Nors parduotuvių lentynose akys raibsta nuo pasirinkimo, atradusiems „Magijos“ sūrelius ilgai dvejoti nereikia – rankos pačios tiesiasi link jau pamėgtų desertų. Kur kas svarbesnis klausimas – kokiu save šiandien palepinti, juk jų dabar jau siūloma net 13 skirtingų rūšių.

Varškės sūreliai jau keliasdešimt metų yra vienas mėgstamiausių lietuvių desertų, todėl bendrovė „Žemaitijos pienas“ savo klientams nuolatos stengiasi pasiūlyti skanių naujienų. Klasikiniai ar įmantresnių skonių derinių – kiekvienas varškės sūrelis atranda savo pirkėjų ratą, o tai visuomet džiugina ir parodo, kad pirkėjai tikrai vertina išskirtinumą ir kokybę.

Daugiau natūralumo – daugiau skonio

Bent kartą ragavusiems „Magija“ varškės sūrelius ir užsimerkus tikrai nebus sunku atskirti juos nuo kitų – sūreliai išsiskiria ypatinga kremine konsistencija, kurią jiems suteikia išskirtinės kokybės švelni ir puri varškė.

Ištobulintą purios varškės technologiją, suteikiančią varškės sūreliams itin malonią tekstūrą, „Žemaitijos pienas“ saugo po devyniais užraktais. O likusi neblėstančio „Magijos“ varškės sūrelių populiarumo paslaptis ne tokia ir slapta – visuomet naudojami tik aukščiausios kokybės produktai.

Sūreliai gimsta iš 82 proc. varškės masės ir šokolade esančių 67 proc. kakavos sausųjų medžiagų. Tik tai, ko reikia, ir nieko daugiau – glaistytų varškės sūrelių „Magija“ gamybai nenaudojami jokie nepageidaujami maisto priedai, tokie kaip konservantai, tirštikliai.

Dėmesys geram skoniui ir kokybei pelnė šiems sūreliams ne tik vartotojų pripažinimą skirtingose šalyse, bet ir tarptautinį įvertinimą pasauliniu mastu pripažintuose „Superior Taste Award“ ir „Anuga Taste“ apdovanojimuose.

Klasiką papildo nauji skonių deriniai

Iš viso „Magijos“ glaistytų varškės sūrelių šeimoje — trys skirtingos linijos, apjungiančios trylikos skirtingų skonių sūrelius.

Klasikos linijoje daugumai jau pažįstami ir pamėgti desertai, kurių populiarumo viršūnėje daugelį metų karaliauja nepriekaištingą vanilinu pagardintos varškės ir kakavinio glaisto dermę atskleidžiantis vanilinis varškės sūrelis. Su aguonomis, šokoladu, kondensuotu pienu, želė gabaliukais ar aplietas toffee glaistu – klasikinėje linijoje kiekvienas atras kuo pasilepinti.

Leistis į skonių kelionę kviečia ir „Magija Baltijos kelias“ linijos varškės sūreliai, apjungiantys neblėstančią trijų valstybių brolybę. Savo spalvomis jie primena kiekvieną šalį ir jos savitumą. Vilniaus sūrelyje slepiasi skonio receptorius sužadinantis kreminis karamelės įdaras, Rygos sūrelis gomurį lepina triguba karamele, o Talino sūrelis džiugina tobulu purios varškės ir mėlynių deriniu.

Įmantriais skonių deriniais pasimėgauti gali ir pieniško šokolado mėgėjai. Naujausioje „Magijos“ produktų linijoje jie ras tris skirtingus variantus: skoniu ir kvapu vasarą pajusti leidžiančius glaistytus varškės sūrelius su karamelizuotais kokosais, migdolų riešutais ir aviečių įdaru, saldžią atokvėpio minutę dovanojančius varškės sūrelius su žemės riešutais ir karamelės įdaru bei abejingų nepaliekančius, vaikų ypatingais mėgstamus šokoladinius varškės sūrelius su sausainių skonio įdaru. Ir visa tai aplieta švelniu, pienišku šokoladu, suteikiančiu šiek tiek magijos kiekvienai gyvenimo akimirkai.