HalfPrice tinklas sparčiai plečiasi Lenkijoje, kur jau turi daugiau negu 100 parduotuvių, ir kitose Europos šalyse, įskaitant Austriją, Čekiją, Slovakiją, Kroatiją, Slovėniją, Rumuniją, Latviją ir Vengriją.

HalfPrice veikia pagal Off-price kainų verslo modelį, o tai reiškia, kad mūsų parduotuvėse galite įsigyti produktų už patrauklią kainą. Parduotuvėje rasite įvairių unikalių prekės ženklų, pavyzdžiui, iš Japonijos, JAV ar Skandinavijos šalių, kurių dažnai nerasi niekur kitur.

Taip pat rasite gerai žinomų įvairių kainų kategorijų prekės ženklų – nuo tinklinių parduotuvių prekių iki aukštosios mados, pavyzdžiui, Vans, Champion, Benetton, Pinko, Reebok, Fila, DKNY, Gucci, Off White, Moschino, ir daugelį kitų.

Visi produktai atkeliauja tiesiai iš gamintojų, jų partnerių arba platintojų visame pasaulyje, todėl garantuojamas jų originalumas. HalfPrice klientai ras platų gaminių asortimentą. Parduotuvėje siūlomi originalūs drabužiai, avalynė, aksesuarai, namų dekoro prekės, sporto įranga, produktai naminiams gyvūnams.

Kviečiame visus vilniečius ir aplinkinių rajonų gyventojus apsilankyti naujojoje HalfPrice parduotuvėje Vilnius Outlet.