Namų jaukumui, kurį susikuriame patys

Kiekvienais metais norisi būti originaliems, todėl dedame daug pastangų ieškodami „tos vienintelės“ dovanos. Tačiau nerdamiesi iš kailio ir stengdamiesi surasti idealų variantą, mes kartais pamirštame esminį dalyką – dėmesį žmogui. Kalėdinė dovana neprivalo būti kuo brangesnė. Juk kur kas svarbiau nei kaina yra žinutė, kurią norime perduoti.

Galbūt asmuo, kuriam ieškote dovanos, mėgsta puoselėti savo namų erdvę? Tuomet jį arba ją galite nudžiuginti patrauklia interjero detale, pavyzdžiui, žvake ir žvakide. Jos tobulai papildo namų aplinką ir padeda sukurti jaukią atmosferą. Be to, stilingo dizaino interjero detalės suteikia kambariui daugiau estetikos. Subtilus apšvietimas leidžia lengviau atsipalaiduoti ir atrasti vidinę ramybę, kurios šiuo metu mums taip reikia.

Išpuoselėtai namų aplinkai kurti labai tinka kvapai, kurie taip pat gali būti puikia kalėdine dovana. Malonus aromatas tolygiai pasklinda kambaryje ir sukuria ypatingą nuotaiką. Egzotikos mėgėjams galite padovanoti namų kvapą, kuriame persipina šviežių figų, apelsinų, greipfrutų, sodraus miško ir kokosų pieno natos. Pavyzdžiui, tuos, kuriems patinka ryškus aromatas, turėtų sužavėti pankolių, šalavijų, čiobrelių, eukaliptų ir kiparisų kvapas namams. Rinktis tikrai yra iš ko, tereikia nuspręsti, ko ieškote.

Laisvalaikiui ir pomėgiams, suteikiantiems naujos energijos

Šiuo metu, kai kelionės į užsienį yra ribojamos, idealus metas geriau pažinti tai, ką turime visai čia pat: miškus, parkus, draustinius ir kitas įspūdingo grožio vietas. Jeigu jau kurį laiką planuojate su artimaisiais surengti išvyką į gamtą, kalėdinė dovana galėtų būti susijusi būtent su tuo. Aukštos kokybės termosas skysčiams arba maistui yra puikus kelionės kompanionas – ypač šaltuoju metų laiku. Išsirinkite norimos talpos indą iš plataus „Žana“ asortimento. Užsisakykite termosą ar kitas prekes internetu ir nudžiuginkite artimuosius praktiškomis dovanomis.

Ant medinės lentelės nuotr.

Judėjimas nepaprastai svarbus kiekvienam iš mūsų. Jis padeda palaikyti gerą fizinę ir emocinę būklę. Visgi dėl susiklosčiusios situacijos didelės dalies žmonių fizinis aktyvumas žymiai sumažėjo. Dirbant iš namų nereikia vykti į biurą ar kitą darbo vietą, uždarius sporto klubus sunkiau pasiryžti sportuoti, taip pat tenka atsisakyti įvairių laisvalaikio praleidimo būdų mieste.

Jei norite šeimos narius, draugus ar kolegas paskatinti daugiau judėti net ir tuomet, kai atrodytų, jog sąlygos tam nėra palankios, galite padovanoti gertuvę. Tai labai naudingas atributas sportuojant tiek namuose, tiek lauke. Be to, šventiniu laikotarpiu el. parduotuvėje „Žana“ joms taikoma nuolaida. Plačiame asortimente gausu skirtingo dizaino ir talpos gertuvių, pritaikytų įvairiems skoniams bei poreikiams. Tokia dovana tinka tiek mažiems, tiek dideliems, todėl yra itin universali. Tvirta, sandari ir stilinga gertuvė – puikus būdas pasirūpinti geresne artimųjų savijauta ir nuotaika.

Dabar, kai lankytis prekybos centruose norisi kuo rečiau, apsipirkimas internetu – vienas iš patogiausių pasirinkimų. Plačiame el. parduotuvės asortimente galima rasti daugybę idėjų, ką padovanoti šeimos nariams, draugams ar kolegoms. Kurkite jaukią šventinę atmosferą ir dalinkitės džiaugsmu su artimaisiais. Tegul šios Kalėdos būna ne mažiau ypatingos.

Užsakymo nr.: PT_85963809