Kiekvieno poreikiams

Puiki „ASUS“ reputacija technologijų rinkoje daugelį metų garantuoja patikimus ir aukštos kokybės įrenginius. Įmonė yra ne tik kompiuterių komponentų, tokių kaip pagrindinės plokštės ir vaizdo plokštės, tiekėja numeris 1, bet ir užima pirmaujančias pozicijas vartotojų ir žaidimų nešiojamųjų kompiuterių segmente daugelyje pasaulio šalių. Didžiulė patirtis „ASUS“ padeda suprasti ir verslo klientų poreikius, o įmonės ištekliai ir kompetencijos leidžia pasiūlyti aukščiausios kokybės gaminius ir pasaulinio lygio aptarnavimą.

Nuo galingų nešiojamųjų kompiuterių iki stacionariųjų sistemų, nuo monitorių iki tinklo įrangos ir apsaugos – „ASUS“ siūlo platų produktų ir paslaugų spektrą. Todėl nepriklausomai nuo verslo dydžio ar sektoriaus, galite rasti sprendimą, kuris atitiks jūsų lūkesčius.

Be to, „ASUS Business“ produktus lengva pritaikyti pagal įmonės poreikius, nes įrenginiams galite pasirinkti specialias konfigūracijas. Kiekvienas klientas turi galimybę pasirinkti pageidaujamą operacinę sistemą, įrenginio talpą, atmintį ir kitus parametrus, kurie leidžia suskurti variantą, geriausiai tinkantį konkrečiai veiklai bei užduotims.

ASUS

Saugumas ir privatumas

Vystant verslą, saugumas ir privatumas yra kritinės svarbos aspektai. „ASUS“ sprendimai verslui yra aprūpinti pažangiomis saugumo funkcijomis, kurios apima biometrinius identifikacijos metodus, duomenų šifravimą, pasaulinių lyderių pripažintas saugumo standartus ir dar daugiau. Tai leidžia jums būti tikriems, kad jūsų verslo duomenys ir informacija yra apsaugoti visur ir visada.

Negana to, pasirinkę „ASUS Business“ produktus, gausite profesionalų ir visapusišką palaikymą iš kompetentingų techninių specialistų, pradedant nuo pirmųjų užklausų iki pirkimo ir naudojimosi. Žinodami, kad šalia visada yra padėti pasiruošusi profesionalų komanda, galėsite sutelkti visą dėmesį į savo verslo plėtrą. Taigi, nepriklausomai nuo to, ar turite klausimų, ar susiduriate su problemomis, profesionali klientų aptarnavimo komanda visada pasiruošusi padėti išspręsti problemas ir rasti geriausią sprendimą.

„ASUS Control Center“ ir „ASUS Business Manager“ programos suteikia verslui būtinus įrankius, leidžiančius lengvai valdyti ir palaikyti įmonės kompiuterius, o „ASUS Business Support“ programos suteikia klientams galimybę pasirinkti tinkamą aptarnavimo lygį tam, kad būtų užtikrinta maksimali produkto apsauga.

Naudodamiesi „ASUS Business“ produktais, galite būti tikri ir dėl išskirtinių garantijų programos ir aukštos kokybės aptarnavimo. Verslo klientai gali pasinaudoti išplėstine 3 metų garantija komerciniams produktams ir galimybėmis įsigyti Premium klasės aptarnavimo programas, kurios užtikrina greitą bei efektyvų gedimų šalinimą.

ASUS

Moderni darbo patirtis su „Expert Series“

Kaip vieną pagrindinių „ASUS“ verslui skirtų sprendimų būtina išskirti „Expert Series“ produktus, kurių naudų ir privalumų paketas nustebins net pačius išrankiausius naudotojus.

Šios serijos „ASUS ExpertBook“ nešiojamieji kompiuteriai yra kruopščiai projektuojami, siekiant suteikti klientui šiuolaikišką darbo patirtį. Šios serijos kompiuteriai pasižymi plonu ir lengvu, JAV karinį standartą atitinkančiu tvirtu korpusu, sustiprintomis konstrukcijomis ir visą dieną laikančia baterija.

