Justinas Badaras, tapęs „BankingLab“ vadovu 2023-iaisiais, teigia, kad įmonės apdorotų mokėjimų kiekis per metus išaugo 27 procentais. „Jaučiame augantį finansinių operacijų kiekį, kas rodo klientų susidomėjimą Lietuvos finansinėmis įstaigomis. Ketvirtame ketvirtyje prieaugis buvo tikrai ženklus, aptarnavome beveik du kartus daugiau mokėjimų nei tuo pačiu metu 2022-aisiais.”

„BankingLab“ įmonių grupė siūlo bankinę sistemą (angl. core banking), internetinės bankininkystės, indėlių ir paskolų administravimo, SEPA ir SWIFT mokėjimų, mokėjimo kortelių (Visa, Mastercard) leidybos, bei įmokų aptarnavimo sprendimus. Pastaraisiais metais „BankingLab“ taip pat labai didelį dėmesį skiria ir įvairių reguliacinės atitikties sprendimų, įskaitant pinigų plovimo prevencijos sričiai skirtų modulių, vystymui. „BankingLab“ siūlo privačių ir verslo klientų pažinimo (angl. know-your-customer) ir jų automatinio rizikos vertinimo, operacijų ir sankcijų stebėsenos sprendimus, taip pat įvairius raportavimo (CRS, CESOP) modulius. „BankingLab“ grupės klientai – bankai bei elektroninių pinigų įstaigos, tarp kurių ir finansinių technologijų įmonė „Bankera“.

„BankingLab” įmonių grupė buvo sukurta, kai buvę dukterinių įmonių vadovai Georg Kotomin ir Narimantas Bloznelis 2018-2022 metais vykusių sandorių metu pardavė savo valdytų įmonių akcijas „BankingLab“ grupės įkūrėjų Justo Dobiliausko, Vytauto Karalevičiaus ir Manto Mockevičiaus valdomoms bendrovėms. Šiuo metu „BankingLab” kontroliuoja Lichtenšteino fondas „Eternity Ventures Foundation”, valdomas anksčiau paminėtų „BankingLab“ įkūrėjų. Šiuo metu „BankingLab“ įmonių grupė yra įdarbinusi daugiau nei 60 specialistų.