„Šventėms daugeliui ypač svarbu rasti gardžių, kokybiškų produktų ir tam neišleisti krūvos pinigų. Kartais tai gali atrodyti kaip sunki užduotis, tačiau kad ir kada pirkėjai beužeitų į „Lidl“ parduotuves, čia jie ras tiek šventėms, tiek kasdienai reikalingų aukštos kokybės prekių už mažesnę kainą. Tai – mūsų kasdienybė ir tam nereikia jokių specialių kortelių perbraukimų, registracijų ar pan. Galite čia ir dabar gauti geras kainas tiems produktams, kurių realiai reikia kasdieniam stalui. Mūsų akiratyje yra žmonės, kurie ieško geriausių pasiūlymų – norime kalbėtis su jais ir padėti apsispręsti, kur apsipirkti pigiau“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Anot jos, lyginamoji reklama ne tik atitinka visus griežtus reikalavimus, keliamus tokioms reklamoms, bet ir padeda vartotojams patiems lengvai įsitikinti „Lidl“ privalumais.

Jau kurį laiką atliekami palyginamieji atrinktų produktų pirkimai parodo, kiek pirkėjai išleistų skirtingose fizinėse trijų didžiausių prekybos tinklų „Lidl“, „Maxima“ ir „Iki“ parduotuvėse įsigiję tų pačių arba tapačių prekių. Vertinamą pirkinių krepšelį sudaro daugiau nei 15 populiarių prekių: šviežia mėsa, vaisiai, gaivieji gėrimai, pieno produktai ir kt. Į lyginamus pirkinių krepšelius taip pat įtraukiamos tapačios žinomų prekių ženklų prekės, neatsižvelgiant į tai, ar prekybos tinklų asortimente siūlomos pigesnės šių prekių kategorijų alternatyvos.

Trečią kartą iš eilės atliekamas palyginamasis atrinktų produktų pirkimas rodo, kad pigiausiai juos galima įsigyti „Lidl“ parduotuvėse. Gruodžio 12 d. įsigytą pirkinių krepšelį šįkart sudaro šios skirtingos prekės: 1 kg mandarinų, 500 g bananų, 500 g šviežios viščiukų broilerių krūtinėlių filė, 100 g sūdytos lašišų filė, 45 proc. riebumo sūrio riekelėmis, 10 vnt. L dydžio vištų kiaušinių, 125 g mocarelos sūrio sūryme, 1 l UAT pieno (3,2 proc. riebumo), 400 g grietinės (30 proc. riebumo), 1 kg baltojo cukraus, 500 g maltos kavos „Paulig Classic“, 1,5 l gazuoto mineralinio vandens „Vytautas“ ir 1,5 l gazuoto gėrimo „Coca-Cola“. Šios savaitės prekių krepšelį papildė ir šventiniam stalui reikalingi produktai: 1 kg apelsinų, 500 g luptų virtų raudonųjų burokėlių, 660 g konservuotų žaliųjų žirnelių „Globus“ ir 630 ml „Kėdainių konservų fabriko“ majonezo „Lietuviškas. Be konservantų“ (61 proc. riebumo).

Šios savaitės prekių krepšelį papildė ir šventiniam stalui reikalingi produktai: 1 kg apelsinų, 500 g luptų virtų raudonųjų burokėlių, 660 g konservuotų žaliųjų žirnelių „Globus“ ir 630 ml „Kėdainių konservų fabriko“ majonezo „Lietuviškas. Be konservantų“ (61 proc. riebumo).

Už visas šias prekes vieninteliame prekybos tinkle „Lidl“ sumokėsite mažiau nei 30 Eur – tik 26,71 Eur. Tuo metu „Maxima“ parduotuvėse už tas pačias arba tapačias prekes išleisite 31,94 Eur, „Iki“ – 38,27 Eur. Vadinasi, pirkėjai, minimą krepšelį įsigiję „Lidl“, o ne kitų prekybos tinklų parduotuvėse, atitinkamai sutaupytų nuo 5,23 Eur iki 11,56 Eur.

