– Džiaugiamės, kad nuo šiol visi mūsų įmonės darbuotojai turės galimybę pabūti su vaikais: tėvai turi tėvadienius, o seneliai turės anūkadienius, – visiškai naują idėją Lietuvoje pristato „Laidojimo paslaugų centro“ direktorė Agnė Kirkickaitė. – Tai bus diena, kai seneliai, skirdami savo meilę, dėmesį ir laiką anūkams, galės kartu aplankyti renginį, pramogauti, o gal palydėti vaiką į mokyklos ar darželio šventę, būrelį. Rūpinamės ir darbuotojais, ir vaikais – brangiausiu mūsų turtu ir ateitimi.

 Laidojimo paslaugų centras, Šarvojimo salė

Prie anūkadienių iniciatyvos prisideda ir Bažnytinio paveldo muziejus, suteikdamas galimybę tą dieną Laidojimo paslaugų centro“ darbuotojams nemokamai apsilankyti Vilniaus katedros lobyne, apžiūrėti Katedros požemius, pakilti į Vilniaus arkikatedros varpinę. Taigi, pateikdamas prašymą administracijai darbuotojas gaus dovanų kuponą apsilankyti šiose unikaliose vietose.

 Laidojimo paslaugų centras, Šarvojimo salė

– Nuoširdžiai prisidedame prie gerumo akcijų, edukacinių projektų vaikams, iniciatyvų, nukreiptų į žmogaus gyvenimo gerovę, – teigia įmonės direktorė Agnė Kirkickaitė, kurią sugalvoti anūkadienius įkvėpė vienos darbuotojos nuoširdi šypsena ir ypatinga emocija, pasakojant apie dieną praleistą su anūkais. Tikiuosi, kad ši iniciatyva paskatins ir kitas įmones atsižvelgti į darbuotojų šeimos vertybių puoselėjimą ir paseks mūsų pavyzdžiu.

 Laidojimo paslaugų centro filialas  M. K. Paco g. 4, Vilniuje

Ypatingą dėmesį seneliams yra parodęs Popiežius Pranciškus, prieš dvejus metus paskelbęs Pasaulinę senelių dieną (ketvirtas liepos sekmadienis). Šiemet, švęsdamas Jėzaus senelių šventųjų Onos ir Joakimo dieną (liepos 26 d.), Popiežius pasiuntė tokią žinutę: Savo istoriją gavome iš tėvų ir senelių. Jie perdavė mums kažką, ko neįmanoma ištrinti, kas daro mus unikaliais, originaliais ir laisvais žmonėmis. (…) Tepadeda jie mums išsaugoti istoriją, kuri mus sukūrė, ir patiems ją kurti. Tegul jie primena mums, kaip svarbu gerbti senelius ir prosenelius, branginti jų artumą, kad galėtume kurti geresnę ateitį (Vatican News).

UABLaidojimo paslaugų centras“ – kompleksiškiausias šarvojimo, kremavimo ir laidojimo paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje – klientus aptarnauja 9-iuose padaliniuose Vilniuje, Pabradėje, Grigiškėse, Naujojoje Vilnioje ir Ignalinoje. Penktus metus iš eilės įmonė yra tarp 7 proc. patikimiausių ir ekonomiškai stabiliausių Lietuvos TOP įmonių. Čia dirba 59 įvairių profesijų žmonės. Amžiaus vidurkis yra 43 metai (vyriausiajam – 62, jauniausiajam – 24). Neseniai atlikta darbuotojų apklausa parodė, kad žmonės myli savo darbą, vertina darbo vietą, džiaugiasi mikroklimatu.

 Laidojimo paslaugų centras