Šiemet prie LCC tarptautinio universiteto prisijungė 159 nauji studentai net iš 29 skirtingų šalių. Įdomu tai, kad šiemet universitete studijas pradės net 59 nauji studentai iš Ukrainos.

Dėl Ukrainoje besitęsiančio karo bei kasmet augančios ukrainiečių bendruomenės, šių metų pavasarį universitetas įsteigė Ukrainos paramos fondą, kurio paskirtis – suteikti galimybę iki 100 studentų nemokamai studijuoti Universitete bei gauti vietą bendrabutyje. Dauguma studentų iš Ukrainos gauna reikšmingą LCC rėmėjų skiriamą finansinę paramą. Finansinė parama, pagal poreikį skiriama ir kitiems universiteto studentams.

Pirmas studentų vakaras prie jūros

Jau ilgus metus LCC tarptautiniame universitete populiariausia bakalauro studijų sritis yra Tarptautinis verslas ir administravimas. Tačiau sparčiai auga ir susidomėjimas Šiuolaikinių komunikacijų, Psichologijos bei Tarptautinių santykių ir vystymo programomis.

Tradicinė rektorės dr. Marlene Wall asmenukė su naujais universiteto studentais

Rektorė dr. Marlene Wall dalinasi mintimis apie naujus studijų metus:

„Džiaugiuosi augančia universiteto bendruomene ir kiekvienu nauju bei sugrįžtančiu studentu. Ši diena, kai pasitinkame naujus studentus, yra viena mėgstamiausių dienų mano darbo kalendoriuje. Universitete planuojame daug naujų plėtros projektų, kuriais ir toliau tobulinsime universiteto miestelį bei studijų programas. Tikiu, kad šie, universiteto bendruomenę papildę studentai, jau tiesiogiai pajaus augančio ir tobulėjančio universiteto privalumus.“