Socialinis tinklas ZINGR yra vienas iš jų. Žmones netoliese suburiantis ZINGR leidžia žmonėms, gyvenantiems ar esantiems netoliese, bendrauti, dalintis įrašais, skelbimais, video, nuotraukomis ar kita aktualia informacija.

Programėlė sukurta naudojant tokią pat platforma kaip Facebook, Instagram. Išversta į daugiau nei 50 kalbų, bei išleista IOS ir Android naudotojams.

Google Play parduotuvėje šis socialinis tinklas vos tik startavęs pateko prie sparčiausiai augančių socialinių tinklų. „Populiariausių“ – „Gyvenimo būdo“ kategorijoje ZINGR programėlė įsitvirtino net 1-oje vietoje, o netrukus pateko į Top10 „Geriausios programos“.

Kaip veikia socialinis miesto portalas ZINGR?

Parduodate, perkate, ieškote pažinčių, norite pasidalinti linksma nuotrauka, video, asmenuke ( „selfie“) ar tiesiog turite įdomių minčių ir norite jomis pasidalinti? Socialinis tinklas Zingr leis kiekvienam nariui skelbti įrašus kuriuos matys tūkstančiai žmonių aplink.

Kuo daugiau judate – tuo daugiau įrašų matys jūsų miesto gyventojai.
Socialinis tinklas ZINGR išverstas į daugiau nei 50 kalbų ir prieinamas viso pasaulio gyventojams. Keliaudami į kitą miestą ar net šalį jūs galite visose šalyse komunikuoti su žmonėmis aplink jus. Londonas, Paryžius, Tokijas, Vašingtonas ar Vilnius... kad ir kur būtumėte, šis socialinis tinklas, naudodamasis GPS, aptiks jus ir žmones aplink jus. Jums reikia viešbučio rekomendacijos, norite sužinoti kokie renginiai mieste, ieškote naujų draugų ar tiesiog nuobodžiaujate? ZINGR programėlė nemokamai leis jums bendrauti su žmonėmis, kurie yra šalia ir visą tai sužinoti realiu laiku.

Zingr nuotr.

ZINGR – atkirtis koronavirusui ir pozityvus turinys iš žmonių šalia

Išplitus koronavirusui, ši programėlė yra ne tik puiki pagalbininkė, leidžianti žmonėms prašyti pagalbos iš žmonių gyvenančių netoliese, tačiau ši programėlė taip pat skatina išlikti pozityviais ir dalintis pozityviais #vibes, video ar nuotraukomis, taip pat viskas, kas vyksta netoliese, sekti miesto naujienas. Dalinantis pozityviomis naujienomis, linksmais video ar nuotraukomis, jums tai padės išlaikyti puikią nuotaiką ir lengviau įveikti šią pandemijos krizę.

ZINGR programėlėje jūs esate – administratorius

Kiekvienas prisijungęs narys mato įrašus tik iš žmonių netoliese. Pasikeitus Jūsų būvimo vietai - keičiasi ir įrašai kuriuos matote, tačiau tik Jūs sprendžiate ar ir toliau norite matyti vieną ar kitą įrašą. Jūs galite betkurį narį vienu paspaudimu pašalinti ir šitaip savo „sienoje“ matyti tik tų žmonių įrašus, kurie Jus domina.

Socialinis tinklas ZINGR saugo jūsų privatumą ir nesidalina jūsų tikslia būvimo vieta, neprašo jūsų tikslaus vardo, nuotraukos, lyties ar metų. Šiame socialiniame tinkle jūs esate administratorius ir sprendžiate, kokią informaciją norite pateikti ir kokius įrašus matyti.

Ar verslas sugebės išnaudoti nemokamas reklamos galimybes Zingr platformoje?

Facebook, Twitter, Instagram.. tik keletas didžiausių socialinių tinklų kuriais nemokamai galite pasiekti tūkstantines auditorijas turėdami savo grupę ar puslapį. Tačiau kiek iš jų sudomino Jūsų pranešimas, o tuo labiau jei jūsų verslas „parduodate kebabus, Vilniuje“ ar butų nuoma ir „išnuomojate 1 kambarį, Palangoje“.

Zingr nuotr.

ZINGR – Miesto programėlė leidžia nemokamai pasiekti tūkstančius žmonių šalia Jūsų ir Jums nereikia turėti „follower`ių“ ( „sekėjų“). Kuo daugiau judate – tuo daugiau pranešimų „prisegate“ („Tag“) savo mieste, tuo daugiau žmonių mato Jūsų įrašus.

Naudojantis atsakingai ir nepažeidžiant vidinių politikos taisyklių, ZINGR programėlė verslui gali suteikti papildomas nemokamas galimybes pasiekti naujus klientus.

ZINGR programėlę galit parsisiųsti iš Google Play arba Apple store parduotuvių.

Užsakymo nr.: PT_84258621