Greitis ir patogumas – atsinaujinusiame Klaipėdos „Mole“

Pernai metais Klaipėdoje vietoje anksčiau veikusio prekybos centro „Big“ po renovacijos pasikeitusia išvaizda ir nauju pavadinimu duris atvėręs modernus PC „Molas“ šiandien mieste jau nebe naujokas. Iš viso per pirmąjį pusmetį PC „Molas“ įsikūrė 12 naujų parduotuvių – nuo lietuviškos kosmetikos, drabužių iki laisvalaikio ir specializuotų prekių, o šiandien iš viso čia galima aplankyti 75 parduotuves ir paslaugų vietas. Pasak Klaipėdos „Molo“ valdytojos Virginijos Anužės, PC „Molas“ privalumus pirmiausiai atrado netoliese gyvenantys ir laiką taupantys klaipėdiečiai.

„Klaipėdos „Molas“ yra įsikūręs Taikos pr., čia žmonės dažniausiai užsuka pietų metu ar po darbų, norėdami įsigyti kasdienai skirtų prekių ir pasinaudoti reikalingiausiomis banko ar pašto paslaugomis.
Karantino laikotarpiu dar labiau išryškėjo kintantys klientų apsipirkimo įpročiai – šiandien žmonės planuoja savo apsipirkimus ir uždarose PC patalpose siekia praleisti kuo mažiau laiko, todėl kompaktiškos, puikiai pažįstamos „Molo“ erdvės tapo dar aktualesniu pasirinkimu“, – pagrindinius šiandienos PC privalumus vardija „Molo“ valdytoja V. Anužė.

Pasak valdytojos, pasaulio diktuojami pokyčiai prekybos centrus paskatino ieškoti naujų, originalių sprendimų, leidžiančių klientams pasiūlyti dar greitesnį ir saugesnį apsipirkimo būdą.

„Jau ne vienerius metus stebime augantį klientų, kurie naudojasi internetinės prekybos paslaugomis, skaičių – pandemijos metu jų aktyvumas dar labiau išaugo, todėl siekdami atliepti klientų poreikius ir sudaryti galimybę patogiai ir saugiai atsiimti užsakytas prekes, rugsėjo viduryje PC duris atvėrė e. parduotuvės „Pigu.lt“ fizinė parduotuvė ir užsakymų atsiėmimo punktas“, – apie naujoves pasakoja V. Anužė.

Klaipėdos MOLAS

PC „Molas“ įsikūrusioje „Pigu.lt“ erdvėje šiandien galima ne tik apsirūpinti būtiniausiomis smulkiomis prekėmis, kaip įprasta, bet ir stambaus gabarito pirkiniais, tokiais kaip, pavyzdžiui, skalbimo mašinos. Šis prekių atsiėmimo punktas lengvai pasiekiamas viešuoju transportu, taip pat įrengtas patogus krovininių mašinų privažiavimas, o fizinėje „Pigu.lt“ parduotuvėje galima susipažinti su unikalių prekių ženklų vaikams ir kūdikiams prekėmis, plačiu kvepalų ir parfumuotos kosmetikos bei išmaniųjų namų prekių asortimentu.

V. Anužės teigimu, nauji apsipirkimo sprendimai PC lankytojams leis iš anksto pasiruošti didžiosioms šventėms.

Nauji apsipirkimo sprendimai Kauno „Mole“

Naujus apsipirkimo sprendimus pastarąjį pusmetį jau galėjo išbandyti ir Kauno „Molo“ lankytojai – čia įsikūrė „Pigu.lt“ ir didžiausios internetinės mados prekių išparduotuvės „Membershop.lt“ fizinės parduotuvės.

Pasak „Membershop.lt“ atstovų, karantino metu susiformavę nauji klientų apsipirkimo įpročiai tęsiasi ir rudens sezonu: „Vėsesniu metų laiku didžiausią dėmesį pirkėjai skiria šiltesnei aprangai, populiarūs natūralių pluoštų gaminiai: striukės, kašmyro, vilnos megztiniai. Mūsų klientams jau tapo įprasta, kad atvykus į „Molą“ įsigyti maisto prekių ar susitvarkyti kitų skubių reikalų tuo pačiu galima internetu užsakytas prekes atsiimti ir mūsų parduotuvėje. Reaguodami į klientų poreikius naujoje parduotuvėje pradėjome prekiauti kosmetika ir kvepalais – populiariausias šios kategorijos prekes šiandien jau galima įsigyti ne tik internetinėje, bet ir fizinėje parduotuvėje „Mole“.

Kauno MOLAS

Stebint augantį aktyvų gyvenimo būdą propaguojančių žmonių skaičių PC nuolat plečia sporto ir laisvalaikio prekių asortimentą – šį pusmetį „Mole“ įsikūrė originalių „Puma“ sporto ir laisvalaikio prekių išparduotuvė bei parduotuvė „Sport4u“, kurioje šiandien galima įsigyti visame pasaulyje pripažintų prekinių ženklų „Nike“, „Adidas“, „Puma“, „Hummel“, „Reebok“ produktų.

Prioritetas – lankytojų saugumas

Atsižvelgiant į karantino laikotarpio padiktuotus iššūkius, pagrindiniu PC „Molas“ tikslu ir toliau išliks siekis užtikrinti greitą ir saugų lankytojų apsipirkimą: „Molo“ kompaktiškumas šiandien tapo didžiausiu jo privalumu. Nuolat dedame visas pastangas, kad tiek mūsų prekybos centro lankytojai, tiek darbuotojai jaustųsi saugiai ir patogiai, – šių dienų PC prioritetus akcentuoja Klaipėdos ir Kauno „Molo“ valdytojos.

Šiandien Kauno ir Klaipėdos prekybos centruose „Molas“ visose parduotuvėse laikomasi privalomų ir rekomenduojamų saugumo instrukcijų, prie įėjimų į PC , apsipirkimo ir maitinimo vietose lankytojai gali rasti dezinfekcinių skysčių, PC nuolat periodiškai dezinfekuojami dažniausiai liečiami paviršiai ir sanitarinės patalpos, efektyviai veikia vėdinimo sistemos.

Užsakymo nr.: PT_85639887