„Šių metų išankstinis „Black Friday” buvo itin sėkmingas – visos šios kampanijos dienos yra rekordinės, vos spėjame sekti likučius sandėlyje. Nors išankstinė prekyba buvo skirta tik uždarai prenumeratorių auditorijai, produktai šluojami kasdien. Tikimės, kad „Black Friday metu spėsime papildyti atsargas, o klientai ras mylimiausius produktus ir geriausias metų nuolaidas – juk „Black Friday” apie tai ir yra”, – sako Ieva Bivainienė, „Newcrush“ rinkodaros skyriaus vadovė.

„Black Friday” – puiki proga prieš Kalėdų dovanų pirkimo bumą apsipirkti tiems, kurie racionaliai planuoja savo pirkinius. Lapkričio 13 d. startavo pagrindinės metų išpardavimų dienos su „Black Friday“ nuolaidomis, kurios siūlomos daugiau nei 1000-iui po šios e. parduotuvės stogu esančių prekių.

„Pastebime, jog kalėdinių pirkinių sezonas kasmet prasideda vis anksčiau, jau lapkritį žmonės galvoja, kaip nudžiuginti savo artimuosius per Kalėdas. Tikimės, kad mūsų paskelbtas šventinių nuolaidų maratonas padės paruošti dovanas iš anksto ir leis ramiai, be rūpesčių pasiruošti žiemos šventėms“, – teigia įmonės įkūrėja Karolina Barasnevičiūtė.

Dovanoms sutaupyti tikrai galima – siūloma net iki 50 proc. nuolaida visam prekių asortimentui. Gruodis netruks pasibelsti, o kad dovanų rinkimasis būtų smagesnis, jau dabar siūlome pasidairyti internetinėje parduotuvėje „Newcrush” ir pasinaudoti puikiais pasiūlymais.

Anot „Newcrush“ atstovų, perkamiausias produktas šiemet – „Aquaporin kremas“ iš „Cell Fusion C“ tiesiog šluojamas iš lentynų Tai universalus produktas, sukurtas specialiai tam, kad gerintų odos būklę ir suteiktų jai optimalų drėkinimą.

Antroje vietoje pagal pardavimus – „TRX2 Maisto papildas plaukams“ ir „Glofix Maisto papildas odai, plaukams ir nagams“. I. Bivainienė tikina, jog tokio antplūdžio tikrai nesitikėjo, tačiau per daug ir nenustebo, nes šie produktai dėl savo unikalių savybių ir efektyvumo pirkėjų krepšeliuose atsidurdavo ir anksčiau.

„Cica Flex Cream“ – dar vienas produktas, kuris tikrai nusipelno dėmesio. Tai drėkinantis ir raminantis kremas, kurį galima naudoti kasdien, taip suteikiant odai ypatingą priežiūrą.

„Tikimės, kad mūsų klientai ne tik mėgausis šiomis nuolaidomis, bet ir suras puikių dovanų savo artimiesiems bei suspės įsigyti savo mėgstamiausių prekių, kol jų dar yra”, – sako įmonės įkūrėja K. Barasnevičiūtė.

SVARBU. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.