„Botanist“ meniu - įkvėptas Viduržemio jūros ir Latino virtuvės patiekalais. Kviečiame paragauti aštuonkojį, pagardintą juodųjų krevečių sultiniu arba kukurūzinį viščiuką su ananasų glazūra ir avinžirnių salsa, netradicinių skonių mėgėjams siūlome arbūzų gaspačio su vermutu, o mėgstantiems saldžiau – apelsinų flan desertą su popkornais. Laukiant pagrindinių patiekalų, rekomenduojame užsisakyti iš gausaus užkandžių, skirtų dalintis, meniu.

Taip pat kruopščiai „Botanist“ restorane kuriame ir gėrimus. Tikime, kad pas mus savo skoniui ir nuotaikai kokteilį ras kiekvienas – turime didelį pasirinkimą tiek klasikinių, tiek „Botanist“ firminių kokteilių. Svečius visuomet maloniai nustebina aštri klevų sirupo „Margarita“, karamelinis „Old fashion“, džino ir pasiflorų kokteilis „FroSen“ ar tropinis „Botanical Land“ su rozmarinu ir cinamono sirupu.

Skanų maistą ir gėrimus vainikuoja jauki, pokalbiui ir naujiems potyriams įkvepianti aplinka. Staliuką galite rezervuoti šiltuoju sezonu „Botanist“ kiemelyje arba restorano viduje.

„Botanist" – spalvotas, žalias, demokratiškas, gyvas. Laukiame Jūsų adresu Didžioji g. 24, Vilnius. Staliukus rezervuojame ir į klausimus atsakome Facebook paskyrose www.facebook.com/botanistkiemelis/, https://www.facebook.com/botanistrestoranas arba telefonu +370 633 92298.