Renkantis juvelyrikos dirbinius, dera atsižvelgti į jų ilgaamžiškumą. Deimantų namų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Palangoje „The Factory by Ribas" (www.factorybyribas.lt) įkūrėja, sertifikuota deimantų vertintoja Dana Ribas teigia, kad tikri brangakmeniai visuomet liks amžinai madinga klasika. „Pirkdami papuošalus visada pagalvokite, kad jie – nevienadieniai, kad jų vertė išliks tik tada, jei jie bus pagaminti iš kokybiškų medžiagų ir vertingų brangiųjų akmenų." Deimantų ekspertė Dana Ribas dalijasi patarimais, į ką šį rudens ir žiemos sezoną atkreipti dėmesį renkantis juvelyriką, kad visuomet atrodytumėte stulbinančiai!

Juodieji deimantai. Juoda – tai amžina klasika, tinkanti visada ir prie visko. Žėrintis juodų ir baltų deimantų žiedas, elegantiška juodų deimantų juostelė ar juodaisiais deimantais puošti auskarai – puikus pasirinkimas šaltajam sezonui.

Smaragdai. Žalia spalva – gyvybė, gausa ir prestižas. Juvelyrikoje visa tai atspindi žaliais atspalviais tviskantys smaragdai. Be to, žalia šį sezoną – viena madingiausių spalvų!

Rinkelės. Auskarai-rinkelės iš mados neišeina niekada: jomis drąsiai puoštis galite tiek žiemą, tiek vasarą. Mažos ir didelės, deimantais ar spalvotais brangakmeniais puoštos rinkelės – ypač lengvai prie įvairaus stiliaus priderinamas papuošalas!

Žiedų sluoksniavimas. Kiekviena moteris turi ypatingų progų, kurias norisi įprasminti: tai mokslų baigimas, paaukštinimas darbe, kūdikio gimimas ar galiausiai įsigytas svajonių būstas. Kurkite savo prisiminimus stilingai sluoksniuodama žiedus: mūvėdama kelis žiedus ant vieno piršto, atrodysite išties originaliai!

Masyvūs papuošalai. Šį sezoną ypač madingi masyvūs papuošalai lengvai taps pagrindiniu jūsų stiliaus akcentu. Drąsiai nešiokite papuošalus su brangakmeniais kasdien – jie puikiai dera tiek prie džinsų, marškinėlių ir švarko, tiek prie vakarinės elegantiškos suknelės.

Įvairių stilių derinimas. Klasikinis deimantų koljė ir kitokio stiliaus pakabukas sukuria tobulą įvaizdį! Drąsiai derinkite kelis skirtingų dydžių papuošalus, žaiskite su stiliumi, derinkite skirtingų aukso spalvų juvelyriką ir nustebsite pamatę stulbinantį rezultatą!