Lyginamų prekių krepšelių kainos apskaičiuotos pagal juos sudarančių prekių realias pardavimo kainas – reguliarias arba akcines – be lojalumo nuolaidų. Kalėdinių prekių krepšelis sudaromas pagal 2022 m. gruodžio mėn. „Lidl“ prekybos tinkle perkamiausių prekių sąrašą. Lyginamus prekių krepšelius sudaro tuos pačius poreikius tenkinti skirtos ir tarpusavyje dėl savo sudėties, pakuočių tipo, dydžio ir kitų savybių pakeičiamos prekės.

Dar daugiau sutaupyti – su „Lidl Plus“ Stebuklų kalendoriumi

Nors šventiniam stalui su „Lidl“ išleisti galima tikrai nedaug, dar labiau sutaupyti pavyks, jei pasinaudosite išskirtiniais „Lidl Plus“ Stebuklų kalendoriaus pasiūlymais. Jų kas dieną – vis po naują.

Trečiadienį, gruodžio 13 d., pirkdami vieną 1 l talpos pakelį UAT pieno, antrą gausite nemokamai, jei prieš tai aktyvuosite „Lidl Plus“ kuponą. Taigi, du pakeliai pieno jums kainuos vos 0,99 Eur.

Jau kitą dieną, gruodžio 14 d., pirkėjų laukia super kaina pažymėtas lydytas sviestas „Ghi“. 500 g pakuotė, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos euru pigiau – 4,69 Eur.

Penktadienį turėtų suklusti saldumynų mėgėjai: jei įsijungsite „Lidl Plus“ programėlę ir išpakuosite gruodžio 15 d. kuponą, jūsų lauks net 40 proc. nuolaida visiems sveriamiems saldainiams. Svarbu paminėti, kad nuolaidos kuponas bus taikomas 5 kg saldainių.

Šeštadienį „Lidl“ pirkėjai išlukštens specialų 1+1 kuponą, kurį aktyvinę ir už 4,79 įsigiję 250 g gardžiųjų „Alesto“ skrudintų bei sūdytų kalifornietiškų pistacijų, antrą tokią pat gausite visiškai nemokamai.

„Lidl Plus“ Stebuklų kalendorius savaitę užbaigti kvies saulėtai: visą sekmadienį, gruodžio 17 d., 1 kg apelsinų kainuos perpus pigiau – tik 0,99 Eur. Žinoma, speciali kaina galios tik aktyvinus tos dienos „Lidl Plus“ kuponą.

Paaiškėjo pirmosios „Lidl Plus“ žaidimo kelionės laimėtojas

Šią savaitę toliau tęsiasi šventinis „Lidl Plus“ žaidimas, kurio pagrindinis prizas – naujutėlaitis automobilis „Audi A4“. Kiekvienas, bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje apsipirkęs bent už 20 Eur, kasoje nuskenavęs „Lidl Plus“ programėlę ir aktyvinęs žaidimo bilietą, pretenduos laimėti šį automobilį.

Žaidimo dalyvių lauks ir kassavaitiniai prizai – poilsinės kelionės, į kurias išvykti padės kelionių organizatorius „Novaturas“. Keturi laimingieji dar šią žiemą galės suplanuoti savo vasaros atostogas, laimėję keliones į Turkijos, Kretos salos Graikijoje ir Tuniso kurortus. Jų laimėtojai paaiškės kas savaitę, ištraukus laimingą bilietą iš ankstesnės savaitės aktyvintų bilietų sąrašo. Šią savaitę paaiškėjo ir pirmasis poilsinės kelionės laimėtojas: laimingasis pirkėjas iš Trakų jau kitąmet ilsėsis prabangiame 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje.

Be pagrindinio prizo – automobilio ir keturių poilsinių kelionių, 20 laimingųjų džiaugsis 50 Eur vertės dovanų čekiais, kuriuos galės panaudoti apsiperkant savo mėgstamoje ir bet kurioje kitoje „Lidl“ parduotuvėje Lietuvoje.

Kokybiški ir nebrangūs maisto produktai bei kitos prekės kasdien laukia visose „Lidl“ parduotuvėse 26-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje. Daugiau informacijos bet kada rasite www.lidl.lt.