Taip pat šie kompiuteriai yra pritaikyti hibridinio darbo modeliui – įdiegtos dirbtinio intelekto triukšmo slopinimo technologijos ir aukštos kokybės vaizdo kameros, kad ir kur bebūtumėte, leidžia sutelkti visą dėmesį į nuotolinį susitikimą. Nereikia pamiršti ir judesio sekimo technologijos, kuri automatiškai išlaiko jūsų veidą ekrano centre ir prisitaiko prie jūsų žvilgsnio, suteikdama geriausią nuotolinių pokalbių patirtį.

„ASUS ExpertBook“ nešiojamieji kompiuteriai pasižymi ir dideliu našumu. Jie yra sukurti taip, kad klientas dirbtų produktyviai ir greitai, atlikdamas pačias įvairiausias užduotis. Išmani „Smart“ aušinimo sistema užtikrina, kad net ir labai intensyvus darbas nesukels jokių rūpesčių įrenginio veikimui.

Kai kuriuose šios kompiuteriuose, pavyzdžiui, „ExpertBook B9 OLED“ yra naudojamas 16:10 OLED ekranas, kuris garantuoja dar geresnę vaizdo kokybę ir didelę spalvų paletę, o platus tinklas su pilnu I/O prievadų rinkiniu – patogų sujungimą ir darbą su kitais įrenginiais. Puikia žinia ir ta, kad „ExpertBook“ modelius jau galima įsigyti ir su naujausiais procesoriais „Intel® Core™ Ultra“, turinčiais dirbtinio intelekto technologijų palaikymą, kuris užtikrina puikų našumą atliekant kasdienines užduotis.

Būtina paminėti ir integruotą biometrinę apsaugą su pirštų atspaudų jutikliu, kuri atpažįsta kompiuterio savininko veidą ir pagal tai atrakina ir užrakina kompiuterį be fizinio prisilietimo, tokiu būdu prisidėdama prie saugaus įrenginio naudojimo.

ASUS

Kryptis – tvarumas

„ASUS Business“ ne tik teikia aukščiausios kokybės technologinius sprendimus verslui, bet ir įsipareigoja būti tvariu ir aplinkai draugišku verslo partneriu. „Expert Series“ produktai yra gaminami siekiant sumažinti atliekų kiekį ir padidinti efektyvumą bei atitikti tarptautinius aplinkosaugos standartus.

Iki 2030 m. „ASUS“ yra įsipareigojusi pasiekti 100% atsinaujinančios energijos naudojimą Taivane esančiose gamyklose, o iki 2035 m. – visuose operacijų centruose pasaulyje. Iki 2030 m. įmonė taip pat siekia perpus sumažinti CO2 emisijas savo operacijų centruose bei mažiausiai 30% padidinti produktų energetinį efektyvumą, kuris žymiai prisidėtų prie bendrų tvarumo tikslų.

Jau ir šiandien įmonė turi kuo pasigirti. Vien per 2022 m. „ASUS“ panaudojo daugiau nei 20 000 tonų perdirbto popieriaus produktų gamybai, o nuo 2017 m. per metus panaudoja savo produktams daugiau nei 1 500 tonų perdirbto plastiko.

Verdiktas

„ASUS“ produktai ir technologijos siūlo daugybę galimybių įmonėms, siekiančioms efektyviai valdyti savo verslą ir išlikti konkurencingoms rinkoje. Su tokiu požiūriu į tvarumą ir pasiūlymais, atitinkančiais verslo poreikius, „ASUS Business“ tampa puikiu partneriu įmonėms, norinčioms ilgalaikės sėkmės ir aplinkos gerovės.

Tad, jei jūsų įmonė siekia efektyvesnių technologinių sprendimų, apsvarstyti „ASUS Business“ produktų pasirinkimą – išties verta.

Sužinokite apie „ASUS Business“ naudas ir produktus čia: https://www.asus.com/bt/business/

Susisiekti su „ASUS Business“ ekspertais Lietuvoje galite čia: https://www.asus.com/bt/business/contactus/