Gera kaina ir puiki kokybė

Įprastai tėvai nėra linkę per daug išleisti pirmajam vaiko telefonui, todėl svarbu atrasti tokį modelį, kuris nebūtų brangus, tačiau atitiktų kokybės standartus bei pasižymėtų funkcijomis, kurios patiktų ir vaikui, ir tėvams.

„Pasirinkę tokius išmaniuosius telefonus, kaip „Galaxy A35“ ar „Galaxy A55“, tėvai gali būti tikri, kad jų vaikas turės saugų ir patikimą įrenginį, kuris ne tik padės vaikui mokytis ir tobulėti, bet ir suteiks įvairias pramogų galimybes“, – teigia „Samsung Electronics Baltics“ produktų treneris Andrius Mateika.

„Galaxy A55 5G“ ir „Galaxy A35 5G“ vidutinės klasės išmanieji telefonai yra net kelis kartus pigesni nei naujųjų serijų flagmanai, nors pasižymi dauguma geriausiems įrenginiams prilygstančių funkcijų.

„Šiame telefone įdiegtos kibernetinio saugumo programos užtikrins vaiko duomenų saugumą, o „Tėvų kontrolės“ funkcija leis nuotoliniu būdu stebėti įrenginio naudojimo laiką, nustatyti laiko apribojimus bei turinio filtrus“, – pastebi ekspertas.

 Samsung Galaxy A35 5G išmanusis telefonas

Paprastas ir gražus dizainas

„Samsung Galaxy A“ serijos telefonai išsiskiria minimalistiniu dizainu ir išskirtinėmis spalvomis. Naujieji modeliai turi metalinį rėmelį ir paprastą dizainą bei elegantišką galinį stiklą.

A. Mateika pastebi, jog šios serijos telefonus galima įsigyti keturių žaismingų spalvų, kurios gali būti ypač patrauklios vaikams: ledo mėlynos, violetinės, citrinos geltonos ir tamsiai mėlynos.

Puikios nuotraukos

Vienas didžiausių ir svarbiausių kriterijų renkantis išmanųjį telefoną yra fotoaparatas – ši taisyklė galioja ir vaikams. Tai puikus būdas kokybiškai įamžinti gamtą, gyvūnus ir kasdienį gyvenimą. „Galaxy A“ serijos išmaniuosiuose yra keturios kameros, skirtos įvairioms gyvenimo akimirkoms ir situacijoms.

„Su 50 MP plataus kampo kamera vaikai galės užfiksuoti ryškius ir detalius vaizdus – kamera leis pastebėti net mažiausias detales, pavyzdžiui, lapo gyslas ar gėlės žiedlapius, o ryškios spalvos padės perteikti užfiksuotų akimirkų tikrumą ir autentiškumą. Su 32 MP asmenukių kamera kartu galėsite įamžinti aukštos kokybės šeimos nuotraukas. Tuo tarpu portreto režimas leis vaikams pasijusti tikrais profesionalais – automatiškai reguliuodama fokusavimą ir suliedama foną, ši funkcija padeda užfiksuoti profesionalaus fotoaparato nuotraukoms prilygstančius kadrus“, – pasakoja A. Mateika.

Be to, „A serijos“ telefonų kameros turi ir naktinio fotografavimo parinktį, todėl kamera fiksuoja daugiau šviesos. Net fotografuojant esant prastam apšvietimui, nuotraukos būna ryškios ir aiškios.

 Samsung Galaxy A55 5G išmanusis telefonas

Galingas procesorius ir žaidimai

Ne paslaptis, kad didelė dalis vaikų yra tikri mobiliųjų žaidimų mėgėjai. „Dėl galingo procesoriaus ir didelio 6,6 colių ekrano, kurį turi naujieji „Galaxy A“ serijos telefonai, vaikai gali mėgautis sklandžiai veikiančiais žaidimais“, – sako A. Mateika.

Na, o tėvams rekomenduojama atsiųsti į vaikų telefonus jų amžiui pritaikytų programėlių ir žaidimų, kurie ne tik suteiks galimybę smagiai praleisti laiką, bet ir gali padės ugdyti tam tikrus vaiko įgūdžius ir plėsti žinias.

Patvarumas ir atsparumas oro sąlygoms

Visi esame susidūrę su nemalonia situacija, kai telefonas iškrenta iš rankų – ypač dažnai taip nutinka vaikams. Todėl verta rinktis telefoną, kuris yra atsparesnis smūgiams bei kitiems išoriniams veiksniams, pavyzdžiui, dulkėms ir drėgmei. Galėsite būti tikri, kad vaiko telefonas veiks net ir prastomis oro sąlygomis ar staiga įkritus į vandenį.

A. Mateikos teigimu, ypatingą dėmesį reikėtų skirti išmaniųjų telefonų stiklui, kuris apsaugo nuo įvairiausių smūgių ir kritimų. Pavyzdžiui, „Galaxy A35“ ir „A55“ pasižymi naujos kartos „Corning® Gorilla® Glass Victus®“ stiklu, dėl ko įrenginys yra tvirtesnis ir patvaresnis. Ekspertas ragina nepamiršti ir patvaraus išmaniojo telefono dėklo, padidinančio įrenginio apsaugą.

Tiesa, nereikėtų pamiršti ir apie išmaniojo įrenginio akumuliatorių. Pavyzdžiui, 5000 mAh talpos baterija be rūpesčių veiks dvi dienas, o su itin greito įkrovimo akumuliatoriumi įrenginio įkrovimas nekels nepatogumų ir leis mažiau nerimauti dėl vaiko, kai jis nuolat pasiekiamas telefonu.