„Nordclinic“ atliekamas „Secret RF“ naujos kartos odos atjauninimo būdas priskiriamas aparatinei kosmetologijai, kai procedūros metu naudojamas specialus įrenginys ir atjauninamas ne tik veidas ar dekoltė zona, bet ir kūnas, o procedūros poveikio spektras itin platus. Tai – estetinė, minimaliai invazinė jauninamoji procedūra, kurios metu pasiekiama ypač gerų ir ilgalaikių rezultatų. Po procedūrų kurso žmogus gali atrodyti 10-15 metų jaunesnis, tad dėl savo efekto ir nesudėtingumo, kurį klientai gerai toleruoja, frakcinis mikroadatinis radijo dažnio odos atnaujinimas gali būti siūlomas kaip plastinės chirurgijos alternatyva.

Procedūros metu koreguojamoje kūno vietoje prie odos priglaudžiama segmentiškai veikianti „Secret RF“ aparato galvutė, ir auksinės adatėlės įsiskverbia į iš anksto užprogramuotą gylį – dermą ir po ja esantį poodį, kur vyksta svarbiausi odos atsinaujinimo procesai. Per adatėles skleidžiamos radijo bangos, šildančios giliuosius odos sluoksnius ir stimuliuodamos odos regeneraciją – elastino, kolageno sintezę, naujų ląstelių gamybą. Todėl oda palaipsniui natūraliai atsinaujina, tampa lygesnė, elastingesnė, pastebimai sumažėja ar visai išnyksta raukšlės. Mikrotraumavimas adatėlėmis taip pat sužadina stiprius organizmo regeneracinius procesus.

Gintarė Švainauskienė

„Procedūra leidžia pasiekti gerų rezultatų ir yra itin vertinama dar ir todėl, kad jos metu oda atsinaujina natūraliai, iš jos pačios ir organizmo turimų resursų. Šiuolaikinės technologijos mums leidžia frakcinių mikroadatinių radijo dažnio procedūrų metu pasitelkti ir specialių preparatų, pavyzdžiui, įvairiosios veikliosios medžiagos, kurios, jei reikia, gali būti papildomai įvedama į odą. Turiu pastebėti, kad viena labiausiai klienčių mėgstamų – PRP. Tai – trombocitais praturtinta kraujo plazma, gaunama iš paciento venos paimant nedidelį kiekį kraujo, kuris apdorojamas naudojant specialų PRP prietaisą. Šio proceso metu trombocitais praturtinta kraujo plazma atskiriama nuo raudonųjų kraujo kūnelių ir suleidžiama į odą. Vietas, į kurias suleista plazma, organizmas traktuoja kaip uždegimines ir siunčia daug naudingųjų medžiagų, stengdamasis paspartinti regeneracijos procesą. PRP terapija, dar vadinama plazmoliftingu, atjaunina odą, mažina raukšles, gydo aknės paliktus randus, strijas, taip pat skatina galvos plaukų augimą, todėl rekomenduojama ir dažnai naudojama gydant plaukų slinkimą“, – pasakoja „Nordclinic“ gydytoja dermatovenerologė Gintarė Švainauskienė. Ji sako, kad „Secret RF“ procedūros metu auksinės adatėlės palieka skylutes odoje, todėl trombocitais praturtintą plazmą galima kaip kaukę tepti tiesiai ant odos, skatinant greitesnį gijimą ir regeneraciją. O tai yra labai patogu ir veiksminga, nes vienu metu išgaunamas itin efektyvus dviejų procedūrų poveikis.

Gintarė Švainauskienė

„Secret RF“ – galingas kovoje su amžiumi

Retai sutiksime moterį, kuri, sulaukusi tam tikro amžiaus, nenorėtų procedūros, kremo, o kartais ir operacijos, kuri ją pajaunintų bei išspręstų odos problemas. „Mano pačios įspūdis pradėjus atlikti „Secret RF“ procedūras iškart buvo labai geras, nes jos pacientams tinka ir patinka, yra neskausmingos. Po procedūros oda tik nežymiai parausta, dažniausiai tik tą pačią dieną, todėl jau kitą dieną pacientas gali grįžti į savo gyvenimo ritmą, bet jau būdamas gražesnis, ir tai, beje, yra labai svarbu, nes visi daug dirbame, keliaujame, mėgaujamės gyvenimu ir tiesiog neturime laiko būti namuose bei laukti, kol praeis ilgas gijimo periodas“, – sako gydytoja G. Švainauskienė.

Ji jau turi ratą pacienčių, kurios pabrėžia, jog po šių procedūrų jaučiasi atjaunėjusios 10-15 metų, o geriausia tai, kad poveikis matomas jau po pirmos procedūros. Pamačiusios, kad oda tapo stangresnė, lygesnė, raukšlės mažiau matomos, o poros susitraukė, jos nusprendžia pakartoti procedūrą, ir taip pasiekiami dar geresni rezultatai. „Nordclinic“ atliekamai „Secret RF“ procedūrai nereikia jokio išankstinio pasirengimo, ji gali būti atliekama visus metus – nereikia saugotis saulės spindulių, o neseniai aplankytas soliariumas ar natūralus įdegis taip pat nėra kliūtis frakciniam mikroadatiniam radijo dažnio odos atjauninimui. Būklės pagerėjimas pastebimas jau po pirmos ar antros procedūros, tačiau paskatinti giluminiai procesai po kurso pabaigos odoje vyksta dar 2-3 mėnesius, o pačiam rezultatui palaikyti „Secret RF“ rekomenduojama pakartoti kas metus ar pusantrų.

Gintarė Švainauskienė

„Dermatologija grožio pasaulyje gali labai daug, svarbu žinoti, ką mes norime padaryti, ir kaip teisingai pasirinkti procedūras. Yra įvairių lazerių, kurie atjaunina odą, pagerina jos būklę, palygina randelius, naikina pigmentines dėmes, išsiplėtusius kapiliarus, o jeigu norime gilesnes raukšles padaryti ne tokias matomas ar visai panaikinti, pasitelkiame hialurono rūgšties ir botulino toksino injekcijas. Mano nuomone, svarbiausia individualiai įvertinti kiekvieno paciento odos būklę ir parinkti bei suderinti jam tinkančias procedūras. Tik tokiu atveju galėsime džiaugtis labai gerais rezultatais. Dar itin svarbu įsiklausyti į savo paciento poreikius – vienos konsultacijos metu pacientė, kuriai atlikome „Secret RF“ veidui, pasiskundė padidėjusiu pažastų prakaitavimu, todėl atlikome dvi procedūras ir pažastų zonoje. Po jų moteris galėjo toliau mėgautis gyvenimu negalvodama apie prakaito dėmes drabužiuose. Pacientei siūliau atlikti ir botulino toksino injekcijas, bet ji nenorėjo jokių injekcijų, todėl „Secret RF“ rekomenduočiau ir tiems, kurie kankinasi dėl gausaus prakaitavimo, bet nenori leistis botulino toksino“, – patirtimi dalijasi „Nordclinic“ gydytoja dermatovenerologė G. Švainauskienė.

Užsakymo nr.: PT_88735939