Siūlo mažiausią kainą rinkoje

„Viena sąskaita“ atstovai teigia, kad toks draudimas yra unikalus, o jų siūloma šios paslaugos kaina – mažiausia rinkoje.

„Sąskaitų draudimas paprastai yra gana brangi paslauga, tačiau suprasdami, kad jis šiandien gyventojams yra būtinas, radome partnerius ir sprendimus, kurie mums leidžia sąskaitų draudimą pasiūlyti už prieinamą ir mažiausią kainą rinkoje. Sąskaitos draudimą klientai gali užsakyti su vienu iš paslaugos planų, tad jie ne tik apsidraudžia, bet ir už tą pačią kainą gauna kitas vertes. Svarbu paminėti, jog sąskaitos draudimas padengia mūsų platformoje gaunamas sąskaitas susirgus, įvykus nelaimingam atsitikimui ar praradus darbą. Šis draudimas apmoka net iki 6 mėnesių sąskaitas, kurias tiekėjai pateikia „Viena sąskaita“ platformoje. Kompensuojama vienos mėnesio sąskaitos suma gali siekti iki 250 eurų“, – komentuoja Aušra Čiuplienė, „Viena sąskaita“ generalinė direktorė.

Nors toks draudimas iš tiesų gali padėti gyventojams apsisaugoti nuo skolų, rasti analogišką draudimą rinkoje nėra paprasta. Panaši paslauga yra teikiama elektros tiekėjo sąskaitoms apdrausti, tačiau ji padengia tik elektros sąskaitas, o tokio draudimo įmoka yra kelis kartus didesnė nei ją siūlo mokėjimų platforma „Viena sąskaita“.

Kaip veikia paslaugų sąskaitos draudimas?

Platformos vadovė A. Čiuplienė sako, kad draudimo veikimo principas ir užsakymas yra labai paprastas: „Draudimą užsisakyti gali visi „Viena sąskaita“ platformos naudotojai ir jei negalėsite dirbti dėl ligos, nelaimingo atsitikimo ar praradę darbą ne savo iniciatyva, šis draudimas jus apsaugos nuo rūpesčio, kaip apmokėti sąskaitas, už kurias paprastai atsiskaitote „Viena sąskaita“ paskyroje. Netekus nuolatinių pajamų, draudimas galės kas mėnesį, jeigu reikės net iki pusės metų, už jus apmokėti sąskaitas, pateikiamas „Viena sąskaita“ platformoje.

Mėnesinės draudimo išmokos suma bus apskaičiuojama atsižvelgiant į tai, koks platformoje „Viena sąskaita“ bus apmokėtų 3 mėnesių sąskaitų vidurkis. Sąskaitas už jus draudimas apmokės tais atvejais, kai būsite nedirbę dėl ligos, nelaimingo atsitikimo ar prarasto darbo ilgiau nei 30 dienų, Svarbu tai, kad sumos, kurią už jūsų sąskaitas sumokės draudimas, jums nereikės grąžinti net ir tuomet, kai aplinkybės pasitaisys“.

Pasak A. Čiuplienės, šis draudimas galės padengti iki šešių mėnesių sąskaitas, kurias tiekėjai pateikia „Viena sąskaita“ platformoje. Kompensuojama vienos mėnesio sąskaitos suma – iki 250 Eurų.

Paklausta, kaip tokį draudimą įsigyti, platformos vadovė sako, kad įsigaliotų draudimo apsauga tereikia pasirinkti „Viena sąskaita“ paslaugos planą „Maksimalus“ ir sumokėti plano mokestį: „Draudimas įsigalioja tada, kai apmokate „Viena sąskaita“ paslaugos planą „Maksimalus“ ir sulaukiate draudimo sertifikato. Kol galios paslaugos planas, tol galios ir jūsų pasirinkta draudimo apsauga“.