1. Stalo futbolas

Tai – azarto kupinas žaidimas, kurį mielai išbandys skirtingo amžiaus ar lyčių svečiai. Be to, bus galima žaisti komandomis, tad į žaidimus iš karto įsitrauks didesnė dalis dalyvių. Priklausomai nuo pomėgių, galima pagalvoti ir apie kitus žaidimo stalus, pavyzdžiui, biliardą, oro ritulį ar tenisą. Kai kurie žaidimų stalai yra komplektuojami su kelių žaidimų paviršiais, o kiti yra itin kompaktiški, jog tilptų net ir mažesnėje erdvėje.

2. Alias

Galima sakyti, kad šis žaidimas tapo savotiška vakarėlių klasika, kurią mielai išbando visi, ieškantys azarto ir linksmų situacijų. Taisyklės labai paprastos – tereikia atspėti komandos draugo apibūdinamus žodžius ar įžymybes. Dabar galima rasti ir specifinių Alias žaidimo versijų, kurios yra pritaikytos būtent vakarėliams, vaikams ar, pavyzdžiui, futbolo entuziastams, tad turėtumėte pagalvoti, kas labiausiai įtrauktų Jūsų bičiulius. Tačiau bet kuriuo atveju geras laikas bus garantuotas.

3. Twister

Šis žaidimas tiks tuo atveju, jeigu vakarėlių metu nevengiate pajudėti ir ieškote aktyvesnių užsiėmimų. Taisyklės ir vėlgi nebus sudėtingos – reikės atitinkamą kūno dalį padėti ant tam tikros spalvos apskritimo. Visgi, nereikėtų apsigauti: kartais pozos bus kur kas sudėtingesnės nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Tačiau dėl to žaidimas taps tik dar įdomesnis – per jį bus neįmanoma nesijuokti.

4. Smiginis

Nesuklysime pasakę, kad smiginis yra visiems gerai pažįstamas žaidimas. Jo esmė – pataikyti strėlytę kuo arčiau apskritimo centro. Tam nereikia nei fizinių pastangų, nei specialių žinių, tad savo taiklumą galės išbandyti visi vakarėlio dalyviai. Dabar prekyboje galima rasti elektroninių taikinių, kurie patys suskaičiuos taškus, tad Jums beliks susikoncentruoti į savo žaidimą, jog pranoktumėte savo bičiulius.

5. Šarados

Tai – universalus, visiems gerai žinomas žaidimas, kuriam nereikia jokio papildomo inventoriaus. Tereikės susiskirstyti į komandas ir tuomet paeiliui suvaidinti knygas, filmus, dainas ar bet kokius kitus žodžius. Tiesa, reikėtų būti atsargiems: jeigu Jūsų draugų kompanijai netrūksta azarto, vakarėlis gali tapti labai triukšmingas. Tačiau tikėtina, kad dėl to vakaras taps tik dar smagesnis ir įsimintinesnis.

6. Mafija

Pastaraisiais metais šis žaidimas sparčiai išpopuliarėjo – tai įtraukiantis vaidmenų detektyvas, kuris nepalieka abejingų. Žaisdami jį, ne tik gerai praleisite laiką, bet ir lavinsite oratorinius sugebėjimus ir gilinsite psichologijos žinias. Taisykles galima surasti ir internete, tačiau taip pat galite įsigyti Mafijos stalo žaidimą, kuriame rasite visas instrukcijas ir papildomus priedus, kurie padės dar geriau įsijausti į savo vaidmenį.

7. Tiesa ar drąsa

Šį žaidimą daugelis puikiai žino dar nuo paauglystės laikų, tačiau tai nereiškia, kad jo neįmanoma integruoti į suaugusiųjų vakarėlius – tikėtina, kad dabar į jį pažiūrėsite visiškai kitu kampu. Be to, galima įsigyti ir stalo žaidimus, kuriuose iš karto galima rasti daugybę intriguojančių klausimų ar tam tikrų patobulinimų, kurie tokį užsiėmimą leis dar lengviau įtraukti į vakarėlius.

Tarp visų šių vakarėlių žaidimų turėtumėte atrasti bent kelis, kuriuos galėsite pasiūlyti savo bičiuliams. Tačiau el. parduotuvėje Pigu.lt žaidimai vakarėliams nustebins kur kas platesniu pasirinkimu – čia pavyks surasti dar daugiau įtraukiančių idėjų.