus pasitiks dideliu į jų poreikius orientuotų prekių pasirinkimu: skubantys ir laiko pietauti restorane neturintys lankytojai čia ras viską, ko reikia kokybiškiems greitiems pietums jiems patogioje vietoje – nuo salotų ir sumuštinių iki vietoje kepamų picų ir šviežiai spaustų sulčių.