„COUGAR“ sukurtas tikriems žaidėjams. Prekės ženklas buvo įkurtas 2007 m. kompiuterių entuziastų iš Vokietijos ir Taivano, kurie yra aistringi žaidimų ir produktų kūrėjai. Siekdamas tiekti aukščiausios klasės produktus žaidėjams, kad jie galėtų išnaudoti visą savo žaidimų potencialą, „COUGAR“ tapo pasauliniu prekės ženklu ir turi savo vietą kompiuterių rinkoje.

„COUGAR“ žaidimų klaviatūra 700K ir žaidimų pelė 700M 2014 m. laimėjo „iF“ dizaino apdovanojimą.

Visą produktų asortimentą sudaro kompiuterių komponentai (kompiuterių dėklai, maitinimo blokai, aušintuvai), žaidimų periferiniai įrenginiai (pelės, klaviatūros, ausinės), žaidimų baldai (kėdės ir stalai) bei srautinio perdavimo įranga (mikrofonai ir dokai). Įvairūs produktų portfeliai leidžia naudotojams turėti daugiau galimybių įvairiems poreikiams patenkinti. Nesvarbu, ar esate žaidimų entuziastas, kuris daugiausia dėmesio skiria kompiuterio sukomplektavimui naudojant aukščiausios klasės aparatinę įrangą ir RGB apšvietimą, ar žaidėjas, ieškantis puikios įrangos, „COUGAR“ pasiūlys Jums geriausią sprendimą.

Be eksploatacinių savybių, „COUGAR“ produktai yra žinomi dėl įspūdingos estetikos ir unikalaus dizaino. Kai kurie produktai netgi laimėjo Vokietijos „iF“ dizaino apdovanojimus už išskirtinį gaminio dizainą. Mes stengiamės produktuose įdiegti naujoves, kad pagerintume žaidimų patirtį.

„COUGAR“ „GEMINI X“ ir „Conquer 2“ laimėjo „iF“ dizaino apdovanojimus 2019 ir 2020 m.

„COUGAR“ produkciją netrukus bus galima įsigyti ir Baltijos šalyse Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Informacija apie pardavimo kanalus ir produktų prieinamumą bus paskelbta artimiausiu metu. Norėdami gauti informacijos apie produktą, apsilankykite https://cougargaming.com/.