„Eimantas Stanionis prisijungė prie mūsų organizacijos ir tai mums labai svarbi žinia, nes tikime, kad nors Eimantas yra boksininkas, jo įžvalgos ir patarimai, kuriuos jis turi sukaupęs iš stipriausių pasaulio kovos menų renginių padės mums susitvarkyti su kylančiais iššūkiais, o jaunimui rodys teisingą ir vienintelį įmanomą kelią viršūnės link – daug ir sunkiai dirbti bei niekada nebijoti iššūkių", - teigė „UTMA" komunikacijos vadovė Greta Senkutė.

Pirmas renginys „UTMA WINTER EDITION", kuriam neabejingas ir E. Stanionis vyks jau gruodžio 8 d. atnaujintoje Kauno sporto halėje. Į renginį galima įsigyti bilietus gyvam stebėjimui ČIA, o tie, kuriems nepavyks pamatyti reginio gyvai halėje, galės tai padaryti nuotoliniu būdų prie savo kompiuterių ar TV ekrano, nes renginys bus transliuojamas portale Delfi.lt.

Eimanto Stanionio asmeninis archyvas

Renginio organizatoriai žada bekompromises kovas ir yra paruošę didelę vakaro staigmeną – MMA kovą sunkiasvorių kategorijoje, apie kurią žiūrovus informuos jau visai netrukus! „Kaip jau žinote, neseniai prasidėjo mano ir „TOP SPORT" bendradarbiavimas, o užsiminus apie „UTMA" ir „TOP SPORT" kuriamą kovos menų organizaciją,, išklausius viziją ir tikslus, neturėjau jokių abejonių, kad noriu prisidėti kaip patariamasis balsas, pasidalinti savo įžvalgomis, o jaunuosius kovotojus paraginti stengtis, tobulėti ir visada priimti visus įmanomus iššūkius, nes tik tokiu keliu, kaip rodo mano patirtis, galima pasiekti pasaulinį pripažinimą. Nors ir skiriasi sporto šakos ir aš amžinai liksiu ten kur užaugau – bokse, mano, kaip profesionalaus sportininko noras yra, kad Lietuvoje pagaliau atsirastų organizacija, galinti pasiūlyti kuo rimtesnių išbandymų mūsų Lietuvos sportininkams, nes tik taip šiame sporte galima užaugti ir pasiekti didelių tikslų pasauliniu mastu", – kalbėjo bokso pasaulio čempionas Eimantas Stanionis.

Eimanto Stanionio asmeninis archyvas

Kartu su Eimanto Stanionio prisijungimu, „UTMA" pristato naujieną – galimybę išbandyti savo jėgas „UTMA" Winter Edition turnyre, pirminėje turnyro dalyje „PRELIMS". Visi jaunieji sportininkai, siekiantys parodyti savo talentą, gali jau dabar registruotis ir galimai būti atrinkti kovoti dėl teisės laimėti 1,000 EUR piniginį prizą, o daugiau informacijos galite rasti „UTMA" Facebook puslapyje: https://www.facebook.com/utma.specialevent.

„Malonu, kad komandoje turėsime tokį žmogų, kurio įžvalgos ir patarimai augančiai „UTMA" organizacijai yra neįkainojama patirtis", – pridėjo „TOP SPORT" generalinis direktorius Gintaras Staniulis.