Šiame straipsnyje norime paanalizuoti tvarumo aspektą apsiperkant internetu. Kaip pavyzdį, panagrinėsime dviejų platformų – Akcijos.lt ir Alio.lt – veiklą ir jų indėlį tvarumo link.


Popierinius parduotuvių leidinius kviečia iškeisti į skaitmeninius

Ar į savo pašto dėžutę vis dar gaunate popierinius parduotuvių leidinius? O galbūt šūsnį reklaminių katalogų pasiimate būdami fizinėse parduotuvėse? Atsakykite nuoširdžiai – ar tikrai visus tuos leidinius sąžiningai perskaitote? O galbūt tik užmetate akį į aktualias akcijas ir... Popierinius katalogus tiesiog išmetate? Jeigu norite gyventi tvariau, popierinių leidinių turėtumėte atsisakyti.

Klausiate, o kaip tada sužinoti apie geriausias nuolaidas ir akcijas? Žinoma, internetu. Svetainėje Akcijos.lt rasite visus didžiųjų prekybos tinklų skaitmeninius leidinius vienoje vietoje. Vienus gal tik perversite, kitus – išnagrinėsite išsamiau. Viskas priklauso nuo jūsų. Svarbiausia, kad sumažinsite atliekų kiekį ir vienu žingsneliu žengsite į priekį tvaresnio gyvenimo link.


Siūlo naudotus daiktus prikelti antram gyvenimui

Namuose turite šūsnį geros kokybės drabužių, kurie jums tiesiog nusibodo? O gal planuojate atsinaujinti buitinę techniką ir nežinote, kur padėti seną? Naudotus daiktus tikrai galima prikelti antram gyvenimui – jums jų galbūt ir nebereikia, vis dėlto, tikrai atsiras žmonių, kuriuos šie daiktai sužavės.

Paprasčiausias būdas daiktus prikelti antram gyvenimui – juos parduoti per nemokamą skelbimų platformą Alio.lt . Jums senas stalinis šviestuvas tikriausiai jau nusibodęs, tačiau kažkam jis taps puikiu interjero dekoru! Beje, jeigu norite gyventi tvariau, nepatingėkite ir patys peržiūrėsite Alio.lt skelbimų. Laisvalaikio prekės, namų apyvokos daiktai, buitinė technika, drabužiai, prekės vaikams, statybinės prekės – čia rasite daug puikių pasiūlymų. Prikelkite daiktus antram gyvenimui!