Sausio 5–19 d. rengtame „Dakare 2024“ įspūdžio dovanų parduotuvė „Gera dovana“ palaikė du lenktynininkus – debiutantę ir sportininką, Dakaro ralio trasoje jau prieš tai parodžiusį puikius rezultatus.

Emilija Gelažninkienė

Pirmiausia tai – Emilija Gelažninkienė. Jos startas su ypatinga transporto priemone – bagiu – Dakare buvo istorinis. E. Gelažninkienė – pirmoji lietuvė moteris, dalyvavusi Dakaro ralyje.

Emilija Gelažninkienė

Lenktynininkė ne kartą kalbėjo apie kelyje link Dakaro ralio kilusius iššūkius – sunkų fizinį ir psichologinį pasiruošimą, partnerių paiešką, tad „Gera dovana“ didžiuojasi parėmusi E. Gelažninkienės svajonę tapti pirmąja Lietuvos moterimi, lenktyniavusia Dakaro ralyje. Sportininkė tiki, jog jos dalyvavimas paskatins ir daugiau moterų pagalvoti apie startą Dakare. E. Gelažninkienės šturmano poziciją užėmė jos vyras, įspūdingų pasiekimų turintis motociklininkas Arūnas Gelažninkas – daugkartinis Lietuvos, Baltijos čempionas, net 2 metus iš eilės laimėjęs motociklininkų vienišių „Original by Motul“ Dakaro ralį. Varžybose E. Gelažninkienė užėmė 9-ąją vietą.

Emilija Gelažninkienė

Šiemet Dakare „Gera dovana“ rėmė ir Laisvydą Kancių, visai neseniai Maroko ralyje tapusį pirmuoju Lietuvos istorijoje motociklų sporto pasaulio čempionu. 2024-ųjų Dakaro ralyje jis startavo keturračių įskaitoje ir tai jau darė ketvirtąjį kartą. Šioms varžyboms L. Kanciaus komanda buvo paruošusi visiškai naują, patobulintą keturratį. Šių metų Dakaro kova, kaip ne sykį teigė ir pats L. Kancius, buvo išties konkurencinga, tačiau sportininkas buvo ryžtingas ir užėmė net 4-ąją vietą.

Laisvydas Kancius

„Nuoširdžiai sveikiname mūsų remtus lenktynininkus su išties puikiais rezultatais ir įveiktu iššūkių kupinu Dakaro raliu. Labai džiaugiamės galėdami kasmet prisidėti prie tokio įvykio kaip Dakaro ralis ir jame palaikyti daug žadančius Lietuvos sportininkus. Lietuvoje šis renginys tik populiarėja ir prikausto vis daugiau lenktynių entuziastų. „Gera dovana“ savo ruožtu kiekvienam gali pasiūlyti lenktynininko patirtį – mūsų asortimente ypač gausu aktyvių pramogų pasirinkimų ir galimybių išbandyti save nauju amplua“, – sako „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Laisvydas Kancius

Geras emocijas ir naujas patirtis dovanoti kviečiančios parduotuvės „Gera dovana“ asortimente – daugiau nei 3 500 įspūdžio dovanų, tarp kurių – gausybė progų nustebinti kitą lenktynininko patirtimi ir nepakartojamais įspūdžiais vairuojant neeilinių techninių savybių turinčias transporto priemones trasoje. Įspūdžio dovanų galima įsigyti fizinėse „Gera dovana“ parduotuvėse ir stenduose visoje Lietuvoje bei el. parduotuvėje www.geradovana.lt. „Gera dovana“ – dovanoti gera!

Laisvydas Kancius