Aukščiausias įmanomas įvertinimas: sveikinimai skriejo net iš svetur

Aukščiausias įvertinimas „Connie Award“ viešbučiams suteikiamas už kokybinius rodiklius: išskirtinę aptarnavimo kokybę, problemų sprendimo operatyvumą, precizišką švarą viešbutyje bei „Hilton Honors“ lojalumo programos svečių įvertinimą. „Hilton“ tinklo įkūrėjo Conrado Hiltono garbei pavadintas apdovanojimas yra laikomas svarbiausiu, kurį gali gauti šio tinklo viešbutis. Tam, kad viešbutis galėtų gauti tokio lygio apdovanojimą, matuojamas ne tik klientų pasitenkinimo rodiklis, bet ir atliekami slapti auditavimai, pasakoja viešbučio vadovas Tadas Ėvaltas.

Connie apdovanojimas

„Šį apdovanojimą gavome antrus metus iš eilės. Pirmąsyk apdovanoti buvome po trijų su puse metų veiklos, o netrukus švęsime viešbučio penkerių metų jubiliejų, ir trofėjuose puikuojasi antras aukščiausio rango įvertinimas.

Esame kol kas vienintelis „Hilton“ prekių ženklo viešbutis Lietuvoje, įvaldęs kompetencijas, kurios gali patenkinti aukščiausius pasaulinio „Hilton“ kliento poreikius. Pirmasis „Connie Award“ įvertinimas mums parodė, kad einame teisingu keliu ir siekiame aukščiausių veiklos standartų, o antrojo atkeliavimas yra tarsi užtvirtinimas. Mūsų versle nuolat kalbama apie nuoseklumą ir pažado svečiui vykdymą, tad svarbu kokybę išlaikyti nuolat ir likti svečių pirmuoju pasirinkimu.“

T. Ėvalto įsitikinimu, didžiausia varomoji jėga viešbučių versle – tinkama komanda: „Darbuotojų lojalumas, nuoseklumas ir vertybiniai atitikimai leidžia džiaugtis rezultatais. Turime daugybę darbuotojų, kurie čia dirba nuo pat dienos, kai viešbutis atvėrė duris Lietuvoje. Manau, kad turime pačią stipriausią komandą su tokiu vertybiniu požiūriu, kuris tapatus kompanijos vertybėms.

Norisi džiaugtis, kad visa tai lydi ne tik į aukščiausius kokybinius rodiklius, bet ir į finansinį užtikrintumą – nuo 2019 m. pabaigos, praėjus vos pusmečiui nuo viešbučio atidarymo, iki šiol viešbutis savo segmente įsiveržė į lyderiaujančią poziciją pagal veiklos rodiklius rinkoje“, – komentuoja viešbučio vadovas ir sako, kad tvirtas žengimas sėkmės keliu ne tik užtikrina solidų prisidėjimą prie šalies ekonomikos, bet ir Lietuvos vardo garsinimo, mat po žinios apie prestižinį apdovanojimą ėmė plaukti laiškai ir sveikinimai iš kompanijos vadovų įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Renginių erdvėse – unikalus interjeras

Viešbučio valdytojas pasakoja, jog nuostabi ir patogi „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre“ vieta čia vilioja ne tik apsistoti, bet ir pasirinkti viešbutį kaip vietą, kur norisi atsivesti sau svarbius svečius. Vieni čia organizuoja konferencijas, mokymus, diplomatinius pasisėdėjimus, kitus dalykinius renginius, kiti viešbučio sales pasirenka savo didžiųjų gyvenimo progų – vestuvių, krikštynų, gimtadienių ar išleistuvių – šventimui.

Fasadas

„Mūsų konferencijų erdvės šiuo metu gali talpinti iki 150 asmenų vienu metu. Čia vyksta patys įvairiausi renginiai, nes erdvės pagal poreikį lengvai padalinamos į mažesnes ir gali būti pritaikytos net labai mažos apimties susitikimams, pasisėdėjimams.

Konferencijų salės turi ne tik dienos šviesą ir pažangiausią techninę įrangą, bet ir išskirtinį dekorą – viešbučio interjerą kūrė lietuvių dizaino kompanija „Jurta“, atiduodami duoklę lietuvių istorijai ir baltų kultūrai. Taigi čia nerasite tiesiog salių baltomis sienomis: svečius pasitinka žemės spalvų interjeras, natūralaus medžio, akmens, žalvario akcentai, išskirtiniai apšvietimo sprendimai. Sales puošia paveikslai – reprodukcijos su baltų genčių radiniais iš Nacionalinio muziejaus“, – apie unikalią atmosferą konferencijų salėse pasakoja T. Ėvaltas.

Konferencijų salė

Renginių metu viešbutis siūlo kliento norimą maitinimą – nuo kavos pertraukų ar verslo pietų iki furšetų ar ištaigingų diplomatinių vakarienių.

Terasa – ir privatiems renginiams, ir jaukiems vasaros vakarams

T. Ėvalto įsitikinimu, šiuolaikiniam svečiui svarbu pasiūlyti ne tik išskirtinę kokybę, bet ir taupyti jo laiką: „Štai kodėl patikėjus oficialų renginį ar asmeninę šventę į „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre“ rankas, siūlomos ne tik renginių erdvės, maistas, reikalinga įranga, bet svečiui pageidaujant dalinamės savo partnerių kontaktais – nuo dekoratorių iki renginių organizatorių ar vakaro atlikėjų. Kad rūpesčio būtų kuo mažiau, o dėl kokybės nė nekiltų klausimų.“

Renginiams išnaudojama ne tik konferencijų erdvė, bet ir restoranas, o sezono metu neformalioji renginio dalis gali nukelti ir į įspūdingus Vilniaus vaizdus atveriančią terasą.

„Dauguma sostinės terasų atveria vaizdą į senamiestį, raudonus stogus, o mūsiškė leidžia grožėtis naujuoju Vilniumi – Naujamiesčio verslo dangoraižių panorama. Vasaros metu kviečiame terasą užsisakyti ne tik privačiai šventei, bet ir užklysti čia tiesiog praleisti vakarą – su gėrimu rankoje, įdomia knyga ar draugų kompanija.

Siūlome skaitmenizuoto baro konceptą – pasinaudodami telefonu, užsisakote gėrimus bei užkandžius ir mėgaujatės šiltu vakaru.“

Prancūzo vadovaujamame restorane – pasiūlymai gastronomijos mylėtojams

Išskirtinės gastronomijos mylėtojus viešbutyje pasitinka ir „Beef Room“ restoranas, siūlantis sezoninį vietos maistą: „Restorano svečiams siūlydami itin kokybišką maistą ir išskirtinius mėsos patiekalus – didkepsnius, dalintis skirtus pjausnius ir t. t. – sykiu skiriame didelį dėmesį maisto švaistymo prevencijai.

Restoranas

Patiekalai šiame restorane pateikiami kasdieniškai, o esant išskirtiniams renginiams ar progoms tiekiame itin prašmatnias, kone fine dining pobūdžio vakarienes, mat mūsų svečių gretose – daugybė diplomatinio pasaulio atstovų, kur jau įsijungia atskiras maisto serviravimo ir patiekimo etiketas.

Nors meniu čia sezoniškai keičiamas, vienas patiekalas ruošiamas nuolat – firminis „Beef Room“ mėsainis, dėl kurio į restoraną užklysta ir vilniečiai, ir miesto svečiai. Restorano šefu prieš bemaž pusmetį tapo prancūzas Yann Hoareau, į virtuvę įnešęs naujų subtilių skonių ir Vakarų pasaulio gastronomijos tendencijų.

Sulig naujo virtuvės šefo įžengimu į „Beef Room“ prigijo ir nauja tradicija – vėlyvieji sekmadienio pusryčiai. Nuo 12 iki 15 valandos svečiams siūlomas specialus meniu ir kviečiama mėgautis ilga, tingia, o svarbiausia skania savaitgalio popiete.

Terasa

„Organizuojame ir teminius pusryčius – Šv. Velykų, Motinos dienos, Kovo 11-osios, mokslo metų pradžios ar Kalėdų laikotarpiu. Tomis progomis pasitinka ne tik išskirtinis maistas, bet ir speciali programa, animatoriai vaikams, gyva muzika“, – pasakoja T. Ėvaltas. Šalia restorano yra nedidukė kiemelio terasa, kuri taip pat spinduliuoja jaukumu ir vasarą kviečia prisėsti pietums, vakaro gėrimui, o gal kavos puodeliui.

Kompleksas „Life Square“ susideda iš verslo centro, apartamentų ir viešbučio. „Live Square“ įsikūrusio viešbučio „Hilton Garden Inn“ savininkai Lietuvoje – nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Eika“.Viešbutį valdo nepriklausomas tarptautinis operatorius „Apex Alliance Hotel Management.“